reklama
K
Kinga85
Gość
Paula bardzo Ci dziękuję:-) miło mi:* no kiedyś byłam blondynka ;-)Dzień dobry:-)
Dotarłam do pracy i kawkę popijam Zobacz załącznik 165044
Kinga jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-):-):-) ślicznie wyglądaliście w dniu ślubua Ty wprost jak księżniczka :-) i widzę że włoski zmieniłaś ;-)
Zobacz załącznik 165045
moj synek już też wstał...
czas teraz na kawke

tak wiec popiję z Tobą Paula ;-)
Paula25
szczęśliwa :)
Dziewczyny nie miałam netu przez pół dnia, ale M wrócił z pracki i naprawiłwięc dopiero udało mi się przeczytać Wasze posty, na wszystkie dzisiaj nie odpowiem, a jutro, ale na jednego muszę
![]()
Pyszczku oj jak dobrze że M naprawił Ci neta

Paula co u ciebie? jak dzień minął?
Kinga nie widziałam już wczoraj że do mnie napisałaś bo uciekłam na mój serial ;-) a dzień jak co dzień

nic się nie dowiem!!właśnie odwołali mi wizytę, bo pani doktor zadzwoniła że jej nie bedzie - kolejny termi 7-10!!
to ja zdążę 2 razy zaciążyć do tego czasu :-)
aishabg ojej a nie możesz iść do innego lekarza?

My już po zakupach. Zdecydowaliśmy że kupimy rodzicom zestaw sztućców ful wypasDziś już byliśmy im dać w prezencie i bardzo się ucieszyli
W sobotę rodzinny obiad w restauracji z okazji ich 30rocznicy
a wieczorem jeszcze na impreze idziemy... oj bedzie niesamowita sobota!
być może już ostatni nasz wyskok imprezowy na co najmniej 9miesiecy
;-)
Kinga to zapowiada sie super sobota! :-) już teraz życzę miłej zabawy

Zapraszam jutro na ciacho:-)
M ma 24 urodzinki:-)
Agniesiak wszystkiego najlepszego dla męża!!!
to ja poproszę kawałeczek ciasta ;-)
To już mamy 2 majowe mamy :-) czekamy na kolejne

mój termin to 22maj;-)
To już mamy 2 majowe mamy :-) czekamy na kolejne

Ostatnia edycja:
Paula25
Paula bardzo Ci dziękuję:-) miło mi:* no kiedyś byłam blondynka ;-)
moj synek już też wstał...
czas teraz na kawke
tak wiec popiję z Tobą Paula ;-)
z przyjemnością :-)
Zobacz załącznik kawa.bmp
mi ostatnio fryzjerka powiedziała że niedobrze by mi było w ciemnych włoskach i szybko wróciłabym do blond

Paula25
Margaritta pozdrawiam Cię serdecznie :-) dawno Cie nie było ;-) ale te Twoje córcie są prześliczne
:-):-)
Bershka jak tam Kubuś? wiecie już coś na temat operacji? Buziaczki dla Was...
Gosia już niedługo wózio będziesz miała a potem to już tylko na synka czekać
to wkońcu w Stanach go zamawialiście? 
Patrysiu tak mi się przypomniało...pieski udało się sprzedać?
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki bardzo serdecznie i życzę miłego dnia! :-)

Bershka jak tam Kubuś? wiecie już coś na temat operacji? Buziaczki dla Was...

Gosia już niedługo wózio będziesz miała a potem to już tylko na synka czekać

Patrysiu tak mi się przypomniało...pieski udało się sprzedać?

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki bardzo serdecznie i życzę miłego dnia! :-)
R
rouż
Gość
Witajcie Kochane!

Piekna z Was para
Ja sie dzis na 13ta wybieram do mojej gin. Nic powaznego sie nie dzieje, ale chyba drozdzaka podlapalam
i to jakby w zgieciu nogi a nie w srodku. Podejrzewam, ze te wszystkie wydzieliny sie do tego przyczynily, ciepelko i wkladki ktore zaczely uwierac. Wlasciwie najpierw myslalam, ze to otarcie, ale wieczorami tak piecze, ze chyba nie

. Niech to zobaczy, bo nie wiem jakie masci moge stosowac.
A wczoraj troche poprasowalam, pochodzilam wiecej i brzuch mi sie stawial. Kurcze, a w sobote mamy duza impreze rodzinna na ktorej zamierzalam sie wytanczyc-nasza 5 rocznice i dziadkow 55
-i chyba nici z wywijania...
W nocy zle sypiam choc jestem padnieta-chyba po lekach. Isoptin powoduje sennosc, a ten drugi rozbudzenie i organizm wariuje, i ciagle to siku...w sumie co 2 godzinki sie budze
, chyba organizm przygotowuje mnie do nieprzespanych nocek przy dziecku
Widze, ze decyzji o operacji Kubusia jeszcze nie ma...
Nooo to wszystkiego najlepszego z okazji pieknej rocznicy

Piekna z Was para

Ja sie dzis na 13ta wybieram do mojej gin. Nic powaznego sie nie dzieje, ale chyba drozdzaka podlapalam

A wczoraj troche poprasowalam, pochodzilam wiecej i brzuch mi sie stawial. Kurcze, a w sobote mamy duza impreze rodzinna na ktorej zamierzalam sie wytanczyc-nasza 5 rocznice i dziadkow 55

W nocy zle sypiam choc jestem padnieta-chyba po lekach. Isoptin powoduje sennosc, a ten drugi rozbudzenie i organizm wariuje, i ciagle to siku...w sumie co 2 godzinki sie budze

Agniesiak85
Fanka BB :)
Patrysiu a co tam u Ciebie?
ooo moj rocznik widzę :-)
To wszystkiego najlepszego na urodzinki!!!![]()
Agniesiak wszystkiego najlepszego dla męża!!!to ja poproszę kawałeczek ciasta ;-)
BETI CONGRATULATIONS !!!!!!!!! :-):-):-) No wreszcie :-)Bardzo się cieszę z Tobą a z tą akcją z Anufifi świetnie to wymyśliłyście 

nie liczyłabym na to ...to raczej rozdział zamkniety ...dla zasady zatestuje jeszcze w tym cyklu ( bo mam w cholere testów) ale to będzie formalnosc....i kończe starania ....decyzja zapadła już ....
A ja mam nadzieje, ze jednak... 

dzięki dziewczyny! narazie walczę z wątpliwościami,a M wcale ich nie rozwiewa tylko dokładai do tego jeszcze ta przesunięta wizyta...
dni "na dziewczynkę" mam teraz więc chyba w tym cyklu nic z tego![]()
może warto odpocząc od watpliwości ten m-c i zacząć z optymizmem w przyszłym 

Kinga Wszystkiego Dobrego w 2 rocznicę ślubu
co do zabiegu Kubusia będzie decyzja w srodę czy w czwartek będzie. Czekają na wyniki posiewu z krwi. Chcą być pewni, że infekcji już nie ma
moje dziecię jeszcze śpi :-) wczoraj byłam z nim u lekarza i dostał drugi antybiotyk
kaszle i kaszle
miłego dnia

co do zabiegu Kubusia będzie decyzja w srodę czy w czwartek będzie. Czekają na wyniki posiewu z krwi. Chcą być pewni, że infekcji już nie ma
moje dziecię jeszcze śpi :-) wczoraj byłam z nim u lekarza i dostał drugi antybiotyk

miłego dnia
hej dziewczyny!
no to czekamy dalej z Toba na decyzje:-)
nie wozek mam z polski:-)Gosia już niedługo wózio będziesz miała a potem to już tylko na synka czekaćto wkońcu w Stanach go zamawialiście?
![]()
oj Royanko uwazaj na siebie!!Witajcie Kochane!
Nooo to wszystkiego najlepszego z okazji pieknej rocznicy
Piekna z Was para
Ja sie dzis na 13ta wybieram do mojej gin. Nic powaznego sie nie dzieje, ale chyba drozdzaka podlapalami to jakby w zgieciu nogi a nie w srodku. Podejrzewam, ze te wszystkie wydzieliny sie do tego przyczynily, ciepelko i wkladki ktore zaczely uwierac. Wlasciwie najpierw myslalam, ze to otarcie, ale wieczorami tak piecze, ze chyba nie
. Niech to zobaczy, bo nie wiem jakie masci moge stosowac.
A wczoraj troche poprasowalam, pochodzilam wiecej i brzuch mi sie stawial. Kurcze, a w sobote mamy duza impreze rodzinna na ktorej zamierzalam sie wytanczyc-nasza 5 rocznice i dziadkow 55-i chyba nici z wywijania...
W nocy zle sypiam choc jestem padnieta-chyba po lekach. Isoptin powoduje sennosc, a ten drugi rozbudzenie i organizm wariuje, i ciagle to siku...w sumie co 2 godzinki sie budze, chyba organizm przygotowuje mnie do nieprzespanych nocek przy dziecku
wszystkiego najlepszego z okazji 2rocznicy slubu:-)I naprawde slicznie wygladalas:-)
BETI CONGRATULATIONS !!!!!!!!! :-):-):-) No wreszcie :-)Bardzo się cieszę z Tobą a z tą akcją z Anufifi świetnie to wymyśliłyście
A ja mam nadzieje, ze jednak...
może warto odpocząc od watpliwości ten m-c i zacząć z optymizmem w przyszłym
moje dziecię jeszcze śpi :-) wczoraj byłam z nim u lekarza i dostał drugi antybiotykkaszle i kaszle
miłego dnia
no to czekamy dalej z Toba na decyzje:-)
reklama
muszę Wam napisać jak wczoraj z M było 
Sprzeczki mamy bardzo rzadko, tzw ciche dni u nas nie występują, ale po ostatnich jego dziwnych zachowaniach typu wyprasuj mi koszulę, zrób to tamto to już wysiadłam. Nie odzywałam się cały dzień na znak protestu
M przyjechał z pracy i cisza. Poszłam usypiać Małego to zapytał się czy zasnę czy wrócę do niego wiec ja twarda i nie wstałam
Przyszedł po mnie. Powiedział, ze chciał mnie tylko przytulić jak za starych młodzieńczych czasów 

Traktował mnie wczoraj jak kiedyś jak nie było dzieci :-( czułam się sama jak mała dziewczynka...ech...te wspomnienia 

no ale było miło.... Czasami warto pokazać pazurki 

Macie jakiś pomysł na dzisiejszy obiad ?
Jak sobie pomyślę jak Kubuś wczoraj spał mi ładnie na rączkach ..... wczoraj na OIOM-ie były takie super babki !! Z powołania do zawodu bo czasami jak widze niektóre zołzy to krew mnie zalewa

Sprzeczki mamy bardzo rzadko, tzw ciche dni u nas nie występują, ale po ostatnich jego dziwnych zachowaniach typu wyprasuj mi koszulę, zrób to tamto to już wysiadłam. Nie odzywałam się cały dzień na znak protestu

Macie jakiś pomysł na dzisiejszy obiad ?

Jak sobie pomyślę jak Kubuś wczoraj spał mi ładnie na rączkach ..... wczoraj na OIOM-ie były takie super babki !! Z powołania do zawodu bo czasami jak widze niektóre zołzy to krew mnie zalewa

Podziel się: