Kasiek1983
Fanka BB :)
Emilchen, tak, masz racje, mam 26 lat, nie wiem czemu tak wpisałam
dodaje sobie lat!!!
Dziewczyny, powiedzcie mi... czy zawsze na początku bolą piersi? Mnie zawsze przed @ przez tydzień czasu boli brzuch i piersi, teraz boli mnie bardzo brzuch, ale inaczej niż zwykle na @, piersi raczej nie... mam ogromny apetyt i mdli mnie kilka razy w ciągu dnia, występują też zaparcia
... po kilku poprzednich staraniach, nie mierzę już temperatury, nie wiem czy to już będzie TO czy znowu przyjdzie @ i trzeba starać się dalej :-( ps. według suwaczka, powinnam zrobić test w piątek lub w sobote (nie mogę zamieścić suwaczka bo nie wiem jak
)
dodaje sobie lat!!! Dziewczyny, powiedzcie mi... czy zawsze na początku bolą piersi? Mnie zawsze przed @ przez tydzień czasu boli brzuch i piersi, teraz boli mnie bardzo brzuch, ale inaczej niż zwykle na @, piersi raczej nie... mam ogromny apetyt i mdli mnie kilka razy w ciągu dnia, występują też zaparcia
... po kilku poprzednich staraniach, nie mierzę już temperatury, nie wiem czy to już będzie TO czy znowu przyjdzie @ i trzeba starać się dalej :-( ps. według suwaczka, powinnam zrobić test w piątek lub w sobote (nie mogę zamieścić suwaczka bo nie wiem jak
)

teraz już będę pamiętać!!! Mam nadzieję, że będzie dobrze z Twoim kręgosłupem