reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Emilchen, tak, masz racje, mam 26 lat, nie wiem czemu tak wpisałam :szok: dodaje sobie lat!!!

Dziewczyny, powiedzcie mi... czy zawsze na początku bolą piersi? Mnie zawsze przed @ przez tydzień czasu boli brzuch i piersi, teraz boli mnie bardzo brzuch, ale inaczej niż zwykle na @, piersi raczej nie... mam ogromny apetyt i mdli mnie kilka razy w ciągu dnia, występują też zaparcia :baffled:... po kilku poprzednich staraniach, nie mierzę już temperatury, nie wiem czy to już będzie TO czy znowu przyjdzie @ i trzeba starać się dalej :-( ps. według suwaczka, powinnam zrobić test w piątek lub w sobote (nie mogę zamieścić suwaczka bo nie wiem jak:no:)

reklama
ja nigdy nie pamiętam które zgięcie jak ma leżeć, ale pogooglałam i wychodzi że przy przodozgięciu nogi do góry, ale głowy nie dam.

Martilla masz bardzo dobre podejście :-) a ja mam naprawdę dużo lekarzy w rodzinie, położne omawiające metody leczenia przy cieście to też standard :-) no i ja się już długo staram, więc chcąc nie chcąc dużo się dowiedziałam. wolałabym nie wiedzieć nic i po prostu zajść, marzenie...

TESTUJĄCE:

Ren - 17 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
emilchen - 26 września
Lovely - 28 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
agniesiar - 3 października
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie
Marzi55

Girls, jesli coś sie nie zgadza... dajcie znać... lub poprawcie ;-):-D
Ja też nadal obecna staraczka ,owula się zbliża więc działamy :-)

toteż robimy :-D
kochana nie wiem czy Ty byłaś w temacie jak ja tak cierpiałam, ale jeszcze mnie chyba pati albo aguś nastraszyła że ona była z tym samym i dostała kołnierz, skierowanie na prześwietlenie kręgosłupa i do poradni chorób kręgosłupa :szok: na szczęście po dwóch tygodniach chyba mi minęło, bo nawet po nocach nie spałam... ech nie ma jak starość :-p
Moja droga to ja o tym pisałam i nadal mam kołnież:-( już tak nie boli,ale często mi ręce drętwieją i czekam teraz na lekarza wizyta na 13.10

Moja droga to ja o tym pisałam i nadal mam kołnież:-( już tak nie boli,ale często mi ręce drętwieją i czekam teraz na lekarza wizyta na 13.10
katia kochana zabij mnie ale nie pamiętam jakoś Twojego nicka, jak widać mylisz mi się z aguś i pati, chociaż wiedziałam, że na pewno masz córkę Wiktorię :tak: nie gniewaj się :zawstydzona/y: teraz już będę pamiętać!!! Mam nadzieję, że będzie dobrze z Twoim kręgosłupem :tak:u mnie na szczęście to tylko przejściowe kłopoty, cieszę się, że już przestało boleć ale czas staranek zepsuło.:baffled: no ale nic to.

TESTUJĄCE:

Ren - 17 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
emilchen - 26 września
Lovely - 28 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
agniesiar - 3 października
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie
Marzi55
qwas

pozwoliłam sobie dopisać się do straczek, to już 4 miesiąc strań i mamy nadzieję, że się uda :)

reklama
Witam a ja po pracy. Dzis zrobilam test owu i wyszła jedna kreska wiec pewnie jeszcze jej nie bylo, bo nie wydaje mi sie by juz byla bo to moj 13 dc no i wczoraj pecherzyk mial 16 mm

Wisienko ja mieszkam na Wildzie
Marzi dziękuję za wpisanie, jak bede wiedziec kiedy owu [pwiem kiedy bede testowac
Mallisa to niezle wakacje przed toba, pozazdroscic:-)
Kasiek witam i trzymam kciuki by byla fasolka
Emilchen no to racja wedlug wskazan lekarza brac sie za staranka hehehe:-D:-D

Do góry