Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kiciaq no rzeczywiście jakaś nawiedzona i niedouczona babka. ale to tutaj częste, moja GP o staraniach, zapłodnieniu i zagnieżdżeniu nie wie praktycznie nic, mam wrażenie że dla niej nawet termin fazy lutealnej jest nowy, szkoda czasu na rozmowy z nią.
a co do szczepień- a nie przeszłaś chorób MMR w przeszłości? bo ja byłam szczepiona na różyczkę w podstawówce, a świnkę i odrę miałam. może zapytaj mamę jak było z Tobą?
nic ani swinki, ani rozyczki, ani odry, nawet ospy nie mialam
no wlasnie tez tak mysle, ze trudno jesli sie nie udalo to niestety bede musiala poczekac te trzy miesiace, ale przynajmniej pozniej bede spokojna, a jesli sie udalo to trudno powiem im od razu i bede musiala robic cos innego, niestety.Witam Was dziewczynki! Jestem nowa na tym forum, w sumie to jest mój pierwszy raz na jakim kolwiek forumMam 27 lat, staramy się z mężem o fasolkę już 4 cykle i nadal cisza... teraz mam wrażenie że coś się we mnie zmienia, dziwne bóle brzucha i mdłości... ale nic poza tym. Za kilka dni mogę zrobić test i będzie jasne
trzymajcie kciuki
)):-)
Też mam bóle podbrzusza jak na @ i do tego raz po raz odczuwam mdłości (niewielkie)...bolą mnie piersi (po bokach) i mam temp. od 36.9 do 37.2 rano, a po południu nawet do 37.6! Ciekawe czy tym razem się udało...Ja co jakis czas jestem w Poznaniu ale i tak nie wiem co i jakdla mnie to bardzo skomplikowane miasto
Witaj MellisaFajnie masz z tymi wakacjami
Kiciaq u mnie tez sie komplikuje ze starankami:--
-( bo ide za tydzien do lekarza i nie wiem czy mnie nie wysle na przeswietlenie
do tego maly ma miec rezonas za jakis czas i nie wiem czy kobiety w ciazy jak cos to moga przy tym badaniu byc bo ja musze z nim przy tym byc, a co do rozyczki to ja nie przechodzilam i nie jestem szczepiona
mam nadzieje ze szybko Ci sie wyprostuje ta sprawa ze szczepieniami ale jak cos to bedziemy czekac razem;-)

Kiciaq no jakie tam niestety, dobrze będzie :-) no a jeśli nie to 3 miesiące szybko zlecą.
ah jak sie pieprzy to wszystko, co prawda jeszcze nie przesadzam tego cyklu, ale wole sie nastawic na czekanie znowu 
tak ginekologiczne, zaraz Ci napisze co mam na wyniku badania napisane, nie wiem czy owu już była czy nie, głupia pinda się nie zapytałam:-(Martilla ale jakie miałaś usg, ginekologiczne? no to pisz co bylo widac, jestes po owu czy nie???