reklama
kiciaq87
Fed up.....
Kiciaq no rzeczywiście jakaś nawiedzona i niedouczona babka. ale to tutaj częste, moja GP o staraniach, zapłodnieniu i zagnieżdżeniu nie wie praktycznie nic, mam wrażenie że dla niej nawet termin fazy lutealnej jest nowy, szkoda czasu na rozmowy z nią.
a co do szczepień- a nie przeszłaś chorób MMR w przeszłości? bo ja byłam szczepiona na różyczkę w podstawówce, a świnkę i odrę miałam. może zapytaj mamę jak było z Tobą?
No wlasnie nie przechodzilam
nic ani swinki, ani rozyczki, ani odry, nawet ospy nie mialam
no wlasnie tez tak mysle, ze trudno jesli sie nie udalo to niestety bede musiala poczekac te trzy miesiace, ale przynajmniej pozniej bede spokojna, a jesli sie udalo to trudno powiem im od razu i bede musiala robic cos innego, niestety.Witam Was dziewczynki! Jestem nowa na tym forum, w sumie to jest mój pierwszy raz na jakim kolwiek forumMam 27 lat, staramy się z mężem o fasolkę już 4 cykle i nadal cisza... teraz mam wrażenie że coś się we mnie zmienia, dziwne bóle brzucha i mdłości... ale nic poza tym. Za kilka dni mogę zrobić test i będzie jasne
trzymajcie kciuki
)):-)
Witaj,ja sie staram 3 cykl o dziewczynke,powodzenia:-);-):-):-):-):-)
mamutka32
Początkująca w BB
Kasiek1983 - trzymam kciuki :-) Ja robię test w niedzielę....
Też mam bóle podbrzusza jak na @ i do tego raz po raz odczuwam mdłości (niewielkie)...bolą mnie piersi (po bokach) i mam temp. od 36.9 do 37.2 rano, a po południu nawet do 37.6! Ciekawe czy tym razem się udało...
Też mam bóle podbrzusza jak na @ i do tego raz po raz odczuwam mdłości (niewielkie)...bolą mnie piersi (po bokach) i mam temp. od 36.9 do 37.2 rano, a po południu nawet do 37.6! Ciekawe czy tym razem się udało...kiciaq87
Fed up.....
Ja co jakis czas jestem w Poznaniu ale i tak nie wiem co i jakdla mnie to bardzo skomplikowane miasto
Witaj MellisaFajnie masz z tymi wakacjami
Kiciaq u mnie tez sie komplikuje ze starankami:--
-( bo ide za tydzien do lekarza i nie wiem czy mnie nie wysle na przeswietlenie
do tego maly ma miec rezonas za jakis czas i nie wiem czy kobiety w ciazy jak cos to moga przy tym badaniu byc bo ja musze z nim przy tym byc, a co do rozyczki to ja nie przechodzilam i nie jestem szczepiona
mam nadzieje ze szybko Ci sie wyprostuje ta sprawa ze szczepieniami ale jak cos to bedziemy czekac razem;-)
Dzieki kochana, mam nadzieje, ze jesli bede musiala sie zaszczepic to szybko mina te trzy miesiace, a jesli i Ty bedziesz musiala odlozyc staranka (choc oczywiscie mam nadzieje, ze nie) to moze dobrze by bylo sie jednak zaszczepic przeciwko rozyczce, no tylko, ze niestety bez staranek przez 3 miesiace tez, ale jednak rozyczka jest bardzo niebezpieczna w ciazy

Kasiek1983
Fanka BB :)
Dziękuję Wam dziewczynki, ja również za Was wszystkie trzymam kciuki
a czy któraś z Was mogła by mi powiedzieć jak zamieścić suwaczek??? nie mam pojęcia co i jak 
kiciaq87
Fed up.....
Kiciaq no jakie tam niestety, dobrze będzie :-) no a jeśli nie to 3 miesiące szybko zlecą.
Nie no nie mam na mysli, niestety, ze bede musiala robic cos innego bo ja tam nie bede na nich patrzec tylko na fasolinke, tylko chodzi mi, ze niestety dla nich, ze beda mi musieli zajecia szukac, no ale to tylko gdybanie bo watpie, ze mi sie udalo i pewnie bede musiala sie szczepic i czekac te trzy miesiace ( teraz jeszcze nie wiadomo kiedy wogole mi sie umowic uda)
ah jak sie pieprzy to wszystko, co prawda jeszcze nie przesadzam tego cyklu, ale wole sie nastawic na czekanie znowu 
tak ginekologiczne, zaraz Ci napisze co mam na wyniku badania napisane, nie wiem czy owu już była czy nie, głupia pinda się nie zapytałam:-(Martilla ale jakie miałaś usg, ginekologiczne? no to pisz co bylo widac, jestes po owu czy nie???
kiciaq
trzymam kciuki żeby jednak była fasolka w tym cyklu:-)
Ostatnia edycja:
reklama
Trzon macicy w przodozgięciu o jednorodnej echostrukturze.
Wymiary trzonu- 54mm x 31mm
Endometrium- jednorodne , gr.11mm
Jajniki o prawidłowym obrazie.
W jamie otrzewnowej nie stwierdzono obecności wolnego płynu.
no i nic więcej nie ma, zapytałam tylko czy wszystko jest w porządku, lekarz powiedział że tak i po wizycie...
Wymiary trzonu- 54mm x 31mm
Endometrium- jednorodne , gr.11mm
Jajniki o prawidłowym obrazie.
W jamie otrzewnowej nie stwierdzono obecności wolnego płynu.
no i nic więcej nie ma, zapytałam tylko czy wszystko jest w porządku, lekarz powiedział że tak i po wizycie...
Podziel się:
dla mnie to bardzo skomplikowane miasto
do tego maly ma miec rezonas za jakis czas i nie wiem czy kobiety w ciazy jak cos to moga przy tym badaniu byc bo ja musze z nim przy tym byc, a co do rozyczki to ja nie przechodzilam i nie jestem szczepiona
mam nadzieje ze szybko Ci sie wyprostuje ta sprawa ze szczepieniami ale jak cos to bedziemy czekac razem;-)