Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wstyd się przyznać książek ni czytam, ale kupiłam sobie już dwie gazetki "Dziecko" i "Mam dziecko". W tej drugiej były kołysanki na CD ale wersja mi się nie podoba, przynajmniej słów się nauczę
Wertowałam je już kilka razy, muszę sobie kupić już jakieś nowe:-)
Tak szczerze to mi M kupuje bo też lubi sobie poczytac;-)
ach czas pokaże co będzie dalej :-(
Agniesiak85 wiesz dobry pomysł z tymi wycinankami, może i ja też tak zrobie![]()

Bo ostatnio od czasu gdy w ciąży jestem to jakoś nie kojarze za bardzo albo zapominam szybko

A ja mam dzisiaj znowu problem żygający....tym razem mój 3 letni synek...wymiotuje od rana....:-( Czuję, że to jednak jakiś wirus nas dopadł...:-(
A co do fajnych ksiązek, to jest taka Moniki Szwaji..."Zapiski stanu poważnego" i "Jestem nudziarą"
Naprawde są suuuper!

współczuję Ci, bo wiem jakie to może być trudne..Igi rozmawiałam a nawet codziennieale on uważa że to nic takiego, obiecywał , że już nie będzie brał.... i znów wziął. Ostatnio nawet postraszyłam go, że go zostawie
Wiem jedno szkoda teraz moich nerwów, w końcu maluszek musi mieć spokój ..

Igi rozmawiałam a nawet codziennieale on uważa że to nic takiego, obiecywał , że już nie będzie brał.... i znów wziął. Ostatnio nawet postraszyłam go, że go zostawie
Wiem jedno szkoda teraz moich nerwów, w końcu maluszek musi mieć spokój ..