reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam wszystkie staraczki!!!:tak::tak::tak: Dziewczyny nie załamujcie się!Wiem że to trudne jak mijają miesiące i nic...Sama się o tym przekonuję.W pierwszą ciążę zaszłam chyba po 4 cyklu i miałam 19lat.a teraz gdy staram się o drugą dzidzię-nie jest tak łatwo:-:)-( Od sierpnia czy września 2008 staramy się o rodzeństwo dla naszego Kacpra(w tym miesięczna przerwa z obawy że może jeszcze nie teraz,może praca czy coś w tym stylu,albo może jedynak-na szczęście przemyśleliśmy to jeszcze raz z M:dry::baffled::confused:)do dnia dzisiejszego.I nic:-( Może się uda zostać mamą 2010;-) Trzymam kciuki.
A i mam teraz 21 lat(więc nie wydaje mi się żeby to od wieku było uzależnione):tak:;-)

Witaj Iiwka!! Zgadzam się,że trzeba mieć nadzieję i się nie załamywać,ale zawsze kiedy zbliża się @ jest moment podłamania...

mam pytanie widzę,że stosujesz jakąś dietę?i nieźle ci poszło?

reklama
Witaj Iiwka!! Zgadzam się,że trzeba mieć nadzieję i się nie załamywać,ale zawsze kiedy zbliża się @ jest moment podłamania...

mam pytanie widzę,że stosujesz jakąś dietę?i nieźle ci poszło?
Stosuję dietę MŻ(mniej żreć):-D:-D:-D:-D:-D:-D i niskokaloryczną zarazem:tak:;-)
Przed chwilą liczyłam dni płodne i wszytsko wskazuje na to że przytulanka wtedy były.Może się uda;-)

Stosuję dietę MŻ(mniej żreć):-D:-D:-D:-D:-D:-D i niskokaloryczną zarazem:tak:;-)
Przed chwilą liczyłam dni płodne i wszytsko wskazuje na to że przytulanka wtedy były.Może się uda;-)

W związku z twoim paskiem,myślałam,że cos stosujesz! Tym bardzie gratuluje!

I trzymam kciuki za powodzenie przytulanek!:tak:

W związku z twoim paskiem,myślałam,że cos stosujesz! Tym bardzie gratuluje!

I trzymam kciuki za powodzenie przytulanek!:tak:
Nie dziękuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A co do diet to kiedyś faszerowałam się zelixą-fakt schudłam,ale efekt jo-jo był w ciągu miesiąca od przestania brania i dostałam jeszcze 2kg w nagrodę za skróty...A od połowy maja wziełam się za siebie naturalną metodą i własnymi siłami;-):tak:;-)

Niby piersi mnie bolą bardzo od 2tyg,ale czy to możliwe że tak szybko byłyby objawy??W pierwszej ciąży byłam pewna że jestem jeszcze przed zrobionym testem-poprostu to czułam!wiedziałam po 3 tyg od zapłodnienia...A teraz martwi mnie moja głowa i nie chcę wymyślać innych objawów:-D:tak:

Witajcie Kochane,

poranek ponury, ale ja już dzisiaj lepiej się czuję... przynajmnie trochę lepiej... bo oczywiscie cały czas pamiętam o tyłozgięciu macicy...:zawstydzona/y: raczej nic w tej kwestii sie nie zmieniło...:tak:

Dziś mój 10 dzień cyklu, wieczorkiem zaczynam staranka... zamierzam męczyć męża przynajmniej przez kolejne 6 dni :-D:szok::rofl2::happy2:

Nie dziękuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A co do diet to kiedyś faszerowałam się zelixą-fakt schudłam,ale efekt jo-jo był w ciągu miesiąca od przestania brania i dostałam jeszcze 2kg w nagrodę za skróty...A od połowy maja wziełam się za siebie naturalną metodą i własnymi siłami;-):tak:;-)

Niby piersi mnie bolą bardzo od 2tyg,ale czy to możliwe że tak szybko byłyby objawy??W pierwszej ciąży byłam pewna że jestem jeszcze przed zrobionym testem-poprostu to czułam!wiedziałam po 3 tyg od zapłodnienia...A teraz martwi mnie moja głowa i nie chcę wymyślać innych objawów:-D:tak:

Iiwka, ja też Ci gratuluję z całego serducha... ja też schudłam 14 kilo, ale niestety 5 już mi wrócił... jak rzuciłam fajki... no i teraz cały czas ze soba walczę, ale ciężko jest...:baffled:

reklama
A jak narazie z upragnieniem czekam tych weekendowych staranek, moze i dobrze ze mojego nie ma w poblizu teraz bo bym juz go teraz molestowala, a pani doktor kazala sie wstrzymac do soboty jak to powiedziala by w spermie bylo wiecej kijanek hehehehe

Do góry