reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

wiecie co, ja bylam bardzo krotko bo tylko poltora dnia i nawet nie zdazylam przejsc calej tej hali. Nie macie pojecia jak ogromne to wszystko jest i ile tego jest. Troche mnie ominelo bo na zakonczenie zawsze sa wielkie wyprzedaze tych wszystkich eksponatow i nie tylko a ja musialam uciekac w drugim dniu. Buzz sie nic nie zmienil, ale tak jak mowilam juz wczesniej, u nas ten wozek jest opozniony okolo 2 lat niz w europie wiec jesli szukacie nowosci w buzzach to raczej po tamtej stronie wody. Jedyny ktory bedzie wypuszczony rownoczenie tu i tam to wlasnie ten nowy quinny i bardzo wyraznie to podkreslali ze wozek uderza oba rynki w tym samym czasie 2010-go roku.

reklama
a mi sie ten nowy quinny nie podoba:-)moze dlatego ze ja wciaz zakochana w buzzie:-)co do zdjec buzza co Pawimi dala to to chyba sa kolorki ktorych u nas jeszcze nie ma chyba??a jakies ulepszenia wiesz czy zrobili w buzzach???
Gie-ośka to są stare kolory buzza tzn. u nas to jest kolekcja 2009 ten brazowy na zdjęciu nazywa sie racoon, a ulepszenia w buzzie juz są poczytaj sobie to http://www.sklep.quinny.pl/Wozek_spacerowy_Quinny_BUZZ_3_Raccon-51.html tam jest napisane co ulepszyli w tym roku i to jest strona oficjalnego importera wózków quinny na Polske ja u nich reklamowałam koło w wózku oni tez maja jedyny serwis quinny!:tak:

Gie-ośka to są stare kolory buzza tzn. u nas to jest kolekcja 2009 ten brazowy na zdjęciu nazywa sie racoon, a ulepszenia w buzzie juz są poczytaj sobie to http://www.sklep.quinny.pl/Wozek_spacerowy_Quinny_BUZZ_3_Raccon-51.html tam jest napisane co ulepszyli w tym roku i to jest strona oficjalnego importera wózków quinny na Polske ja u nich reklamowałam koło w wózku oni tez maja jedyny serwis quinny!:tak:
I jak z reklamacją?? bez problemu?? dali ci nowe kółko czy naprawiali??

wiecie co, ja bylam bardzo krotko bo tylko poltora dnia i nawet nie zdazylam przejsc calej tej hali. Nie macie pojecia jak ogromne to wszystko jest i ile tego jest. Troche mnie ominelo bo na zakonczenie zawsze sa wielkie wyprzedaze tych wszystkich eksponatow i nie tylko a ja musialam uciekac w drugim dniu. Buzz sie nic nie zmienil, ale tak jak mowilam juz wczesniej, u nas ten wozek jest opozniony okolo 2 lat niz w europie wiec jesli szukacie nowosci w buzzach to raczej po tamtej stronie wody. Jedyny ktory bedzie wypuszczony rownoczenie tu i tam to wlasnie ten nowy quinny i bardzo wyraznie to podkreslali ze wozek uderza oba rynki w tym samym czasie 2010-go roku.
ale i tak myślę że większość z nas ci zazdrości tej wystawy:) fajnie tak sobie pooglądać te wszystkie cudeńka:)

gie-oska nie mam jeszcze buzza:( a bardzo bym już chciała go mieć myślę że kupię go na początku października-to jest naprawdę jedyny wózek który mi się podoba i koniec kropka:) co do tych cen to ja nie wiem czy one spadną bo te buzzy co były na tej wystawie to są te kolory co u nas nawet na tych zdjęciach ten czekoladowy to jest ten mój wymarzony:) a co do tego nowego to ja uważam że fajny jest ale i tak buzz bardziej do mnie przemawia:) a ty już odliczasz widzę dni do odbioru swojego buzza:) dużo taniej cię to wyjdzie niż jak byś nowy kupiła??
ja tez dopiero na poczatku pazdziernika bedemiec buzza fizycznie:-)tylko musze sobie dokupic to terenowe kolo bo Pawimi mowi ze w warunkach trudnych sie super sprawdza a u nas zime zapowiadaja wiec juz sie szykuje:-)bede kupowac je w angli bo jest duzo taniej niz w polsce!
znam ta strone..aha czyli to sa nowe kolorki hm..i tak moj przyszly capri mi sie najbardziej podoba:-)

ja swojego trzykolorowego zappa iron musialam sciagac z europy bo u nas ich nie ma, prawdopodonie pokaza sie dopiero w czerwcu 2010, pamietajcie ze quinny weszlo na nasz rynek dopiero w drugiej polowie 2007 roku! W dodatku jakos tak szczegolnie sie nie przyjelo wiec firma pewnie nie chce tak smialo poczyniac z inwestowaniem i zmianami na naszym rynku.

ja tez dopiero na poczatku pazdziernika bedemiec buzza fizycznie:-)tylko musze sobie dokupic to terenowe kolo bo Pawimi mowi ze w warunkach trudnych sie super sprawdza a u nas zime zapowiadaja wiec juz sie szykuje:-)bede kupowac je w angli bo jest duzo taniej niz w polsce!

Gosia a ile takie kółko w Angli kosztuje?? przez znajomych będziesz zamawiać czy na e-bayu bo jak sprawdzałam to na e-bayu kosztuje tyle co unas na allegro.

Gosia a ile takie kółko w Angli kosztuje?? przez znajomych będziesz zamawiać czy na e-bayu bo jak sprawdzałam to na e-bayu kosztuje tyle co unas na allegro.

na ebayu kosztuje 29,99f plus 4,5wysylka czyli 160zl a na allegro sa po 260plus wysylka wiec sporo roznica..no chyba ze masz dojsce do tanszych terenowych kolek buzza to daj namiar..ja kupuje przez konto dobrego kolegi ktory mieszka w londynie:-)

dziewczyny mam pytanie czy "BPA free" i "0% Bisphenol A" to to samo znaczy??Bo znalazlam te dwa rozne oznaczenia na butelkach TT..i nie wiem czemu sa takie oznaczenia????????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry