reklama
julia28
Mama lutowa 2007
ja nie mam pojecia jak jest z tym benefitem bo ja nie pracuje juz
moj jest na zasilku ktory pobiera tez na nas i dzieciaki w chodza do szkoly moj syn juz 5 rok takze narazie mam a wlasnie sama jestem ciekawa jak z ta rejestracja jako bezrobotna;-)
moj jest na zasilku ktory pobiera tez na nas i dzieciaki w chodza do szkoly moj syn juz 5 rok takze narazie mam a wlasnie sama jestem ciekawa jak z ta rejestracja jako bezrobotna;-)Marta dostaje sie!!!
Bylam u prawnczki i ona mi mowila ze sie dostaje i ze podobno nie czeka sie tak jak w PL 3m czy iles tam.
Zapomnialam napisac ze macirzynskie skonczylo mi sie 15sierpnia a zwolniona z pracy zostalam 10 wrzesnia!!!
Takze szef poszedl mi na reke jesli tak to mozna nazwac
)
Bylam u prawnczki i ona mi mowila ze sie dostaje i ze podobno nie czeka sie tak jak w PL 3m czy iles tam.
Zapomnialam napisac ze macirzynskie skonczylo mi sie 15sierpnia a zwolniona z pracy zostalam 10 wrzesnia!!!
Takze szef poszedl mi na reke jesli tak to mozna nazwac
Marta dostaje sie!!!
Takze szef poszedl mi na reke jesli tak to mozna nazwac)

dla mnie baba powiedziała zebym nawet nie przychodziła po zasiłek jak sie sama zwolnie

Musze isc teraz do socjalu z tym P45 i wziasc papiery co sa do wypelnienia i mam jechac z tym do tej prawniczki ona ma mi pomoc bo ja sie na tym nie znam wogole

.
Bylam u niej dwa razy i przy okazji wyszly inne sprawy ale jeszcze nie wiemy do konca jak jest czekamy na papiery.
Mam nadzieje ze wyjdzie ze jest ok
A tak wogole to pracodawcy nie chetnie chca zwalniac bo odprawa nam sie jakas by nalezala prawda?

.Bylam u niej dwa razy i przy okazji wyszly inne sprawy ale jeszcze nie wiemy do konca jak jest czekamy na papiery.
Mam nadzieje ze wyjdzie ze jest ok

A tak wogole to pracodawcy nie chetnie chca zwalniac bo odprawa nam sie jakas by nalezala prawda?
pyciolek87
Mama Alexa:*
dostaniesz....ale pierwsze pieniazki dopiero po 9 tygodniach od daty odejscia z pracydla mnie baba powiedziała zebym nawet nie przychodziła po zasiłek jak sie sama zwolnie
![]()

tak było w moim przypadku:-)
biola
szczęsliwa mama
hej dziewczyny znalazlam takie informacje na temat tego 41,5e co maja nam zabrac w styczniu i co w zamian dzieci mialy miec darmowe przedszkola po 2-3 godz dziennie i jestem wsiekla bo moj synalo sie nie zalapal bo ur sie 1 lipca
The EccE is open to all children aged between 3yr3months and 4yr 6months on 1 september each year.To avail of the free pre-school year in January 2010,children must have been born between 1 march 2005 and 30 June 2006.To avail of the year in September 2010 children must have been born between 1 march 2006 and 30 june 2007
a list of those accepted under the scheme will be available for parents from their local city and County Childcare Committee from octomber 2009
a tutaj podaje nr tel do tego City and County Childcare Committees dublin city 015424100
a jak chcecie z innych miejscowosci to dajcie znac:-)

The EccE is open to all children aged between 3yr3months and 4yr 6months on 1 september each year.To avail of the free pre-school year in January 2010,children must have been born between 1 march 2005 and 30 June 2006.To avail of the year in September 2010 children must have been born between 1 march 2006 and 30 june 2007
a list of those accepted under the scheme will be available for parents from their local city and County Childcare Committee from octomber 2009
a tutaj podaje nr tel do tego City and County Childcare Committees dublin city 015424100
a jak chcecie z innych miejscowosci to dajcie znac:-)
biola
szczęsliwa mama
z tego co wiem to ma to być od stycznia,może sie jednak załapieszto tylko miesiąc,kurde bez sensu te ich przepisy
z tego co tutaj pisza to sie zalapie na przyszly rok od wrzesnia a po co mi to jak syn idzie do szkoly od przyszlego roku
reklama