sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Bylo wszystko wpisane .. No i jeszcze raz wysle papiery ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

.
ale to brzmi
wczoraj odebralam P45.
no ja dostałam w sobote na konto, ogólnie to oni wysyłali papiery uzupełniające i może nie odesłałąs bo byłas na wakacjach?Hej laseczki, dostalyscie ECS?? bo mi nie przyslli jeszcze, az dziwne. ChB byl normalnie... Wlsnie probuje sie do nich dodzwonic, ale tylko melodyjki slychac, wolnego operatora niet...
pewnie wyrzucił przez pomyłke i nie chce sie przyznaćNo wlasnie... przed chwila sie dodzwonilam i sie okazalo ze w lipcu przyslali jakowys papier, na ktory nie odpisalam... wyjezdzalam 25 lipca, takze istnieje taka mozliwosc... Pytalam wspollokatora,a on przysiega na wszystko ze zadnego listu nie bylo.. i dooopa blada...:--(

ale to brzmi
wczoraj odebralam P45.

radze ci na m wypełnic a z tym rejestrowaniem to chciałabym pomóc ale niestety nie wiem bo nie miałam przyjemności:-)Ponawiam pytanie.
Mam zamiar w przyszlym tygodniu zarejstrowac sie w socjalu jako bezrobotna i poszukujaca pracyale to brzmi
wczoraj odebralam P45.
Czy ktos moze mi napisac jak to wszystko wyglada?
Bo ja jeszcze nigdy sie nie rejstrowalam![]()
No a jak jest ktos zarjestrowany jako bezrobotny to tez zabieraja CHB?
Czy w takim wypadku trzeba wypelnic wszystko na m?
Pytam bo ja musze sie zarejstrowac i nie wiem jak to bedzie![]()

ze m wiecej pracuje(sciema) i ze nie bedzie mogl mnie przywozic;-).