moniat84
Fanka BB :)
Problem z żyłami jest u nas genetyczny. Mama miała usuwane żylaki operacyjnie, a w ciąży dostala zapalenia żył, mam nadzieje, że u mnie nie będzie takich problemów brrr

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Ja mam zwykle 90/60 o tez z tego powodu cierpię na bóle głowy. choc przyznam, że od czasów ciąży mi trochę lepiej. Dzidziolek dba o mamusię 
trochę z innej beczki
w którym tygodniu odczuwałyście skurcze?, jestem w 13 ciąża bliźniacza dziś kilka razy złapały mnie jakby skurcze w różnych miejscach raz po prawo raz po lewo może nawet takie ukłucia cóż to może być?, w poniedziałek byłam na badaniu wszystko ok, w piątek usg, miałyście coś podobnego?
dodam, że biorę duphaston, ale to chyba nie ma nic do rzecy?
pozdrawiam

Brzunio czasem tylko mnie tak troszkę pobolewa po bokach na dole, a to przez powiększającą się macicę. Najgorzej to jak na leżąco kichnę, to mnie aż zegnie w pół, ale zaraz przechodzi. Więzadła trzymają się mocno;-)
Słodyczę, a w szczególności wszystko co czekoladowe mogłabym jeśc kilogramami, ale próbuję się ograniczać na tyle na ile mi silnej woli starczy;-) A pomarańcze też mogłabym tonę wchłonąć.
Ale już nie mogę się doczekać jedzenia weselnego
Ryba po grecku, śledzie, owoce, ciasta i pyszne dania gorące i wszystko razem na stole

Normalnie raj dla ciężarnej

)
). Normalnie mi to odbija jak myślę o jedzeniu, aż ślinotoku dostaję