reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mysz1978, dzisiaj nie było tak źle. Tylko znowu zrobił siusiu w majteczki, a ma u tesciowej nocnik :hmm: (juz powoli nie stosujemy pieluch)
Ale jestem tez happy bo maz kupił "dorosłe' łóżko Marcinkowi. :-) 400 złoty daliśmy, ale warto było, bo pucek spał ciągle w małaym łożeczku tylko miał szczebelki wyciągnięte. :tak: Tak się na nie cieszy, że nie chce wstać, a musze mu pościelić. :laugh2: Ah, zjadłabym buduniu sobie.. ;-)

reklama
Witam :) my po imprezce urodzinowej synka, jestem padnięta :) ale czego się nie robi dla swojej pociechy :) Pytała z was któraś czy rysuję za pieniążki, rysuję tylko dla siebie jak mam wenę :)
A tutaj mój roczniak i moje dzieło :)

ccaroline słodki chłopak- duuużo zdrówka i szczęścia mu życzę:-D:-D:-D
i fajny tort
ja będę piekła bratu na 25 urodziny i upatrzyłam tak dekorowane(aczkolwiek nie wiem, czy mi wyjdą:-)):

w ostatnim ofkors nie dałabym buta
:tak::-D

ccaroline85 ślicznego masz synka :tak:
buziaki dla niego z okazji urodzinek :-)
a torty mag piękne
mi już zniknęły mdłości i chętnie bym sobie nawet po kawałku każdego z nich zjadała :-D:-D:-D

Fallen Angel - my tez odzwyczajamy od pieluch - w dzien jest ok, tylko gorzej na spacerach (zapomina) no i do spania jeszcze pielucha...
A budyn byl z Winiar a ta firma jzu robi z cukrem - nie popatryzlam na opakowanie i dosypalam do mleka cukru, no i wyszlo pieronsko slodkie :-D Ale teraz zjadlam pol paczki nachosow i jest ok :-p

Co do lozeczka to zastanawiamy sie nad tym
ŁÓŻKO DWUSTRONNE IKEA KURA Z BALDACHIMEM OKAZJA (742551070) - Aukcje internetowe Allegro

nieldugo bedziemy sie przeprowadzac do nowego meiszkania i Jasio pechowo dostanie maly pokoik (mniejszy od obecnego) - najpierw spalby na dole, a potem jak juz bedzie wiekszy to by spal na gorze i mial miejsce na zabawe pod spodem.

Ja wlasnie posprzatalam cale mieszkanko,moj G jeszcze w pracy,a dzieciaki rzadza u siebie.Teraz troszke polozylam sie bo troszke brzuszek mnie pobolewa,ale to chyba z przemeczenia bo mam troszke podlogi do umycia.
Leze i powiem wam ze coraz silniejsze ruchy czuje,a raz jak mnie chyba kopnelo to naprawde juz poczulam.Czuje ze bedzie to super galganek.Nie dosc` ze ostatni to chyba bedzie przez wszystkich w domu rozpieszczony

Dziewczyny, weszłam specialnie, żeby to napisać... :-D
Położyłam się normalniedo łóżka, obróciłam na lewy bok i... poczułam kopniaka, a jak przewrociłam się na prawy to już nic nie czulam. :szok: Czy to możliwe, żebym teraz pocuzła kopniaczka? Bo chyba dziecku sie nie spodobało to, że ułorzyłam sie w takiej pozycji.
Eh, Marcin nie śpi. Nie może zasnac w tym łóżku, ciągle wodzi rączka jakby chciał szczebelki odbijać. :eek: Taki tęskny ma wzrok, ciągle wodzi po pokoju i szuka łózeczka.

reklama
HiHi własnie wróciłam ze spacerku do mojego więzienia:-)
Wymsknęłam się z domku na chwile żeby kupić sobie staniczek, nie lubiłam nigdy ja to nazywam "szmatowatych" staniczków, ale ten jest taki milutki i w ogóle go nie czuć na sobie- polecam Triumfa-stanik typowo ciążowy kosztował mnie 79zł, więc tragedii nie ma tak myśle...
Wiecie co tak się zastanawiam, ostatnio wydziela mi się dużo śluzu, cały czas mam wrażenie że mam mokro:sorry: noszę oczywiscie wkładki, ale zastanawiam się czy noszenie takich wkładek lekko zapachowych jest odpowienie w ciąży, jak myślicie?
Ja tylko takich uzywam i nigdy mi przez mysl nie przeszlo, ze zapachowe moga byc niewskazane... Mysle, ze nie ma obaw ;-)

Do góry