reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam lasencje:happy:
słonko za oknem temperatura u mne na piętrze była dziś o 7 rano aż 2 stopnie rano na trawie szron ale nie pada:-D:-D:-D:-D
antoni miał dziś z julką taką noc że.....zabraliśmy się za tulaki obudził się z płaczem juka śnił jej się koszmar że ją ktoś bije poszłam ukoiłam no i o\
...wracamy do tulaków akcja się rozkręca obudził sie antek pietruszka wstał ukołysał no działamy dalej i my już rozkręceni wstje antek śmieje się w łóżeczku stoi woła mama tata..........nastroik nam prysł z sexu nici:no:ech no cóż kto ma pszczoły ten ma miód kto ma dzieci ten ma smród:-Dspróbujemy dzisiaj:rofl2::rofl2::rofl2:
zaraz tońka położę spać i się zabieram za taniec z żelazkiem i obiad...ale nie chce mi sie wcale:no:
a wczoraj włączyli nam ogrzewanie wieczorem i dzisiaj rano mam teraz tak milusio i ciepło w domku:tak:

fajne przezycia;)
a tekst z miodem mnie rozbawil:-):-):-):-)

witam :-) nie będzie mnie kobietki jakis czas od jutra zaczynam kurs i o roznych godzinach mam zajecia normalnie jak studentka :-D ciesze sie bo okazalo sie ze zwracają koszty dojazdu :tak: grupa niezaciekawa same stare ramole :szok::-D:-D no ale przeciaz nie bede sie z nimi integrowac :no::-D:-D:-D:-D
zaraz dostane swira u mnie w bloku poszaleli na 2 piętrze sąsiadka robi remont i na parterze naprzeciwko mnie też :wściekła/y: wierca tłuka sie :wściekła/y:
Gotuje rosól bo jutro babcia caly dzien z Gabi to musze cos podszykowac Slonko świeci ale chlodno

nie ma to jak sie wyrwac z domu:-)
moja tesciowa jak z UP chodzila na jkais unijny kurs gotowania to nie doscze mogla pojesc,zwrocili za dojazdy to zaplacili jej jakos 500zl za ten kurs jakby pracowlaa i normlanie jeszcze zaislek wziela:-)
tescio robil na koparki i tez podobnie

Kochane jestem cała w skowronkach.:-):-):-):-):-)
Teściwa wczoraj miała wreszcie dobre wyniki w szpitału.
Dziś przed obchodem ordynator powiedział,że ją będą operować.
Darek teraz zadzwonił,że teściwa już po operacji :szok::szok::szok::szok:.
Wszystko dobrze poszło.Wybudziła się bez problemu.
Darek już z Nią rozmawiał.:szok::-D:-D:-D:-D
YUPPIIIII

super
dobre wiesci:-)

hej ja juz po ekg :sorry::sorry::sorry::sorry:
nic mi nie wykazalo chyba, w piatek pogadam z lekarka o wyniku, ale tak jak patrze na wykres to nic nie widze :eek::eek::eek::eek::eek:
tylko wyszlam z badania zaraz serce mi zaczelo galopowac, najgorsze to jest to ze to sie dzieje nagle a nie na zawolanie, wiec watpie zeby mi to ekg wykrylo, chyba ze by mi je robili perzez 5 godz, no moze 2 godz minimum

ekg to moze nic nie wykazac
zrob echo serca

ankonda etopiryny nie mogę bo zaraz jestem cała wysypana i puchne:szok:
kurcze chyba ciśnienie leci w dół:wściekła/y:
słuchajcie julkę biła dziewczynka w szkole rozmawiałam z panią raz drugi i pani mówiła ze fktycznie dziewczynka agresywna ale ona nic nie poradzi bo to ygańskie dziecko:szok:jak by to była wymówka na wszystko:wściekła/y:rozmawiałam z tatą tej dziewczynki mówiłam żeby porozmawiał z córką nie pozwlał bić dzieci on mnie zlał uznał że takie jest życie i miał moje uwagi gdzieś:wściekła/y:wczoraj julka znów sie poskarżyła i piotrek mówi a weż ty jej oddaj.......no i dzisiaj julka mówi że wiktoria już jej nie bije....no to mówię super a czemu ciebie już nie bije????a julka a bo jej oddałam i to tak że jej krew z nosaleciała:szok::szok::szok::szok:normalnie mam bandytkę w domu:no:

dobrze zrobila:tak::tak:

Zapomniałam sie zapytać czy moge dorobic na wychowawczym? Np na umowe zlecenie albo o dzieło? Chcialabym przed świętami chociaż na pare godzin w jakimś markecie

u pracodawcy mozesz dorobic jakos nie wiecej niz poletatu ale nie wiem czy wtedy masz jakas kase.
inne umowy chyba odpadaja.ale moze da sie na czarno jakos dorbic?

Kochane ja tylko na sekundę.
Pitbull pogryzł Nila mojego psa.
Mam niezła jadkę.
Jutro idę na policje .Dziś już zgłosiłam telefonicznie.
Fotki wkleję potem.
Nil ma 2 dziury w szyi ,ponad 10 cm szyi pokąsane i podbiegnięte krwią i rozwalone oko.
Na szczęście jak go wet opatrzył to się okazało,ze tylko powieka poszarpana.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzwoniła do koleżanki,która jest prawnikiem.Jutro za pomocą komendy kieruję sprawę do sadu.
Nawet nie chcę myslec co by było,gdyby na miejscu mojego psa było dziecko?
:szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak nie urok to.....
ciagle cos sie wam przyplayuje
biedny piesek

a ja sie pochwale-dzis Weronika mi usnela w wozku jak szlysmy do szkoly i sie obudzila w drodze powrotnej i zanim doszlysmy to jakies pol godz minelo.miala tetre zalozona to mysle ze pewnie niezle mokro bo hjka tylko sie obudzi to zaraz sika.robizram ja w domua tu sucho:szok::szok::szok::szok::-D
od razu na nocnik zrobila siku:-)
no i zaliczyla dzis pierwsze siku na trawke:-):-):-):-)

Witam wieczorową porą
Wpadłam tylko was poczytać i zaraz do łóżeczka zmykam:tak::tak::tak:
Maja znowu męczy że nie chce do przedszkola, tylko ciekawe czemu jak po nią idę to jest cała zadowolona i szczęśliwa, już sama jej nie rozumiem, no poczekam co wymyśli z rana, czy znowu będzie płacz?:sorry::sorry:

niektore dzieci tak maja.ale dobrze ze wychodzi zadowolona
przyzwyczai sie
a moze poranne wstawanie tak ja zniecheca?

Dobrej nocki wszystkim życzę:-):-):-)

no tak i znow wszytskie pouciekaly:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
Jestem mega niewyspana i jakas obolała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:pogoda fatalna a zapowiadali slonce:no:Oby sie jeszcze zmienila
Zaraz ide sie ubierac i zmykamy do szkoly
Planuje dzisiaj pozmieniac mlodym posciele ale co z tego bedzie to sie okaze:-);-)

witam jako druga:-)
jakos niewyspana.przez ten ksiezyc snily mi sie jakies glupoty:cool2:
mala jeszcze spi.Paulina w szkole a p polozyl sie spac....
no ja niby tez bym mogla jeszcze polezec ale po pierwsze juz wypilam kawe a po drugie to sie gorzej zamule potem.
dzis na obiad potrawka z kurczaka plus wczorajsza pomidorowa:-)
do szkoly o cala godzine wczesniej bo musze o 11 juz wyjsc i sie nie moge spoznic bo musze dac jej kase na wyciczke(Paulinie wiekszych kwot wole nie dawac).
wycieczka w czwartek.mam nadzieje ze wroci zdrowa bo w sobote wesele mojej siostry i nie ma opcji zeby nie isc:no::no::no::no::no:

pogoda-w nocy byly 2 stopnie teraz jest 5 a tylko dlatego ze sa chmury

Witam
Jestem mega niewyspana i jakas obolała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:pogoda fatalna a zapowiadali slonce:no:Oby sie jeszcze zmienila
Zaraz ide sie ubierac i zmykamy do szkoly
Planuje dzisiaj pozmieniac mlodym posciele ale co z tego bedzie to sie okaze:-);-)

no wlasnie dzis to mialo caly dzien padac.dpiero blizej wieczora ma sie rozpogodzic.i ma wiac!!!!!!!!!!! i to mocno!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u mnie widac ze cos padalo,albo mgla:eek::eek::eek:
mam nadzieje ze mnie ten deszcz ominie jak bede szla po dzieciaki.

a jeszcze pare dni temu bylo tak fajnie......w poniedzilek 22stopnie......sloneczko......ehhhhhh....romarzylam sie a tu taka zgnilizna jesienna juz:wściekła/y:

aaaaaaaaaallllllllllllllllooooooooooo

eeeeeechhhhhhoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Witam również i ja porannie
Pogoda do bani a ja muszę na drugi koniec Lublina jechać do jednego sklepu meblowego:crazy::crazy:
Maja oczywiście z rana lamentowała że nie chce iść do przedszkola ale jakoś z płaczem wyszła z Jackiem z domu. A teraz znowu zbliża się weekend i jeszcze gorzej się odbije od chodzenia:-:)-(

niektore dzieci tak maja.ale dobrze ze wychodzi zadowolona
przyzwyczai sie
a moze poranne wstawanie tak ja zniecheca?

Wstaje to ona chętnie i jest wyspana to o coś innego chodzi

Ja dziś nic nie gotuję bo mam grochową z wczoraj tak więc mam trochę laby, sprzątać też zbytnio nie muszę bo nie ma takiego strasznego syfu:-D:-D
Obudziłam się z jakimś mega katarem, Jacek kaszle i tylko patrzeć jak jakieś choroby się do nas przyplątają:crazy:

To ja kawkę poranną zaserwuję:-):-)

Witam również i ja porannie
Pogoda do bani a ja muszę na drugi koniec Lublina jechać do jednego sklepu meblowego:crazy::crazy:
Maja oczywiście z rana lamentowała że nie chce iść do przedszkola ale jakoś z płaczem wyszła z Jackiem z domu. A teraz znowu zbliża się weekend i jeszcze gorzej się odbije od chodzenia:-:)-(

Wstaje to ona chętnie i jest wyspana to o coś innego chodzi

Ja dziś nic nie gotuję bo mam grochową z wczoraj tak więc mam trochę laby, sprzątać też zbytnio nie muszę bo nie ma takiego strasznego syfu:-D:-D
Obudziłam się z jakimś mega katarem, Jacek kaszle i tylko patrzeć jak jakieś choroby się do nas przyplątają:crazy:

zdrowka zycze
a moze jakies dzieckoj jej dokucza albo cos?

To ja kawkę poranną zaserwuję:-):-)

ja juz wypilam
smacznego;)
jakas glodna sie zrobilam,wcale jak nie ja
oo tej porze nigdy nie jem a dzis....
chyba zimno czuje i d;atego
trzeba dodatkowa warstwe tluszczyku uzbierac;P

zdrowka zycze
a moze jakies dzieckoj jej dokucza albo cos?

Raczej nie bo jak ją odbieram to jest zadowolona, opowiada jak fajnie było w przedszkolu, co robili i sama oznajmia że jutro też chce tam iść, a jak rano wstaje to lamenty że nie chce. Przed chorobą nigdy nie płakała i chętnie chodziła a po tygodniowej chorobie coś jej się poprzestawiało i teraz od wtorku jest płacz. Czekam może jej przejdzie niedługo

trzeba dodatkowa warstwe tluszczyku uzbierac;P

Ja oddam trochę tłuszczyku w dobre ręce:tak::tak::tak:

reklama
Ja sobie posiedziala,wypilam herbatke z cytrynka i zjadlam banana ale juz zmykam bo slysze ze mlode juz sie bawia:tak::tak::tak:
Zaczyna wychodzic sloneczko:-)

Do góry