reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja ich nigdy nie trawilam ... jakos tak mnie slabily ...
za to w markusi jest super miła obsługa.. ; )
mi pani wyciagala wszystkie możliwe wypełnienia kołderek.. każda pościele, zebym wszystko mogla pomacać zobaczyc poczuć w czym dziecku może być najlepiej..
szkoda że połowa sklepu w remoncie..:(
ale może uda im się to probić przed grudniem :p
a jakie ciuszki tam są słodkie.. :o
i wcalen ie drogie..
my sobie kupilismy dwie pary bodziaków..
jedne z napisem Kocham mamusię a drugie Kocham tatusia :D
ale tak jak reszta ciuszków są u mojej mamy.. ona je pierze i składuje .. bo ma miejsce :-D a ja w listopadzie zabiore je do siebie i zaczne układac już :)

reklama
Dagmar na pewno wszystko będzie dobrze:-)
Trzeba myśleć pozytywnie;-)

Za mnie też trzymajcie kciuki....mam usg na 10:-)

Allilatka gratuluję córeczki! Pochwal się imieniem:-)

Moka super że z dzidzią wszystko w porządku, dwóch doktorów nie może się mylić że to nic poważnego:-)

A jak pięknie waży:-D:szok:
Ciekawe ile ten mój wielkolud przybrał?

A wogóle to się wścieknę jak gin nie pozwoli wejść mojemu M z córką bo teściowa wybrała się akurat dziś na zakupy i musimy małą wziąść ze sobą:wściekła/y:

A dlaczego mialby nie wpuścić?Moim zdaniem to nie problem.Trzymam kciuki;-)

dziewczyny a zobaczcie jaką śliczną kurteczke znalazłam dla dziewczynki :-) czemu ja nie będe mieć drugiej córy? :wink:

KURTECZKA NA ZIMĘ 3-6 M-CY (758194801) - Aukcje internetowe Allegro

Ja wczoraj widzialam zajebi... futerko na mała gwiazde:-)było po prostu cudne:-):tak:i wcale nie bylo drogie:no:gdybym miala druga core to napewno by6m je kupiła:tak:

wiecie co dzieczyny jak wchodze na watek zamkiety to zawszemysle co sie dzieje z Martuska, bo cos mi sie kojarzy, ze ledwo dodala zdjecia to znikla prawda??

Rzeczywiście jej dawno nie bylo:-(tez ostatnio myslam o niej:tak:
No i Marta nie napisala jak tam wczoraj po wizycie u swojego gina:-(

witam się i ja, po śniadanku. ja mam inaugurację jutro i wcale nie chce mi się jechać :-(
chyba się zabiorę za porządki bo nie mogę patrzeć na ten syf.

czesc dziewczynki.... pogoda masakryczna sie zrobila i zimno jak cholera !!!!!!!!! az sie z domu wychodzic nie chce.... za to mam czas zeby pokombinowac jak chce by nasz pokoj wygladal .. bo remoncik sie szykuje -zmiana tapet przemeblowanie-juz na przyjscie malenkiej .......

chcialam zrobic jedna sciene jakas bajerancka..... 3 jednolite i jedna jakas w kwiaty czy cos.... ,moze macie jakies pomysly?
bo ja juz zglupialam ....

czesc dziewczynki.... pogoda masakryczna sie zrobila i zimno jak cholera !!!!!!!!! az sie z domu wychodzic nie chce.... za to mam czas zeby pokombinowac jak chce by nasz pokoj wygladal .. bo remoncik sie szykuje -zmiana tapet przemeblowanie-juz na przyjscie malenkiej .......

chcialam zrobic jedna sciene jakas bajerancka..... 3 jednolite i jedna jakas w kwiaty czy cos.... ,moze macie jakies pomysly?

fajnie to wygląda. my mamy w salonie 3 ściany białe i jedną taką krwisto-czerwoną - efekt jest nieziemski.
nową sypialnię mamy błękit z tynkiem w kolorze turkus, też fajnie wygląda. myśleliśmy o tynku japońskim na korytarzu, ale to jak już Mała podrośnie.
dlatego kombinuj, kombinuj :tak:
ja zdecydowałam się na naklejki do pokoju dziecięcego. już zamówiłam komplet, będzie dzika afryka :laugh2: jedna ściana jest zrobiona tynkiem a pozostałe gładkie, w kolorze groszek.

Ostatnia edycja:
Cześć Laski!!!
Ja od rana zalatana jestem, no ale w końcu czas na relaks:tak:
Tak czytam co piesezcie i mam pomysł. Na zamknietym watku proponuję zrobic liste grudniówek i jakies dane, np nr telefonu albo adres. Tak w razie czego, jakby coś się złego działo, zeby złapac kontakt. Bo faktycznie martwiace jest to, ze dużo dziewczyn nagle znika a my sie później martwimy co się dzieje.

Napewno bedzie swietny efekt:tak:jest teraz bardzo duzo mozliwosci:tak:sa tapety obrazkowe,naklejki szablony i róznosci;-)

Marta napisała :-D tylko nie pamiętam już kiedy to było.. poszukaj a znajdziesz.. :p

Ja wiem ze juz pisala ale po usg 3d:tak:wczoraj miala jeszcze isc na wizyte do swojego gina:tak:skonsultowac to co wpowiedzial jaj tamten profesor.Nie pisala po tej wizycie:no:

reklama
Witam i ja,
pogoda fatalna, zimno i pada. Dziś chyba się trochę poobijam, wczoraj miałam aktywny dzień. Porozglądam się na allegro za rzeczami koniecznymi do kupienia. Zdaje się troche będzie tych wydatków :-(
A co z tymi wypełnieniami kołderek? Które najlepsze?
Cherie podaj link do naklejek proszę.

Ostatnia edycja:
Do góry