reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wiki ja 52kg to nie pamiętam kiedy ważyłam :tak: teraz to 48-50kg góra i w żaden sposób przytyć nie mogę :no: jedyne wyjście to ciąża ale i tak nic z niej nie zostanie :no:

Lecę do tego prania bo mi pralka zacznie gnić :-D:-D:-D zajrzę potem :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc dziewczyny :-)
Tez jestem mama siedzącą w domu :)Czy moge dołaczyc ??
Jak narazie odstawiam pujscie do pracy na bok ,a zaczelismy staranko o drugą dzidzie :happy:
witamy nową mamusię napisz nam coś o sobie:tak:
dowikluś ale pomysły mają szczypiory:-D:-D:-D:-D:-D
moi nie spali w śpiworkach bo nie lubili budzili się płakali.adam spi nakryty po same uszy ,julka spi odkryta zawze kołdra rano jest na odłodze zresztą julka często też śpi na podłodze jak spadnie z łóżka:-Dantek też się rozkopuje i stwierdzam że jest mu poprostu ciepło:tak:
u nas wyszło piękne słońce:tak:ale na termometrze tylko 12 stopni:szok:
oglądajcie dzisiaj rozmowy w toku fajny temat o zdradzie:tak:

MALINUS
Moja Klaudia to tak jak Twoja Julka tez uwielbia spac na podłodze:tak::tak::tak:

BEATKO
Ja waze jakies 51-52kg przy wzroscie 161

Ja zmykam ,ubiera moje malpki i zejde z Nimi na troszke.Bo juz Im odbija.Poodklejaly sobie naklejki z Dominika szafki i przyklejaja sobie na gebach

witamy nową mamusię napisz nam coś o sobie:tak:
okey ,choc tak glupio pisac o sobie :)
Od roku mieszkamy w UK ,synek od wrzesnia zaczol chodzic do tutejszego przedszkola ,poczatki ciezki byly ale dzieki fajnym babkom z przedszkola jest coraz lepiej i chetnie juz chodzi choc standardowo z rana mowi ,ze on tam nie chce isc ,a jak go odbieram caly rozradowany ;-)
Mam na imie Karolina ,mam 26 lat ,w małżeństwie jestem od 5 lat ,nie pracuje siedze w domku :-)Jak Gabrys byl mlodszy chcialam isc do pracy bo mialam dosc siedzenia w domu teraz mi to nie przeszkadza ;-)
Zatesknilo nam sie za maluszkiem wiec od 3 miechow staramy sie o maleństwo :happy:Mam nadzieje ,ze szybko nam to pujdzie;-)

U nas dzisiaj piekna jesień złocista (ale nie polska buuu )
Musze ogarnac maly syfik w domu i lecimy do parku co by mlody stracil troche energi :-)

malinka widzialam zwiastun rozmow w toku -dobrze sie zapowiada :-)

Czesc dziewczyny :-)
Tez jestem mama siedzącą w domu :)Czy moge dołaczyc ??
Jak narazie odstawiam pujscie do pracy na bok ,a zaczelismy staranko o drugą dzidzie :happy:
witam nową mamę :tak::tak::tak::tak::tak:

BEATKO
Ja waze jakies 51-52kg przy wzroscie 161

ja myslałam ze Ty wyzsza jesteś,bynajmniej na zdjęciach wydajesz sie wysoka :-D:-D:-D:-D

a moja mi histerię robi,chciała spać ,spica jest jak cholera,a teraz ryczy bo ubzdurała sobie ze ja mam ja na kolanach uspic i wyje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie mma juz dść tego dnia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

patrzcie jaki śpiworek znalazłam czaderski :tak::tak::tak::tak::tak: szkoda ze drogi
Śpiworek firmy "Frote" (749085938) - Aukcje internetowe Allegro

Hej kobietki
ale dziadowska pogoda ,wieje i popaduje od rana ,a ja na dokładkę męczę sie z @:shocked2:
Witam nową mamusię o smakowicie sie kojarzącym loginie:-D(jestem na diecie):-D
Malinka to faktycznie kaszana,ze bankomat sie popsuł,

As wspólczuje tak ponurej przygody Nila ,mam nadzieję ,ze przedziutko wróci do zdrowia ,a nieodpowiedzialny właściciel pittbula poniesie dotkliwa kare.

Patrysia głowa do góry spokojnie kobieto,bo oszalejesz i tylko dasz satysfakcje:tak:

Rany dziewczyny jakie wy szczupłe jestescie ,ja mam 176 cm wzrostu,a ważę xx kl,w zyciu sie nie przyznam wam chudzinom:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry