reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzieki ,dzieki dziewczyny za kciukasy :-)
Z Gabrysiem staralismy sie pol roku wiec oby teraz bylo krocej .
Ja tez zmykam obiadek robic tylko jeszcze nie wiem co :-D:-Ddziecko moje chce standardowo kotlety z piersi :/ niejadek ...

reklama
Dzieki ,dzieki dziewczyny za kciukasy :-)
Z Gabrysiem staralismy sie pol roku wiec oby teraz bylo krocej .
Ja tez zmykam obiadek robic tylko jeszcze nie wiem co :-D:-Ddziecko moje chce standardowo kotlety z piersi :/ niejadek ...
KOTLECIKI NAJLEPSZE ma racje a co do staran to my sie nie staralismy wiadomo chcielismy dzieci ale nam to sie jakos tak nie planowo udało:-D:-D

Nie chowam urazy:-D:-D:-D:-D:-D
Tym bardziej miło Cię poznać:tak::tak::tak:
Klaudia moja postanowiła,że będzie chodziła na tenisa ,a właściwie jeżdziła ,bo u nas nie ma tylko w Rewalu,a dziś wybitnie mi to koliduje,bo idę na masaż akurat....w ogóle dziś jestem przejęta ,bo idę na mas.całego ciała co oznacza rozebranie sie do bielizny:szok::szok::szok::szok::szok::eek:
ale co tam do odważnych świat należy:tak:
Ale Tobie zazdroszcze tego masazu Kochana:tak::tak::tak:Tez bym sie przeszla i to bardzo chetnie:-)

Dzisiaj stwierdzilam ze kupuje sobie rowerek i bede na nim jezdzila na balkonie zeby bylo jak na swiezym powietrzu:-D:tak::tak:

a masażysta młody i przystojny....
No to jeszcze lepiej;-):-)
A my już po obiadku dzisiaj zrobiłam spagetti pyszne było.Pranie sie pierze słoneczko swieci a ja ide doprasowac bo już nie dużo mi zostało a dzieci oglądają Braci koala
Ja mam na dzisaj poledwiczki drobiowe w sosie,pyzy i surowke:tak::tak::tak:

Bylam z mlodymi z godzinke na podworku ale juz wrocilysmy bo zaczelo za mocno padac i zrobilo sie strasznie zimno brrr:no::no::no:
Niedlugo sprobuje polozyc Je spac

Witam,

widać, że pogoda do d bo tyle postów ze szok :szok::-D

miałyśmy dzisiaj gości z Helenka :tak: Przyszła do niej koleżanka. Ale sajgon :szok::-D

Anika padła :tak: Helenka odpoczywa :tak:

Moja Helenka, też się rozkopuje :crazy: Ale ja po prostu ja ciepło ubieram :tak:

A no i wiatm nową mame :)

A ja teraz uspiłam Kamilka udalo mi sie może bedzie lepiej w nocy spał i zabieram sie za jaki porządek wklejem pare fotek
34ov8n5.jpg

11kzk80.jpg

5p0tfq.jpg

Ostatnia edycja:
A co dzisiaj na obiad
no już obiadek gotowy :tak::tak::tak::tak:
a dzis pomidorówka z makaronem i kopytka z sosikiem i mięskiem:tak::tak::tak::tak::tak:

zdążyłam kuchnie wysprzątać i lodówkę umyć bo już sie o mycie prosiła :tak::tak::tak::tak::tak: teraz jest czysciutko ze ho ho :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A Oliwka już się wyspała,myślałam ze pospi dłużej ale cóż nie zawsze marzenia się spełniają :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zjemy obiadek to idziemy na spacerek i po chleb bo nie ma :tak::tak::tak::tak::tak:

wiki ale Kamilek już duzy :tak::tak::tak::tak: a Martynka to juz pannica:tak::tak::tak::tak::tak::tak:,jeszcze troche a się nie obejrzysz a do domu chłopaków będzie sobie sprowadzać :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam
A ja niepotrzebnie w ten deszcz się ruszałam bo oczywiście nie znalazłam tego co chcę kupić:baffled::baffled::baffled:

okey ,choc tak glupio pisac o sobie :)
Od roku mieszkamy w UK ,synek od wrzesnia zaczol chodzic do tutejszego przedszkola ,poczatki ciezki byly ale dzieki fajnym babkom z przedszkola jest coraz lepiej i chetnie juz chodzi choc standardowo z rana mowi ,ze on tam nie chce isc ,a jak go odbieram caly rozradowany ;-)

To identycznie jak u mnie, możemy sobie ręce podać:tak::tak::tak:

....w ogóle dziś jestem przejęta ,bo idę na mas.całego ciała co oznacza rozebranie sie do bielizny:szok::szok::szok::szok::szok::eek:
ale co tam do odważnych świat należy:tak:

No to nieźle się zapowiada, zwłaszcza jak przyjdzie młody, seksowny masażysta;-);-)
wiktoria12 dzieciaczki masz cudne:tak::tak::tak:
Idę chyba się zdrzemnąć godzinkę bo głowa mi ciąży jak nie wiem co:confused::confused:

Do góry