reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-D:-D:-D sorki jesli smaka Ci narobilam;-)

Nie jestes sama ja tez do chudzinek NIESTETY nie naleze :/
Nie chowam urazy:-D:-D:-D:-D:-D
Tym bardziej miło Cię poznać:tak::tak::tak:
Klaudia moja postanowiła,że będzie chodziła na tenisa ,a właściwie jeżdziła ,bo u nas nie ma tylko w Rewalu,a dziś wybitnie mi to koliduje,bo idę na masaż akurat....w ogóle dziś jestem przejęta ,bo idę na mas.całego ciała co oznacza rozebranie sie do bielizny:szok::szok::szok::szok::szok::eek:
ale co tam do odważnych świat należy:tak:

reklama
okey ,choc tak glupio pisac o sobie :)
Od roku mieszkamy w UK ,synek od wrzesnia zaczol chodzic do tutejszego przedszkola ,poczatki ciezki byly ale dzieki fajnym babkom z przedszkola jest coraz lepiej i chetnie juz chodzi choc standardowo z rana mowi ,ze on tam nie chce isc ,a jak go odbieram caly rozradowany ;-)
Mam na imie Karolina ,mam 26 lat ,w małżeństwie jestem od 5 lat ,nie pracuje siedze w domku :-)Jak Gabrys byl mlodszy chcialam isc do pracy bo mialam dosc siedzenia w domu teraz mi to nie przeszkadza ;-)
Zatesknilo nam sie za maluszkiem wiec od 3 miechow staramy sie o maleństwo :happy:Mam nadzieje ,ze szybko nam to pujdzie;-)

U nas dzisiaj piekna jesień złocista (ale nie polska buuu )
Musze ogarnac maly syfik w domu i lecimy do parku co by mlody stracil troche energi :-)

malinka widzialam zwiastun rozmow w toku -dobrze sie zapowiada :-)
Powodzenia w staraniu o dzidzie napewno sie uda

A my już po obiadku dzisiaj zrobiłam spagetti pyszne było.Pranie sie pierze słoneczko swieci a ja ide doprasowac bo już nie dużo mi zostało a dzieci oglądają Braci koala

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry