reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
WIKTORIA
Swietne zdjecia:-)A dzieciaczki jak Tobie porosły:-):tak:

Moje male wogole nie spaly a teraz siedza z Dominikeim i jedza Skittlesy;-):-)
Ja ide sobie wstawic wode na kawke

dzieciaki ze szkoły odebrane ziemniaczki nastawione prznie wyprane tylko mi się nie chce go wyciągnąć z pralki:zawstydzona/y:
julce pani kazała dużo w domu wycinać bo średnio sobie radzi z nożyczkami ale próbuję ją dzisiaj namówić na to i jej się wcale nie chce może po obiedzie jej się zachce:sorry:ma chyba lenia jak mamusia:rofl2:
dowikluś opowiadałam piotrkowi o tekście szczypiorów "wjeb" niestety moja julka to usłyszała i już 3 razy powtórzyła małpa jedna:cool2:
adam dostał ze sprawdzianu 5 z przyrody i właśnie mi się przyznał ze się nic a nic nie uczył i bał sie jak diabli:szok:
wiki dzieciaki ci porosły straszni a jakie one śliczne:tak::tak::tak::tak:
agnes to ci oliwka za długo nie pospała :no:wytrzyma do wieczora????
ja też powinnam iść na dietę ale może od poniedziałku bo narazie motywacji jakoś mi brak:zawstydzona/y:

No i skitlessy sie skonczyly i jest ryk na cala chate:szok::-D:-D:-D

MALINKA
Grati dla Adama:tak::tak::tak:Widzisz jakiego masz zdolnego synka;-):-)

Zmykam na troche bo przyjechala do mnie siora

witam z przedobiednia kawka:-)

bylam w szkole sama-obudzilam piotrka i siedzial z mala a ja po dzieciaki i w 1godzine obrocilam:-Dnawet nie zauwazylam ze mnie nie bylo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i pogoda jak na zamowinie-przestalo padac chwile po tym jak wyszlam.i teraz nawet sie slonce przebija,tyle ze niezle wieje

ide poczytac

Witaam was kochane :tak::tak:
my wczoraj wrocilismy po 12 godzinach jazdy Emily na szczescie caly czas spala obudzila sie dopiero 100km przed domem:tak::tak::tak:
Dzis mam monostwo sprzatania i prania a najgorsze przedemna prasowanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Emily spi juz od 12 i jakos nie ma zamiaru wstac:no::no:
a ja mialam sporo czasu zeby cosik zrobic ale nadal wyglada w domu nie ciekawie :no::no::no:
Poczytalam troche ale odrazu przyznam sie ze nie wszystko bo by mi dnia braklo tyle naskrobalyscie przez ten tydzien:tak::tak::tak:

A no i zapomnialam:eek::eek::eek:
Witam nowe mamy:tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam lepiej pózno niz wcale :zawstydzona/y::-) pierwszy dzien kursu za mna :-D grupa sie zmiejszyla o jedna osobe bo wyszedl w trakcie wykładu facet ogolnie jakis byl nietego i juz nie wrocil chyba siew przestraszyl :-D:-D a ja juz wie mjak zrobic bilans :tak: myślalam ze bedzie gorzej na razie bo zakręcona jestem okrutnie musze odsapnąc milego popludnia i wieczorku :-)

reklama
MALINUS
Moja Klaudia to tak jak Twoja Julka tez uwielbia spac na podłodze:tak::tak::tak:

BEATKO
Ja waze jakies 51-52kg przy wzroscie 161

Ja zmykam ,ubiera moje malpki i zejde z Nimi na troszke.Bo juz Im odbija.Poodklejaly sobie naklejki z Dominika szafki i przyklejaja sobie na gebach
No to ja jestem wyższa od Ciebie o 11cm i 48-50kg :no: i ni hu hu nie da rady przytyć :no: jak znajdę to pokaże Wam zdjęcia jak wróciłam z Austrii i po jakimś czasie to zobaczycie różnicę :tak:
No to Ty i Dowikla dobrze ważycie przy swoim wzroście :tak: nie ma co się odchudzać :tak:
okey ,choc tak glupio pisac o sobie :)
Od roku mieszkamy w UK ,synek od wrzesnia zaczol chodzic do tutejszego przedszkola ,poczatki ciezki byly ale dzieki fajnym babkom z przedszkola jest coraz lepiej i chetnie juz chodzi choc standardowo z rana mowi ,ze on tam nie chce isc ,a jak go odbieram caly rozradowany ;-)
Mam na imie Karolina ,mam 26 lat ,w małżeństwie jestem od 5 lat ,nie pracuje siedze w domku :-)Jak Gabrys byl mlodszy chcialam isc do pracy bo mialam dosc siedzenia w domu teraz mi to nie przeszkadza ;-)
Zatesknilo nam sie za maluszkiem wiec od 3 miechow staramy sie o maleństwo :happy:Mam nadzieje ,ze szybko nam to pujdzie;-)

U nas dzisiaj piekna jesień złocista (ale nie polska buuu )
Musze ogarnac maly syfik w domu i lecimy do parku co by mlody stracil troche energi :-)

malinka widzialam zwiastun rozmow w toku -dobrze sie zapowiada :-)
Owocnych starań :tak: a gdzie dokładnie mieszkacie?
witam nową mamę :tak::tak::tak::tak::tak:

ja myslałam ze Ty wyzsza jesteś,bynajmniej na zdjęciach wydajesz sie wysoka :-D:-D:-D:-D

a moja mi histerię robi,chciała spać ,spica jest jak cholera,a teraz ryczy bo ubzdurała sobie ze ja mam ja na kolanach uspic i wyje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie mma juz dść tego dnia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

patrzcie jaki śpiworek znalazłam czaderski :tak::tak::tak::tak::tak: szkoda ze drogi
Śpiworek firmy "Frote" (749085938) - Aukcje internetowe Allegro
No to sobie mała ubzdurała :no: a śpiworek zajefajne hehe :-D
Hej kobietki
ale dziadowska pogoda ,wieje i popaduje od rana ,a ja na dokładkę męczę sie z @:shocked2:
Witam nową mamusię o smakowicie sie kojarzącym loginie:-D(jestem na diecie):-D
Malinka to faktycznie kaszana,ze bankomat sie popsuł,

As wspólczuje tak ponurej przygody Nila ,mam nadzieję ,ze przedziutko wróci do zdrowia ,a nieodpowiedzialny właściciel pittbula poniesie dotkliwa kare.

Patrysia głowa do góry spokojnie kobieto,bo oszalejesz i tylko dasz satysfakcje:tak:

Rany dziewczyny jakie wy szczupłe jestescie ,ja mam 176 cm wzrostu,a ważę xx kl,w zyciu sie nie przyznam wam chudzinom:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Przecież nie masz co się wstydzić wagi no co Ty! Wszystkie jesteśmy szczupłe i piękne i młode :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
Nie chowam urazy:-D:-D:-D:-D:-D
Tym bardziej miło Cię poznać:tak::tak::tak:
Klaudia moja postanowiła,że będzie chodziła na tenisa ,a właściwie jeżdziła ,bo u nas nie ma tylko w Rewalu,a dziś wybitnie mi to koliduje,bo idę na masaż akurat....w ogóle dziś jestem przejęta ,bo idę na mas.całego ciała co oznacza rozebranie sie do bielizny:szok::szok::szok::szok::szok::eek:
ale co tam do odważnych świat należy:tak:
a masażysta młody i przystojny....
Hmmm marzenie :-D tylko się nie rozpędź i nie zdejmij też bielizny ;-);-):tak:
KOTLECIKI NAJLEPSZE ma racje a co do staran to my sie nie staralismy wiadomo chcielismy dzieci ale nam to sie jakos tak nie planowo udało:-D:-D
No to tak samo jak u mnie z Kubkiem :tak::-D tyle że ja wtedy anty anty brałam i zaszłam w ciążę :tak:
dzieciaki ze szkoły odebrane ziemniaczki nastawione prznie wyprane tylko mi się nie chce go wyciągnąć z pralki:zawstydzona/y:
julce pani kazała dużo w domu wycinać bo średnio sobie radzi z nożyczkami ale próbuję ją dzisiaj namówić na to i jej się wcale nie chce może po obiedzie jej się zachce:sorry:ma chyba lenia jak mamusia:rofl2:
dowikluś opowiadałam piotrkowi o tekście szczypiorów "wjeb" niestety moja julka to usłyszała i już 3 razy powtórzyła małpa jedna:cool2:
adam dostał ze sprawdzianu 5 z przyrody i właśnie mi się przyznał ze się nic a nic nie uczył i bał sie jak diabli:szok:
wiki dzieciaki ci porosły straszni a jakie one śliczne:tak::tak::tak::tak:
agnes to ci oliwka za długo nie pospała :no:wytrzyma do wieczora????
ja też powinnam iść na dietę ale może od poniedziałku bo narazie motywacji jakoś mi brak:zawstydzona/y:
No to gratulację dla syna :tak::tak::tak: zdolniacha z niego :-D
Cześć dziewczyny :) Ja też sobie siedzę w domku, a mój 5 letni synek w szkole :) Dzisiaj pierwsza zupka w szkole:), ciekawe jak mu pójdzie hehe
Witamy nową mamuśkę :tak:

Kubek zasnął mam nadzieję że godzinkę pośpi :tak: M na szczęście dostał całą wypłatę, teraz poczekamy na premię :sorry: żeby przypadkiem :crazy: M pomęczyłam dzisiaj zanim poszedł do pracy :zawstydzona/y:;-) (2x) :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: obiadek zjedzony mały zjadł zupkę i trochę kopytek :tak: w końcu coś zjadł bo na te zęby cos nie jadek się z niego zrobił :no:

Joasia a przypomnij jakie kursy robisz? Ja bilans w szkolę robiłam ale już nie pamiętam bo tego nie lubiłam :no: sama poszłam na ekonomika a nic z tego nie kumam nadal :tak: czyli się do tego nie nadaję :no: trza będzie szukać coś innego :tak: na striptizerkę pójdę hehe :-D:-D:-D:-D M by mnie zabił :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry