Mama Helenki
i Aniki :D
Wiki, ale te twoje dzieciaczki porosły 

My już po zupce
A ja jeszcze musze drugie naszykować, ale mi sie niechce 

My już po zupce

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj u nas:-)Cześć dziewczynyJa też sobie siedzę w domku, a mój 5 letni synek w szkole
Dzisiaj pierwsza zupka w szkole
, ciekawe jak mu pójdzie hehe
No to ja jestem wyższa od Ciebie o 11cm i 48-50kgMALINUS
Moja Klaudia to tak jak Twoja Julka tez uwielbia spac na podłodze
BEATKO
Ja waze jakies 51-52kg przy wzroscie 161
Ja zmykam ,ubiera moje malpki i zejde z Nimi na troszke.Bo juz Im odbija.Poodklejaly sobie naklejki z Dominika szafki i przyklejaja sobie na gebach
No to Ty i Dowikla dobrze ważycie przy swoim wzroście160 cm
Witaj
Owocnych starańokey ,choc tak glupio pisac o sobie
Od roku mieszkamy w UK ,synek od wrzesnia zaczol chodzic do tutejszego przedszkola ,poczatki ciezki byly ale dzieki fajnym babkom z przedszkola jest coraz lepiej i chetnie juz chodzi choc standardowo z rana mowi ,ze on tam nie chce isc ,a jak go odbieram caly rozradowany ;-)
Mam na imie Karolina ,mam 26 lat ,w małżeństwie jestem od 5 lat ,nie pracuje siedze w domku :-)Jak Gabrys byl mlodszy chcialam isc do pracy bo mialam dosc siedzenia w domu teraz mi to nie przeszkadza ;-)
Zatesknilo nam sie za maluszkiem wiec od 3 miechow staramy sie o maleństwoMam nadzieje ,ze szybko nam to pujdzie;-)
U nas dzisiaj piekna jesień złocista (ale nie polska buuu )
Musze ogarnac maly syfik w domu i lecimy do parku co by mlody stracil troche energi :-)
malinka widzialam zwiastun rozmow w toku -dobrze sie zapowiada :-)
No to sobie mała ubzduraławitam nową mamę
ja myslałam ze Ty wyzsza jesteś,bynajmniej na zdjęciach wydajesz sie wysoka
a moja mi histerię robi,chciała spać ,spica jest jak cholera,a teraz ryczy bo ubzdurała sobie ze ja mam ja na kolanach uspic i wyjenormalnie mma juz dść tego dnia
patrzcie jaki śpiworek znalazłam czaderskiszkoda ze drogi
Śpiworek firmy "Frote" (749085938) - Aukcje internetowe Allegro
Przecież nie masz co się wstydzić wagi no co Ty! Wszystkie jesteśmy szczupłe i piękne i młodeHej kobietki
ale dziadowska pogoda ,wieje i popaduje od rana ,a ja na dokładkę męczę sie z @
Witam nową mamusię o smakowicie sie kojarzącym loginie(jestem na diecie)
Malinka to faktycznie kaszana,ze bankomat sie popsuł,
As wspólczuje tak ponurej przygody Nila ,mam nadzieję ,ze przedziutko wróci do zdrowia ,a nieodpowiedzialny właściciel pittbula poniesie dotkliwa kare.
Patrysia głowa do góry spokojnie kobieto,bo oszalejesz i tylko dasz satysfakcje
Rany dziewczyny jakie wy szczupłe jestescie ,ja mam 176 cm wzrostu,a ważę xx kl,w zyciu sie nie przyznam wam chudzinom![]()
Nie chowam urazy
Tym bardziej miło Cię poznać
Klaudia moja postanowiła,że będzie chodziła na tenisa ,a właściwie jeżdziła ,bo u nas nie ma tylko w Rewalu,a dziś wybitnie mi to koliduje,bo idę na masaż akurat....w ogóle dziś jestem przejęta ,bo idę na mas.całego ciała co oznacza rozebranie sie do bielizny
ale co tam do odważnych świat należy![]()
Hmmm marzeniea masażysta młody i przystojny....
No to tak samo jak u mnie z KubkiemKOTLECIKI NAJLEPSZE ma racje a co do staran to my sie nie staralismy wiadomo chcielismy dzieci ale nam to sie jakos tak nie planowo udało![]()
No to gratulację dla synadzieciaki ze szkoły odebrane ziemniaczki nastawione prznie wyprane tylko mi się nie chce go wyciągnąć z pralki
julce pani kazała dużo w domu wycinać bo średnio sobie radzi z nożyczkami ale próbuję ją dzisiaj namówić na to i jej się wcale nie chce może po obiedzie jej się zachcema chyba lenia jak mamusia
dowikluś opowiadałam piotrkowi o tekście szczypiorów "wjeb" niestety moja julka to usłyszała i już 3 razy powtórzyła małpa jedna
adam dostał ze sprawdzianu 5 z przyrody i właśnie mi się przyznał ze się nic a nic nie uczył i bał sie jak diabli
wiki dzieciaki ci porosły straszni a jakie one śliczne
agnes to ci oliwka za długo nie pospaławytrzyma do wieczora????
ja też powinnam iść na dietę ale może od poniedziałku bo narazie motywacji jakoś mi brak![]()
Witamy nową mamuśkęCześć dziewczynyJa też sobie siedzę w domku, a mój 5 letni synek w szkole
Dzisiaj pierwsza zupka w szkole
, ciekawe jak mu pójdzie hehe