wiktoria12
Mama i żona :)
Dziękuje a jesli moge zapytac czemu macie seks przerywanyMalinka jakie zwierzeniesex przerywany a czemu ostatni? @ się zbliża? My z M to od ostatnich kilku miesięcy to tylko taki sex
Wiki śliczne masz nowe suwaczki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje a jesli moge zapytac czemu macie seks przerywanyMalinka jakie zwierzeniesex przerywany a czemu ostatni? @ się zbliża? My z M to od ostatnich kilku miesięcy to tylko taki sex
Wiki śliczne masz nowe suwaczki![]()
zebvy nie bylo wiecej dzieci?Dziękuje a jesli moge zapytac czemu macie seks przerywany![]()
No Asiu może może ale seks przerywany to zadne zabezpieczenie bo przeciesz facet nie musi miec wytrysku zeby kobieta zaszła w ciazezebvy nie bylo wiecej dzieci?a moze przerywany bo ktores sie obudzilo
![]()
Wiki wczesnie jtak bylo u nas zeby dostac sie na kurs trzeba bylo miec znajomosci a teraz maja dotacje z Uni i dlatego bo tak to musiliby oddac kaseJoasia i fajnie że Cię skierowali na ten kurs, u mnie nie ma co liczyć na takie coś albo spełniać takie warunki których w ogóle nie ma na świecieno i pół litra herbatki zrobione
![]()
racja Wiki fakt roznie bywaNo Asiu może może ale seks przerywany to zadne zabezpieczenie bo przeciesz facet nie musi miec wytrysku zeby kobieta zaszła w ciaze
Oj różnie różnieracja Wiki fakt roznie bywa![]()
Ja tam bez gumek nie wkładamPrzerywany dlatego ze ja biorę tabletki a on bez gumek, dlatego. Jakoś tak wyszło i od dłuższego czasu tak mamy![]()
NO własnieWiki święta racjai jak tu czuć się bezpiecznym
![]()
Więcej szczęxci tym razem życze, o atmosfere to WY sie juz dobrze postaracielunka tekst z wysokością i nie słyszeniem nawoływań okna mnie powalił jo wyję
antoch jeszcze śpi a ja się zbieram do pracy ale mi się chcetym bardziej że leje
wieczorkiem już pewnie nie wpadne bo mamy w planach wojnę polsko-ruską oglądać i odbić sobie ostatni sex przerywany więc do jutra laseczki![]()
Boziu, nerwicy bym się nabawiła!Malinka jakie zwierzeniesex przerywany a czemu ostatni? @ się zbliża? My z M to od ostatnich kilku miesięcy to tylko taki sex
![]()
!!!!!!!!!!!!!!a moze przerywany bo ktores sie obudzilo
![]()
Za chiny nie kumam, po co przerywany skoro bierzesz pigułki??? Wiesz jakie to niezdrowe, czy ty chociaz coś z tego seksu masz??? Bo gdybym ja miała tak robić, to na niczym bym sie nie mogla przyjemnym skoncentrowac tylko czy już wychodzi czy jeszcze jedziePrzerywany dlatego ze ja biorę tabletki a on bez gumek, dlatego.