luna665
Mama grudniowa 2007
Hejka dziewuszki, wróciłam z wyprawy, nic sobie takiego jak chciałam nie kupiłam, za to kilka nieplanowanych rzeczy i owszem

No i wróciłyśmy, wyszłyśmy po 10a zlądowałyśmy o 14! Masakra, stopy mnie bolą, aleśmy sie nałaziły, nagadały, miałyśmy jeszce wejść na kawusię, ale Monia musiała jeszcze do zakładu mamy lecieć, bo ta spadła ze schodów i się połamała. No trudno. Kupiłam małej kupe majtek, skarpetek, bodziaków nie dostałam!, majteczek z suchą pieluchą też nie, ale zamówiłam. Kupiłam póki co takie zwykłe bawełniane majcioszki z ceratką, no zawsze coś. Spbie 2 bluzeczki po 10 zł, ale nie takie jak planowałam, no ale cóż, jak sie nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.No i w lumpiku kupiłam Adasiowi grającą bajeczkę i mojej kilka ze zwierzaczkami, ale radocha, a no i kupilam sobie w lumpiku ale nówki czerwone skórkowe rękawiczki za 8zeta. Piotr właśnie wrócił z apteki-100zł pykło. Miałam nadzieję, że tam będzie taniej, ale tylko jedne tabletki byly tańsze.
Trudno, mała bądź co bądź w witaminki okupiona.
A Piotruś poleciał na pifko z kolegą, no niech ma. Jutro idzie do pracy dopiero na 22, to mi okna pomyje jak nie będzie padać i zakupy zrobi. Okna to aż krzyczą, ale jak dla mnie za cicho jak na tą wysokość.

mozesz, al nie koniecznie, jak ci dobrze dobierze, to nie powinnas, ja nie tylam po cilest i po dianeMusze sie do lekarza przejsc ale hormonalne to moge po nich zgrubnąć![]()
obiecuje porobic, ale tylko telefonem, wiec nie wiem coz tego widac bedzie.Pochwal się rybkamizdjęcia proszę
Wiki, ja mam 160 i waze 52 do 53 ( ta sie bujam). Co prawda można jescze zjechać, nie przeczę, ale nie mamy tak źle, no daj spokuj!wazyłam sie chyba rok temu nie wiem ile waze moze bedzie z 52 moze mniej albo wiecej
Witamy serdecznie. I serdecznie trzymamy kciuki za kolejną pociechę, oby jak naszybciej, choć chyba nie powiesz, że starania nie są przyjemne???Czesc dziewczyny :-)
Tez jestem mama siedzącą w domuCzy moge dołaczyc ??
Jak narazie odstawiam pujscie do pracy na bok ,a zaczelismy staranko o drugą dzidzie![]()

no kochana, nic tylko biec na takie masaże. Moja droga, a jakby co, to wiesz, i tez sie by przydały, hihia masażysta młody i przystojny....

Co za anielskie loczki!A ja teraz uspiłam Kamilka udalo mi sie może bedzie lepiej w nocy spał i zabieram sie za jaki porządek wklejem pare fotek
![]()
![]()
Witaj Daria, na pewno będzie oki.Cześć dziewczynyJa też sobie siedzę w domku, a mój 5 letni synek w szkole
Dzisiaj pierwsza zupka w szkole
, ciekawe jak mu pójdzie hehe
No cześć A&E, w końcu się uporasz, a w domciu, to jednak w domciu...Witaam was kochane![]()
No i wróciłyśmy, wyszłyśmy po 10a zlądowałyśmy o 14! Masakra, stopy mnie bolą, aleśmy sie nałaziły, nagadały, miałyśmy jeszce wejść na kawusię, ale Monia musiała jeszcze do zakładu mamy lecieć, bo ta spadła ze schodów i się połamała. No trudno. Kupiłam małej kupe majtek, skarpetek, bodziaków nie dostałam!, majteczek z suchą pieluchą też nie, ale zamówiłam. Kupiłam póki co takie zwykłe bawełniane majcioszki z ceratką, no zawsze coś. Spbie 2 bluzeczki po 10 zł, ale nie takie jak planowałam, no ale cóż, jak sie nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.No i w lumpiku kupiłam Adasiowi grającą bajeczkę i mojej kilka ze zwierzaczkami, ale radocha, a no i kupilam sobie w lumpiku ale nówki czerwone skórkowe rękawiczki za 8zeta. Piotr właśnie wrócił z apteki-100zł pykło. Miałam nadzieję, że tam będzie taniej, ale tylko jedne tabletki byly tańsze.
Trudno, mała bądź co bądź w witaminki okupiona.
A Piotruś poleciał na pifko z kolegą, no niech ma. Jutro idzie do pracy dopiero na 22, to mi okna pomyje jak nie będzie padać i zakupy zrobi. Okna to aż krzyczą, ale jak dla mnie za cicho jak na tą wysokość.