reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka dziewuszki, wróciłam z wyprawy, nic sobie takiego jak chciałam nie kupiłam, za to kilka nieplanowanych rzeczy i owszem:-p

Musze sie do lekarza przejsc ale hormonalne to moge po nich zgrubnąć:eek:
mozesz, al nie koniecznie, jak ci dobrze dobierze, to nie powinnas, ja nie tylam po cilest i po diane

Pochwal się rybkami :tak: zdjęcia proszę
obiecuje porobic, ale tylko telefonem, wiec nie wiem coz tego widac bedzie.

wazyłam sie chyba rok temu nie wiem ile waze moze bedzie z 52 moze mniej albo wiecej
Wiki, ja mam 160 i waze 52 do 53 ( ta sie bujam). Co prawda można jescze zjechać, nie przeczę, ale nie mamy tak źle, no daj spokuj!

Czesc dziewczyny :-)
Tez jestem mama siedzącą w domu :)Czy moge dołaczyc ??
Jak narazie odstawiam pujscie do pracy na bok ,a zaczelismy staranko o drugą dzidzie :happy:
Witamy serdecznie. I serdecznie trzymamy kciuki za kolejną pociechę, oby jak naszybciej, choć chyba nie powiesz, że starania nie są przyjemne???:-D:-D:-D

a masażysta młody i przystojny....
no kochana, nic tylko biec na takie masaże. Moja droga, a jakby co, to wiesz, i tez sie by przydały, hihi:-D:-D:-D

A ja teraz uspiłam Kamilka udalo mi sie może bedzie lepiej w nocy spał i zabieram sie za jaki porządek wklejem pare fotek

11kzk80.jpg

5p0tfq.jpg
Co za anielskie loczki!

Cześć dziewczyny :) Ja też sobie siedzę w domku, a mój 5 letni synek w szkole :) Dzisiaj pierwsza zupka w szkole:), ciekawe jak mu pójdzie hehe
Witaj Daria, na pewno będzie oki.

Witaam was kochane :tak::tak:
No cześć A&E, w końcu się uporasz, a w domciu, to jednak w domciu...

No i wróciłyśmy, wyszłyśmy po 10a zlądowałyśmy o 14! Masakra, stopy mnie bolą, aleśmy sie nałaziły, nagadały, miałyśmy jeszce wejść na kawusię, ale Monia musiała jeszcze do zakładu mamy lecieć, bo ta spadła ze schodów i się połamała. No trudno. Kupiłam małej kupe majtek, skarpetek, bodziaków nie dostałam!, majteczek z suchą pieluchą też nie, ale zamówiłam. Kupiłam póki co takie zwykłe bawełniane majcioszki z ceratką, no zawsze coś. Spbie 2 bluzeczki po 10 zł, ale nie takie jak planowałam, no ale cóż, jak sie nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.No i w lumpiku kupiłam Adasiowi grającą bajeczkę i mojej kilka ze zwierzaczkami, ale radocha, a no i kupilam sobie w lumpiku ale nówki czerwone skórkowe rękawiczki za 8zeta. Piotr właśnie wrócił z apteki-100zł pykło. Miałam nadzieję, że tam będzie taniej, ale tylko jedne tabletki byly tańsze.
Trudno, mała bądź co bądź w witaminki okupiona.

A Piotruś poleciał na pifko z kolegą, no niech ma. Jutro idzie do pracy dopiero na 22, to mi okna pomyje jak nie będzie padać i zakupy zrobi. Okna to aż krzyczą, ale jak dla mnie za cicho jak na tą wysokość.:-D:-D:-D

reklama
Wpadłam dać znać,że żyję.Olek załapał jelitówkę i jestem po nocy wymiotów padnięta.Już lepiej,wymioty i biegunka(2 razy rzadko zrobił) ustały ale gorączka się przypałętała.W pracy nie byłam,a wieczorem teściowa przyjeżdża,żeby z chłopakami jutro posiedzieć.
A co dzisiaj na obiad
Pomysł na kurczaka w sobie śmietanowo-ziołowym z ryżem a Olek marchwianka i sucharki.
Witam nowe Domóweczki.
Zdrówka dla wszystkich.
As,pisz co dało się załatwić odnośnie tej psiej bestii.:wściekła/y::wściekła/y:

Marta to zdrówka życzę :tak::tak::tak: ja to się modlę żeby nas coś nie dopadło :tak:

Idę sobie zrobić ciepłej herbatki z cytrynką bo coś zimno mi się zrobiło :no: jutro M ma wolne więc pojedziemy do wku żeby się czegoś bliżej dowiedzieć. Może jakaś robota w kuchni w wojsku by była :tak: mojej mamy znajomy tak robi teraz dopiero przeszedł na zawodowego i ma nawet 2000 zł na rękę :szok: a jak nie to będziemy się zastanawiać nad wędrzynem tam gdzie siedział :tak: nie uśmiecha mi się to ale jak to będzie jedyne wyjście żeby wyjśc na swoje :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lunka tekst z wysokością i nie słyszeniem nawoływań okna mnie powalił jo wyję:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
antoch jeszcze śpi a ja się zbieram do pracy ale mi się chce:sorry::sorry::sorry::sorry:tym bardziej że leje:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
wieczorkiem już pewnie nie wpadne bo mamy w planach wojnę polsko-ruską oglądać i odbić sobie ostatni sex przerywany więc do jutra laseczki:happy::happy::happy:

Malinka jakie zwierzenie :tak: sex przerywany a czemu ostatni? @ się zbliża? My z M to od ostatnich kilku miesięcy to tylko taki sex :tak:
Wiki śliczne masz nowe suwaczki :-D

Joasia a przypomnij jakie kursy robisz? Ja bilans w szkolę robiłam ale już nie pamiętam bo tego nie lubiłam :no: sama poszłam na ekonomika a nic z tego nie kumam nadal :tak: czyli się do tego nie nadaję :no: trza będzie szukać coś innego :tak: na striptizerkę pójdę hehe :-D:-D:-D:-D M by mnie zabił :tak:

chodze na kurs księgowośc komputerowa:tak:

lunka tekst z wysokością i nie słyszeniem nawoływań okna mnie powalił jo wyję:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
antoch jeszcze śpi a ja się zbieram do pracy ale mi się chce:sorry::sorry::sorry::sorry:tym bardziej że leje:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
wieczorkiem już pewnie nie wpadne bo mamy w planach wojnę polsko-ruską oglądać i odbić sobie ostatni sex przerywany więc do jutra laseczki:happy::happy::happy:
No to udanego seksiku zycze
Wpadłam dać znać,że żyję.Olek załapał jelitówkę i jestem po nocy wymiotów padnięta.Już lepiej,wymioty i biegunka(2 razy rzadko zrobił) ustały ale gorączka się przypałętała.W pracy nie byłam,a wieczorem teściowa przyjeżdża,żeby z chłopakami jutro posiedzieć.

Pomysł na kurczaka w sobie śmietanowo-ziołowym z ryżem a Olek marchwianka i sucharki.
Witam nowe Domóweczki.
Zdrówka dla wszystkich.
As,pisz co dało się załatwić odnośnie tej psiej bestii.:wściekła/y::wściekła/y:
Zdrówka dla OLka

Aha no teraz to księgować trzeba umieć i na papierze i komutrze :tak: u nas egzaminy zawodowe w tamtym roku miały byc na komputrach ale program im nie ruszył i pisali :tak:

reklama
lunka tekst z wysokością i nie słyszeniem nawoływań okna mnie powalił jo wyję:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
baw sie dobrze malinka :-d:-d:-d

Ja sie dostałam na ten kurs z Biura Pracy :tak: ze względów zdrowotnych nie moge wrocic do pracy w sklepie nie moge dzwigac a moze po kursie pomysle na fakturzyske do sklepu czy gdzies do hurtowni :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry