Zdrówka dla niej

i dla Ciebie na zapas
Widziałam zdjęcia ale ja nie mogę na takie coś patrzeć bo od razu mi się płakać chce, po mamie tak mam

dobrze robisz że do sądu idziesz, ja bym nie odpuściła a właściciela psa to bym chyba zabiła

dobrze że psiunia żyje bo dziecko to by nie przeżyło

u mojej siostry we wsi sąsiad ma owczarka niemieckiego, zajefajny i posłuszny. Obok nich mieszka macocha szwagra i mają głupiego kundla. Kiedyś jak się zerwał z łańcucha masakra, max(owczarek) by go zagryzł. Ja stałam z dzieckiem na rękach jak słup

nawet nie było jak ich odczepić od siebie. A to ten kundel się rzucił na maxa, psa 3 razy większego od siebie no głupie to jak nie wiem
posiedzialam troche i juz mnie maci...
ale to chyba jakies przesilenie...
bo wszystkiego mam dosc...
ide sie troche odprezyc w kapieli a potem wygrzac do wyrka...
dobrej nocki Wam zycze i nie zapomnijcie o mnie
bo ja Was wspominam codziennie

;-)

tylkoo czasu brak

no hehe to juz zegnam
Nie zapomnimy i gratuluję udanego zakupu

Witam
Jestem mega niewyspana i jakas obolała

pogoda fatalna a zapowiadali slonce
Oby sie jeszcze zmienila
Zaraz ide sie ubierac i zmykamy do szkoly
Planuje dzisiaj pozmieniac mlodym posciele ale co z tego bedzie to sie okaze:-);-)
Oby Cię Kobito nic nie złapało

bo teraz to szybko o chorobę
witam jako druga:-)
jakos niewyspana.przez ten ksiezyc snily mi sie jakies glupoty

mala jeszcze spi.Paulina w szkole a p polozyl sie spac....
no ja niby tez bym mogla jeszcze polezec ale po pierwsze juz wypilam kawe a po drugie to sie gorzej zamule potem.
dzis na obiad potrawka z kurczaka plus wczorajsza pomidorowa:-)
do szkoly o cala godzine wczesniej bo musze o 11 juz wyjsc i sie nie moge spoznic bo musze dac jej kase na wyciczke(Paulinie wiekszych kwot wole nie dawac).
wycieczka w czwartek.mam nadzieje ze wroci zdrowa bo w sobote wesele mojej siostry i nie ma opcji zeby nie isc

pogoda-w nocy byly 2 stopnie teraz jest 5 a tylko dlatego ze sa chmury
no wlasnie dzis to mialo caly dzien padac.dpiero blizej wieczora ma sie rozpogodzic.i ma wiac!!!!!!!!!!! i to mocno!!!!!!!!

u mnie widac ze cos padalo,albo mgla

mam nadzieje ze mnie ten deszcz ominie jak bede szla po dzieciaki.
a jeszcze pare dni temu bylo tak fajnie......w poniedzilek 22stopnie......sloneczko......ehhhhhh....romarzylam sie a tu taka zgnilizna jesienna juz
No u mnie jak pełnia się zbliża to mam ochotę na sex i to z byle kim

Ach ale przypomniałaś dni bajeczne
Raczej nie bo jak ją odbieram to jest zadowolona, opowiada jak fajnie było w przedszkolu, co robili i sama oznajmia że jutro też chce tam iść, a jak rano wstaje to lamenty że nie chce. Przed chorobą nigdy nie płakała i chętnie chodziła a po tygodniowej chorobie coś jej się poprzestawiało i teraz od wtorku jest płacz. Czekam może jej przejdzie niedługo
Może przez tą chorobę jak w domu była

Ale jak już pójdzie do przedszkola to zapomina i się bawi
Ja oddam trochę tłuszczyku w dobre ręce

A ja przyjmę

wczoraj się pytałam o coś na apetyt i mi żadna nie napisała
Mi Kubek też się rozkopuje a w śpiworek go nie wsadzę bo i tak z niego wychodzi

i nie wiem jak. Dzisiaj w nocy jak do niego wstałam to leżał na kołderce do góry nogami

dziwne dziecko
witam czwartkowo
u nas za oknem ponuro idealna pogoda na big sprzątanie co mam w planach jak tylko toniek padnie
moje dzieci przy tej pełni miały taką noc że
adam wstał o 4 i już nie mógł zasnąć o4.30 wstał antek i do tej pory nie śpi a o 5 obudziła się julka też wyspana
no więc my mimo że byśmy pospali jak najbardziej to też mieliśmy obowiązkową pobudkę w końcu o 5.30 wstaliśmy zrobiliśmy kawuśkę i siedzieliśmy gadaliśmy aż dostaliśmy mega głupawy

dzisiaj rano się wściekłam musiałam adamowi dać 16 zł na kino i wyszłam z nim wcześniej żeby wybrać kasę z bankomatu a tu bankomat zepsuty i to jedyny jaki mam po drodze
no i tym spsobem nie dałam mu na kino powiedziałam zeby powiedział pani że jutro da bo bankomat uzkodzony był
toniek zmęczony na maxa ale sie nie poddaje i zasnąć nie chce
No to miałaś pobudkę dosyć wczesną

mi Kubek wstaje o 7 i teraz już śpi na szczęście
A ona śpi w łóżeczku? Bo ja to swojej rogi kołderki przywiązywałam do szczebelków żeby się nie rozkopywała

Dobry pomysł hehe

wypróbuję
A chciałam wam powiedziec ze kamilek pije wode mineralną troche go wziełam sposobem kupiłam dwie wody mineralne jedną o smaku truskawkowym a drugą zwykłą spoczątku pił tylko truskawkową a teraz mu wleje troszeczke tej truskawkowej a reszte zwykłej i pije
No to super, jeszcze trochę i samą wodę mu możesz dawać
Ja wyszykowana, mała jeszcze w domowych ciuszkach.
A ja musze siępochwalić mam juz 6 małych rybek i 4 jeszcze wpaszczy mamuśi. Kolejne tarła codziennie. Znów się moim rybciom poprzestawiało i jest zatrzesienie. No i dobrze, bo przynajmniej raz na 2 tyg ostaje maila, sms, czy tekl o rybki. I ciągle musze odmawiać, nareszcie komus dogodze. I troche kasy wpadnie, szkoda tylko ze zimno sie zaczyna, albo beda musialy sie odchowac, albo odbiór osobisty, bo pociągiem to zamarzną.
Pochwal się rybkami

zdjęcia proszę
A u nas sie słońce schowało
a własnie bo bym zapomniała nie wiecie czasem czy nie ma jakiś tabletek na wyregulowanie @
Ja biorę cilesty ale muszę zmienić bo mi nie służą za dobrze. Miałam yesminelle czy coś takiego dobre były ale drogie, jedno opakowanie 50 zł
Super te śpiworki, ja wszystkie siostrze oddałam a miałam chyba za 4

ale małe
Musze sie do lekarza przejsc ale hormonalne to moge po nich zgrubnąć
Oj ja miałam taką nadzieję jak zaczęłam je brać a tu dupa
Witam. No i nadrobiłam zaległości

Pogoda do d***

czasem słonko wyjdzie ale i tak wieje i zimno

Obiadu robić nie muszę mama kupi kopytka i po kłopocie

ja pranie robię i zaraz mi w pralce zgnije

słyszę że coś sąsiad z góry daje głośno tv i zaraz go opier...le bo mi dziecko zasnęło 20 minut temu a on wrażliwy na hałas się ostatnio zrobił

mój M dostanie pół wypłaty bo firmy jeszcze hotelowi nie zapłaciły i nie mją pieniędzy

oby szybko wypłacili resztę bo ja same wydatki mam w tym miesiącu

idę do prania i moze M pomęcze ;-);-);-);-) zaglądnę potem