reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale wg mnie w takim śpiworku dziecko ma małą możliwość ruchu
no własnie i to jest ten ból,wiem że jak Oliwka była mała to nie chciała w nim spać i stale budziła mi się wnocy bo jak chciałą się przekręcić to się gdzieś zaplątała i był krzy w nocy więc juz sama nie wiem.
a jak wy to przywiązujecie ta kołderkę do szczebelków???

reklama
wkurzyłam się bo Oliwka dostała już lekki katar,juz jej cieknie z nosa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już się zaczyna.mam nadzieję ze się nie rozłozy :no::no::no::no:
Zdrówka dla niej :tak: i dla Ciebie na zapas :-D
Kochane ja tylko na sekundę.
Pitbull pogryzł Nila mojego psa.
Mam niezła jadkę.
Jutro idę na policje .Dziś już zgłosiłam telefonicznie.
Fotki wkleję potem.
Nil ma 2 dziury w szyi ,ponad 10 cm szyi pokąsane i podbiegnięte krwią i rozwalone oko.
Na szczęście jak go wet opatrzył to się okazało,ze tylko powieka poszarpana.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzwoniła do koleżanki,która jest prawnikiem.Jutro za pomocą komendy kieruję sprawę do sadu.
Nawet nie chcę myslec co by było,gdyby na miejscu mojego psa było dziecko?
:szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Widziałam zdjęcia ale ja nie mogę na takie coś patrzeć bo od razu mi się płakać chce, po mamie tak mam :tak: dobrze robisz że do sądu idziesz, ja bym nie odpuściła a właściciela psa to bym chyba zabiła :no::wściekła/y: dobrze że psiunia żyje bo dziecko to by nie przeżyło :no: u mojej siostry we wsi sąsiad ma owczarka niemieckiego, zajefajny i posłuszny. Obok nich mieszka macocha szwagra i mają głupiego kundla. Kiedyś jak się zerwał z łańcucha masakra, max(owczarek) by go zagryzł. Ja stałam z dzieckiem na rękach jak słup :no: nawet nie było jak ich odczepić od siebie. A to ten kundel się rzucił na maxa, psa 3 razy większego od siebie no głupie to jak nie wiem :no:
posiedzialam troche i juz mnie maci...
ale to chyba jakies przesilenie...
bo wszystkiego mam dosc...

ide sie troche odprezyc w kapieli a potem wygrzac do wyrka... :tak:

dobrej nocki Wam zycze i nie zapomnijcie o mnie
bo ja Was wspominam codziennie :tak:;-):laugh2: tylkoo czasu brak :confused2:
no hehe to juz zegnam :tak:
Nie zapomnimy i gratuluję udanego zakupu :tak::tak:
Witam
Jestem mega niewyspana i jakas obolała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:pogoda fatalna a zapowiadali slonce:no:Oby sie jeszcze zmienila
Zaraz ide sie ubierac i zmykamy do szkoly
Planuje dzisiaj pozmieniac mlodym posciele ale co z tego bedzie to sie okaze:-);-)
Oby Cię Kobito nic nie złapało :tak: bo teraz to szybko o chorobę :tak:
witam jako druga:-)
jakos niewyspana.przez ten ksiezyc snily mi sie jakies glupoty:cool2:
mala jeszcze spi.Paulina w szkole a p polozyl sie spac....
no ja niby tez bym mogla jeszcze polezec ale po pierwsze juz wypilam kawe a po drugie to sie gorzej zamule potem.
dzis na obiad potrawka z kurczaka plus wczorajsza pomidorowa:-)
do szkoly o cala godzine wczesniej bo musze o 11 juz wyjsc i sie nie moge spoznic bo musze dac jej kase na wyciczke(Paulinie wiekszych kwot wole nie dawac).
wycieczka w czwartek.mam nadzieje ze wroci zdrowa bo w sobote wesele mojej siostry i nie ma opcji zeby nie isc:no::no::no::no::no:

pogoda-w nocy byly 2 stopnie teraz jest 5 a tylko dlatego ze sa chmury

no wlasnie dzis to mialo caly dzien padac.dpiero blizej wieczora ma sie rozpogodzic.i ma wiac!!!!!!!!!!! i to mocno!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u mnie widac ze cos padalo,albo mgla:eek::eek::eek:
mam nadzieje ze mnie ten deszcz ominie jak bede szla po dzieciaki.

a jeszcze pare dni temu bylo tak fajnie......w poniedzilek 22stopnie......sloneczko......ehhhhhh....romarzylam sie a tu taka zgnilizna jesienna juz:wściekła/y:
No u mnie jak pełnia się zbliża to mam ochotę na sex i to z byle kim :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak: Ach ale przypomniałaś dni bajeczne :-D
Raczej nie bo jak ją odbieram to jest zadowolona, opowiada jak fajnie było w przedszkolu, co robili i sama oznajmia że jutro też chce tam iść, a jak rano wstaje to lamenty że nie chce. Przed chorobą nigdy nie płakała i chętnie chodziła a po tygodniowej chorobie coś jej się poprzestawiało i teraz od wtorku jest płacz. Czekam może jej przejdzie niedługo
Może przez tą chorobę jak w domu była :tak: Ale jak już pójdzie do przedszkola to zapomina i się bawi :tak:
Ja oddam trochę tłuszczyku w dobre ręce:tak::tak::tak:
A ja przyjmę :tak: wczoraj się pytałam o coś na apetyt i mi żadna nie napisała

hejka.:-)

Oliwka dała mi dzis popalić,dostała w nocy katar i spac nie mogła:no::no::no::no:przebudziła się o 3.00 w nocy to usneła po 5.00.no ale o 4.00 zaliczyła siku o nocnika także nocka bez wpadki super.:-)

kurcze wkurzam się i nie wiem co zrobić bo w nocy jest dosyc chłodno a ona mi się stale odkopuje,co sie przebudze to ona odkryta ,przemarznięta zwinięta w kłębuszek,wstaje do niej kilka razy w nocy ja nakrywać ale nie jestem w stanie całą noc przy niej siedziec aby była stale nakryta :no::no::no::no::no:nie wiem dlaczeo ona nie lubi być nakryta:sorry:
i mi się zdaje ze ten większy katar zrobił sie przez dzisiejszą noc bo jej sie zmarzło :tak::tak::tak::tak:

a pogoda znów do dupy,zimno,deszcz pada masakra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mi Kubek też się rozkopuje a w śpiworek go nie wsadzę bo i tak z niego wychodzi :no: i nie wiem jak. Dzisiaj w nocy jak do niego wstałam to leżał na kołderce do góry nogami :sorry: dziwne dziecko :-D
witam czwartkowo:happy:
u nas za oknem ponuro idealna pogoda na big sprzątanie co mam w planach jak tylko toniek padnie:tak:
moje dzieci przy tej pełni miały taką noc że:wściekła/y::wściekła/y:adam wstał o 4 i już nie mógł zasnąć o4.30 wstał antek i do tej pory nie śpi a o 5 obudziła się julka też wyspana:szok:no więc my mimo że byśmy pospali jak najbardziej to też mieliśmy obowiązkową pobudkę w końcu o 5.30 wstaliśmy zrobiliśmy kawuśkę i siedzieliśmy gadaliśmy aż dostaliśmy mega głupawy:-D:-D:-D
dzisiaj rano się wściekłam musiałam adamowi dać 16 zł na kino i wyszłam z nim wcześniej żeby wybrać kasę z bankomatu a tu bankomat zepsuty i to jedyny jaki mam po drodze:wściekła/y:no i tym spsobem nie dałam mu na kino powiedziałam zeby powiedział pani że jutro da bo bankomat uzkodzony był:confused2:
toniek zmęczony na maxa ale sie nie poddaje i zasnąć nie chce:no:
No to miałaś pobudkę dosyć wczesną :tak: mi Kubek wstaje o 7 i teraz już śpi na szczęście :-D
A ona śpi w łóżeczku? Bo ja to swojej rogi kołderki przywiązywałam do szczebelków żeby się nie rozkopywała:tak::tak::tak:
Dobry pomysł hehe :-D:-D:-D wypróbuję
A chciałam wam powiedziec ze kamilek pije wode mineralną troche go wziełam sposobem kupiłam dwie wody mineralne jedną o smaku truskawkowym a drugą zwykłą spoczątku pił tylko truskawkową a teraz mu wleje troszeczke tej truskawkowej a reszte zwykłej i pije
No to super, jeszcze trochę i samą wodę mu możesz dawać :tak:
Ja wyszykowana, mała jeszcze w domowych ciuszkach.
A ja musze siępochwalić mam juz 6 małych rybek i 4 jeszcze wpaszczy mamuśi. Kolejne tarła codziennie. Znów się moim rybciom poprzestawiało i jest zatrzesienie. No i dobrze, bo przynajmniej raz na 2 tyg ostaje maila, sms, czy tekl o rybki. I ciągle musze odmawiać, nareszcie komus dogodze. I troche kasy wpadnie, szkoda tylko ze zimno sie zaczyna, albo beda musialy sie odchowac, albo odbiór osobisty, bo pociągiem to zamarzną.
Pochwal się rybkami :tak: zdjęcia proszę :-D
A u nas sie słońce schowało:crazy:
a własnie bo bym zapomniała nie wiecie czasem czy nie ma jakiś tabletek na wyregulowanie @
Ja biorę cilesty ale muszę zmienić bo mi nie służą za dobrze. Miałam yesminelle czy coś takiego dobre były ale drogie, jedno opakowanie 50 zł :szok:
widziałam na allegro z jakiegoś sklepu maja nawet dla czterolatka ale to firmowe i drogie bo kosztuja żeby nie skłamac 60zł,własnie taki znalazłam:tak::tak::tak::tak:

ŚPIWOREK do spania roz. 128 - 134 - WZORY - NOWY (756831116) - Aukcje internetowe Allegro
Super te śpiworki, ja wszystkie siostrze oddałam a miałam chyba za 4 :tak: ale małe
Musze sie do lekarza przejsc ale hormonalne to moge po nich zgrubnąć:eek:
Oj ja miałam taką nadzieję jak zaczęłam je brać a tu dupa :no:

Witam. No i nadrobiłam zaległości :tak:
Pogoda do d*** :no::no::no: czasem słonko wyjdzie ale i tak wieje i zimno :no:
Obiadu robić nie muszę mama kupi kopytka i po kłopocie :tak: ja pranie robię i zaraz mi w pralce zgnije :-D słyszę że coś sąsiad z góry daje głośno tv i zaraz go opier...le bo mi dziecko zasnęło 20 minut temu a on wrażliwy na hałas się ostatnio zrobił :no: mój M dostanie pół wypłaty bo firmy jeszcze hotelowi nie zapłaciły i nie mją pieniędzy :no: oby szybko wypłacili resztę bo ja same wydatki mam w tym miesiącu :no: idę do prania i moze M pomęcze ;-);-);-);-) zaglądnę potem :tak:

No to jestesmy juz po sniadanku:tak::tak::tak:
Pozmienialam wszystkim posciele i chyba pojdziemy na podworko:-)

Jesli chodzi o spiworki to moi wszyscy w nich spali i jakos nie bylo najmniejszego problemu:tak::tak::tak:
Moej tez sie w nocy rozkopuja ale juz nawet nie wstaje do Nich bo jak sie przebudza i jest Im zimno to sie same przykrywaja:-):tak:W zeszlam roku to co chwile wstawalam a teraz stwierdzilam ze to bez sensu i nie wstaje:no:Spiua tylko w pizamkach na gole cialka

Klaudia zamknela Wiktorie na balkonie i przyszla mi powiedziec ze nie umie Jej otworzyc:-D:-D:-D

Czesc dziewczyny :-)
Tez jestem mama siedzącą w domu :)Czy moge dołaczyc ??
Jak narazie odstawiam pujscie do pracy na bok ,a zaczelismy staranko o drugą dzidzie :happy:

reklama
Do góry