anaconda27
styczniówka2006
Chyba na dwulatka to już nie kupisz śpiworka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widziałam na allegro z jakiegoś sklepu maja nawet dla czterolatka ale to firmowe i drogie bo kosztuja żeby nie skłamac 60zł,własnie taki znalazłamChyba na dwulatka to już nie kupisz śpiworka![]()
Musze sie do lekarza przejsc ale hormonalne to moge po nich zgrubnąćOczywiscie ze są, hormonalne, czyli antykoncepcyjne
Teraz juz na prawde spadam, jednak sie spoźnie, albo turbo buty załączę, hihi
Musze sie do lekarza przejsc ale hormonalne to moge po nich zgrubnąć![]()
Acha ja myslałam ze ona tylko w tych bodach spi zle cie zrozumiałamtak jeszcze spi w łózeczkumyslałąm zeby kupic taki spiworek do spania ale nie wiem czy taki duży rozmiar na nią dostane bo już nie wiem co wymysleć
wiki ale pizamka jest z długim rękawem ,to tylko body pod spodem są z krótkim a frotte pizamajest ciepła ale mimo wszystko jak lezysz odkryta to ciało się oziebia i marznie,trzeba być nakrytym.ja np nie usnę nienakryta![]()
Ja taki unas widziałam w ciucholandzie;-)widziałam na allegro z jakiegoś sklepu maja nawet dla czterolatka ale to firmowe i drogie bo kosztuja żeby nie skłamac 60zł,własnie taki znalazłam
ŚPIWOREK do spania roz. 128 - 134 - WZORY - NOWY (756831116) - Aukcje internetowe Allegro
Oj to niedobrze chociaż mojemu by sie to spodobało jak bym troche przytyłaMożesz możesz![]()
tak wlasnie jest na ekg mi nic nie wyszlo bo ekg trwa niecale 2 min a atakow nie mwm non stopJa tez miałam takie problemy. Ciagle mi gadali lekarze że to nerwobóle. Dopiero zrobiłam echo serca i wykazało że mam niedomykalność zastawki płucnej czy jakoś tak -to było z 6 lat temu i miałm powtórzyc wyniki za jakiś czas... Kardiolog mówił że ma to co 5 człowiek
Kochane ja tylko na sekundę.
Pitbull pogryzł Nila mojego psa.
Mam niezła jadkę.
Jutro idę na policje .Dziś już zgłosiłam telefonicznie.
Fotki wkleję potem.
Nil ma 2 dziury w szyi ,ponad 10 cm szyi pokąsane i podbiegnięte krwią i rozwalone oko.
Na szczęście jak go wet opatrzył to się okazało,ze tylko powieka poszarpana.
Dzwoniła do koleżanki,która jest prawnikiem.Jutro za pomocą komendy kieruję sprawę do sadu.
Nawet nie chcę myslec co by było,gdyby na miejscu mojego psa było dziecko?
![]()
ludzie nie maja wyobrazni
no to tez jest bezmyslnośćAs biedny piesek. Ale pitbul bez kagańca?U nas w spółdzielni wisi regulamin że kazdy pies ma być w kagańcu. Ostatnio siedziałam z Zuzka przed blokiem bawił sie chłopiec 3 letni podbiegł do niego pies i zaczął po nim skakać -tez był bez kagańca bałam sie podejść ale jakos udało mi sie wyrwac niemal chłopca i odprowadzic go do domu. I wyobraxcie sobie że to był pies samego sołtysa
A ten chłopiec ma w domu suczke i pewnie dlatego tamten go normalnie zalał sperma
ble
Patrysia gratuluje udanego zakupu
a moze sie nie wysypiaRaczej nie bo jak ją odbieram to jest zadowolona, opowiada jak fajnie było w przedszkolu, co robili i sama oznajmia że jutro też chce tam iść, a jak rano wstaje to lamenty że nie chce. Przed chorobą nigdy nie płakała i chętnie chodziła a po tygodniowej chorobie coś jej się poprzestawiało i teraz od wtorku jest płacz. Czekam może jej przejdzie niedługo
witam w klubiewiki ale ty jesteś bardzo szczupła
miałam się zabrać za sprzątanie ale jakoś się zabrać za to nie mogę![]()
E WYDAJE CI SIE NIE JESTEM SZCZUPŁA DALEKO DO TEGO.sorki za duże litery nie zauważyłamwiki ale ty jesteś bardzo szczupła
miałam się zabrać za sprzątanie ale jakoś się zabrać za to nie mogę![]()