reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:tak:wiki możesz wyregulowć @ pigułkami anty:tak:
agnes takie śpiworki duże są np w realu polarowe a nie lepiej kupić jej pajacyka do spania ze stópkami firma fixoni szyje je chyb a do rozmiaru 110 i mają takie zapinane na całości na zameczek więc w nocy na siusiu szybko odepniesz a będzie jej ciepło bo w całości wszystko zakryte:tak:
mój antocha śpi w pajacyku bo w śpiworku się darł ile sił w płucach:tak:

tak jeszcze spi w łózeczku :tak::tak::tak::tak::tak: myslałąm zeby kupic taki spiworek do spania ale nie wiem czy taki duży rozmiar na nią dostane bo już nie wiem co wymysleć :sorry:

wiki ale pizamka jest z długim rękawem ,to tylko body pod spodem są z krótkim a frotte pizamajest ciepła ale mimo wszystko jak lezysz odkryta to ciało się oziebia i marznie,trzeba być nakrytym.ja np nie usnę nienakryta :no::no::no::no::no::no::no:
Acha ja myslałam ze ona tylko w tych bodach spi zle cie zrozumiałam :tak:
widziałam na allegro z jakiegoś sklepu maja nawet dla czterolatka ale to firmowe i drogie bo kosztuja żeby nie skłamac 60zł,własnie taki znalazłam:tak::tak::tak::tak:

ŚPIWOREK do spania roz. 128 - 134 - WZORY - NOWY (756831116) - Aukcje internetowe Allegro
Ja taki unas widziałam w ciucholandzie;-)
Możesz możesz:tak::tak::tak:
Oj to niedobrze chociaż mojemu by sie to spodobało jak bym troche przytyła

Ja tez miałam takie problemy. Ciagle mi gadali lekarze że to nerwobóle. Dopiero zrobiłam echo serca i wykazało że mam niedomykalność zastawki płucnej czy jakoś tak -to było z 6 lat temu i miałm powtórzyc wyniki za jakiś czas... Kardiolog mówił że ma to co 5 człowiek
tak wlasnie jest na ekg mi nic nie wyszlo bo ekg trwa niecale 2 min a atakow nie mwm non stop :sorry::sorry::sorry::sorry:
a co to za badanie echo serca:eek::eek::eek::eek:
Kochane ja tylko na sekundę.
Pitbull pogryzł Nila mojego psa.
Mam niezła jadkę.
Jutro idę na policje .Dziś już zgłosiłam telefonicznie.
Fotki wkleję potem.
Nil ma 2 dziury w szyi ,ponad 10 cm szyi pokąsane i podbiegnięte krwią i rozwalone oko.
Na szczęście jak go wet opatrzył to się okazało,ze tylko powieka poszarpana.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzwoniła do koleżanki,która jest prawnikiem.Jutro za pomocą komendy kieruję sprawę do sadu.
Nawet nie chcę myslec co by było,gdyby na miejscu mojego psa było dziecko?
:szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a gdyby to było dziecko?
ludzie nie maja wyobrazni :no::no::no::no:
takich to oskalpowac, razem z psami :tak::tak::tak::tak:
moja kuzynke kiedys owczarek kaukaski dorwal to jak szmaciana lalka rzucał, cały płat skory na głowie jej zdarł, lekarze mówili ze cud ze jej wlosy odrosly :tak::tak::tak::tak:
takie psy to wogole w kojcach powinny byc trzymane
As biedny piesek. Ale pitbul bez kagańca?:szok: U nas w spółdzielni wisi regulamin że kazdy pies ma być w kagańcu. Ostatnio siedziałam z Zuzka przed blokiem bawił sie chłopiec 3 letni podbiegł do niego pies i zaczął po nim skakać -tez był bez kagańca bałam sie podejść ale jakos udało mi sie wyrwac niemal chłopca i odprowadzic go do domu. I wyobraxcie sobie że to był pies samego sołtysa:szok: A ten chłopiec ma w domu suczke i pewnie dlatego tamten go normalnie zalał sperma:no:ble
Patrysia gratuluje udanego zakupu
no to tez jest bezmyslność :no::no::no::no:
nie mam słow :crazy::crazy::crazy::crazy:
Raczej nie bo jak ją odbieram to jest zadowolona, opowiada jak fajnie było w przedszkolu, co robili i sama oznajmia że jutro też chce tam iść, a jak rano wstaje to lamenty że nie chce. Przed chorobą nigdy nie płakała i chętnie chodziła a po tygodniowej chorobie coś jej się poprzestawiało i teraz od wtorku jest płacz. Czekam może jej przejdzie niedługo
a moze sie nie wysypia :eek::eek::eek::eek:

witam was kochaniutkie
malinka1 wiadomosc z ostatniej chwili, my dzis tez mielismy tulasy zakazane, jak sie tylko zaczelo rozkrecac to maly w placz :sorry::sorry::sorry::sorry:
az w koncu wstal o 3 w nocy i musialam go uspokajac bo nie dalo rady :no::no::no:
dzis sprobujemy :cool2::cool2::cool2::cool2:

wiki ale ty jesteś bardzo szczupła:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
miałam się zabrać za sprzątanie ale jakoś się zabrać za to nie mogę:zawstydzona/y:
witam w klubie
mi tez idzie jak po najwiekszej lini oporu :tak::tak::tak::-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry