reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
2 godziny temu uratowałam teściowi życie,ale o tym potem jak emocje opadną,bo się jeszcze trzesę.
Właśnie dostałam od swojej lekarz ciekawy artykuł odnośnie szczepień.
Wyraźnie widać silne powiązanie zatruciem rtęci i autyzmem i innymi chorobami .
Jestem w szoku,bo wiedziałam duzo na ten temat ,ale po przeczytaniu artykułu stwierdzam,że wiedziałam tyle co wierzchołek góry lodowej.
Dziewczyny przeczytajcie ,bo to chodzi o zdrowie Waszych dzieci.
Myśle,że warto pomimo tego,ze artykuł jest strasznie długi.
Teraz jednak nikt już nie zaprzeczy....
Ważne! Ukrywane dowody wieloletniego zatruwania dzieci rtęcią... :: NewWorldOrder.com.pl
:--
-
wściekła/y:
![]()
Przeczytałam

Luiza czyli Euvax?PrzeczytałamAnika dostała, najgorszą szczepionkę z możliwych
Dziecko pod kontrola neurologa
![]()
ta miała być neurologicznie bezpieczna.
Kuba po tej szczepionce dostał paraliżu właśnie.

wiktoria12
Mama i żona :)
Ja przeczytam jak dzieci bedą spały ale cos mi sie niedobrze zrobiło
medeuska
październikowa mama'09
Witam dziewczyny- padnięta jestem - bo dziisaj mieliśmy pełno jeżdżenia i załatwiania- najpierw byłam u gin- wszystko ok
dowiedziałam sie tylko że mam tkliwą macicę i że już niedługo do porodu

i potem na fotelu że szyjka też juz króciutka
poza tym nic ciekawego zabardzo....
potem jechalismmy odebrac dowody pozmieniac we wszystkich urzędach bankach itp dane, potem w pracy mojej i M, iu teścowej po farbe, bo brakło nam na jedną ścianę naszej
no i spowrotem musielismy zajechac do obi po panele na raty- wczesniej juz porównalismy ceny wszedzie i kupilismy za 17.99- najlepsze że oglądalismy je dzisiaj o 10 a pojechalismy o 16 i o 16 juz były po 22,99
i mówie do gościa że jeszcze dzisiaj oglądalismy je ibyy po 17,99
no ale powiedzial że juz sie promoca na nie konczy i ze nie zdążyliby w całym sklepie wszedi cen pomieniac ze jeszcze dzisiaj są a 17,99

więc kupilismy- 5 rat po 75zl.... nadroższe te durne cokoliki

14 zł jeden 2,5 m
no jeszcze musimy kupic podkład- ale to juz u nas w casto bo tam były calkiem drogie
i tak nei wiem skąd wezme na te raty
ale co tam bede sie martwic za miesiąc

de sie polozyc bo padnieta jestem- dopero teraz siadłam- io 18 wrocilismy- musialam zrobic jedzenie, zadanei z Patim i pozmywac jeszcze i tak cały dzien w d.....upie

a brałam Diane po których niby najbardziej się tyje 
:-)
dowiedziałam sie tylko że mam tkliwą macicę i że już niedługo do porodu

i potem na fotelu że szyjka też juz króciutka

potem jechalismmy odebrac dowody pozmieniac we wszystkich urzędach bankach itp dane, potem w pracy mojej i M, iu teścowej po farbe, bo brakło nam na jedną ścianę naszej

i tak nei wiem skąd wezme na te raty

de sie polozyc bo padnieta jestem- dopero teraz siadłam- io 18 wrocilismy- musialam zrobic jedzenie, zadanei z Patim i pozmywac jeszcze i tak cały dzien w d.....upie

ee tam- po samych tabletkach sie nie grubnie- one pobudzają apetyt- ale jak bedziesz nad sobą panowac to nei zgrubniesz- ja tak miałam ze co chwile głodna byłam a chudłam jeszcze na tabletkach zamast przytycMusze sie do lekarza przejsc ale hormonalne to moge po nich zgrubnąć![]()

sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
=== > Ja nie moge brac tambelet ... Za slaby organizm i w ogole zalodek ... W sumie dobrze ze nie biore
Teraz robie sobie implanta na 3 lata
)
=== > A o tych szczypionkach tez czytalam Maskara !!!
Ja teraz z misiakiem siedze i malenka szykujemy sie aby jechac do tesco po jakies zakupki
Ostatnio malej kupilam w Boot'sie (to cos w stylu drogerii i apteki) 6 sloiczkow z hipp czy z heinz i firmy stad cow & gate 6 za 3'50euro
) a jeden sloik kosztuje niecale euro ... A wiec nakupowalam jej za 15 euro 24 sloiczki Rozne rozniste ... Owoce warzywa mieska wszystko bez glutenu dodatkku jajka czy mleka
)
Teraz jakas promocja jest ze 6 opakowan z pampers w cenie 2
) to 5euro z 6 opakowan ! Oplaca sie niesamowicie
)
wiec musze isc kupic troche rzeczy dla niej jak i do lodowki
)
=== > A o tych szczypionkach tez czytalam Maskara !!!
Ja teraz z misiakiem siedze i malenka szykujemy sie aby jechac do tesco po jakies zakupki
Teraz jakas promocja jest ze 6 opakowan z pampers w cenie 2
wiec musze isc kupic troche rzeczy dla niej jak i do lodowki
Mama Helenki
i Aniki :D
Luiza czyli Euvax?
ta miała być neurologicznie bezpieczna.
Kuba po tej szczepionce dostał paraliżu właśnie.![]()
Tak, własnie tą,

Podziałała na niego od razu ?? Helena była też szczepiona tym świństwem

Dobrze, że nie żałowałam kasy i szczepiłam resztę płatnymi szczepionkami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: