reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam:)
Ja też jeszcze niestety nie czuję ruchów. Moja kuzynka poczuła dopiero w 22 tygodniu!!!! Ale jest taka raczej przy kości, więc ja mam nadzieję że poczuję wcześniej.
Co do krwawiących dziąseł, niestety ja też mam z tym problem:(

reklama
No właśnie te pierwsze ruchy to lakie bąbelki więc BRAWO :) Jeśli czujesz je bliżej skóry niż wewnątrz brzucha np. jak gazy:eek: to teraz za każdym razem wiedz że to twoja dzidzia:tak: smera cię od środka.

Ale fajnie <jupi>
Ta pogoda mnie dobija... W dodtku musze siedzieć w pracy a tu tak jakos zimno. Mogliby już zacząć palić :-)

Ze mnie to nienasycona fanka second heandów. Dziś upolowałam ślicznyn sweterek z H&M dla mojej czteroletniej gwiazdy i 2 swetereki dla siebie w tym jeden jak ciążowy. No i super sweter dla M. Już się ciuszki piorą. Jakość pierwsza klasa. A wszystko kosztowało mnie 50 zł:) Rewelacyjne angielskie marki jak nówki sztuki :)

Dentysta na krwawiące dziąsła poleciła mi paste Arthrodont-można kupić w aptece, używam już ją od 3 tygodni ponad i powiem Wam że jest lepiej:-)

Ze mnie to nienasycona fanka second heandów. Dziś upolowałam ślicznyn sweterek z H&M dla mojej czteroletniej gwiazdy i 2 swetereki dla siebie w tym jeden jak ciążowy. No i super sweter dla M. Już się ciuszki piorą. Jakość pierwsza klasa. A wszystko kosztowało mnie 50 zł:) Rewelacyjne angielskie marki jak nówki sztuki :)

Hi hi... To witaj w klubie :-) Też sie musze wybrac na jakieś zakupki. Musze sobie kuspic kilka par spodni i zanieśc do krawcowej żeby mi przerobiła na ciążowe, bo już w tych moich to mi niewygodnie :-(

Ja też mam problemy z tymi dziąsłami nawet nie sądziłam że to może być dolegliwość ciążowa i jeszcze ten ząb mnie wkurza już mi chyba z tydzień rośnie i wyrosnąć nie może chyba sobie kupie żel na dziąsła dla dzieci to może uśnieży mi troche ból.

Witam w południe:-)
Kreski na brzuszku nie mam, ale mój brzuszek to jeszcze mały, jedynie wieczorem widoczny:happy:, zato gęsto owłosiony:-p, także ciężarówki tak mają:tak:
Czasami jest mi ciężko na żołądku i do końca nie wiem, czy to żołądek, tak jakby mi na przeponie coś ciążyło:eek: no i brzuszek coś kłuje, chyba zaczyna rosnąć:tak:

HI HI Ja ostatnio kupiłam też za 3 złote na bazarze spodnie z H&M ciążowe czarne rozmiar M takie z grubszego materiału na brzuszek rewelacja nówki sztuki. Za 3 złote to nawet nie przymierzałam i okazaly się super. U nas właśnie zaczęło padać. Chuba zrobię domowy makaron do mojej pomodorówki ze świeżych pomidorów. Ejjjjj.

reklama
Do góry