mamulica
Fanka BB :)
Kurde, ciekawe co z Anadri

Mam nadzieję, że wkrótce się odezwie

Mam nadzieję, że wkrótce się odezwie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

mialam sie zwolnic z pracy,ale jak na zlosc dzisiaj samochod mi nie odpalil i musialam przyjechac ze znajomymi,iec nawet nie mialabym jak wrocic do domu, bo autobusy rzadko jezdza. musialam sie przemeczyc do 13.30.
ale chyba tylko tak zlosliwie powiedziala
w kazdym razie dizdzi sie podobno robi wiecej miejsca i lubi sie wtedy troszke poruszac...moze pomoze. i zmieni miejscowke...
nawet bym sie nie obrazila....
dzieki ;-) zaraz sprobujeBanAna pewnie ci na jakis nerw naciska....polozna mowila, ze jak sie chce zeby dzidzia zmienila pozycje to sprobowac ulozyc sie na podlodze na czworaka i wyciagnac rece...tak wiesz przeciagnac sie jak kot....mam nadzieje, ze dobrze wytlumaczylam....w kazdym razie dizdzi sie podobno robi wiecej miejsca i lubi sie wtedy troszke poruszac...moze pomoze. i zmieni miejscowke...
![]()