reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

barmanka wozek mam czerwony ,moze nie pasuje na chlopca ale taki chcialam kolorek ma czerwony.jakie duze ma oczka ten twoj synus:-)
wszystkim dzieki za mile slowka :biggrin2:

reklama
Dziękuje za miłe słowa.
Tak leżaczki są popularne :)

no My mamy identyczny - o proszę - dzisiejsza fotka leżaczkowa :-D (skorzystałam z pieknej pogody i rozwiesiłam pranko na zewnątrz - a Jaga leżaczkowala sobie;-):tak:).

Załączniki

• DSC02172.jpg
    DSC02172.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 57
Jejku dziewczynki dzięki wam za takie miłe kometarze!! aż się rozpłynęłam jak to czytałam. i tak mi się w środku cieplutko robi.

Barmanka, Marcelek jest taki rozkoszny. Normlanie jak patrzę na te zdjęcia to aż mi się sama buzia śmieje.:-D:-D

aga_k_m, pączuś z Jagódki:-). I ma bardzo ładne włoski!!:-):tak:

nina, Bardzo fajne to zdjęcie z chrzcin. Ładnie wyglądacie!!:-):tak:

ojjj m&m's - przepiękne foteczki, a miejca, wktórych byliscie niczym raj na ziemi (nie to co obecna deszczowa Polska). Coraz bardziej lubię Anglię:tak::-) Pieknie się wszyscy prezentujecie - ale najbardziej oczka leciały mi ku Tobie i Maleńkiej Majeczce (w tej sukieniusi i kapelusiku wygląda bosko!!):-D

M&m's-Zdjęcia cudowne.Nie mogę się napatrzeć:-).Wspaniałą masz rodzinkę i po raz kolejny powtórzę, że ślicznie wyglądasz.Teraz po Twich zdjęciach moich już chyba nie wrzucę:zawstydzona/y:

reklama
nina, super fotki. smok rewelacyjny :tak::-)

martalis, ale właśnie czerwony mi się baaardzo podoba :tak: choć taki malinkowy byłby jeszcze fajniejszy :sorry: ale pewnie ciężko dostać taki :zawstydzona/y:

aga, ale Jaga ma zajefajne kapcioszki :cool2:

m&m, hihi widzę że mamy drugą Confi na forum z tym fociami :rofl2: super, jest na co popatrzeć :tak: ale widoczki woooow, plaża niekiepska :cool: a kto to jest ta druga kobieta? jak nosi ci się dzidzie w nosidełku?
a właśnie wiedziałam że czegoś mi brakuje na twoich fotkach... gdzie masz starszaka?? :ninja2:

mamamatysia nie daj się prosić, pokaż fotki :tak:

Do góry