reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

na zdjeciu i tak mi sie bardzo podoba. Za pierwszym razem pomyslalam ze to wogole sulphur to siedzisko XL a nie apple ;-)
bo na moich zdjeciach jest tylko sulhpur :-) to duze siedzisko zamontowalam zaraz po tym spacerku na fotcce numer dwa bo maly az wyplywal z tego orginalnego siedziska zreszta gie-oska zrobila komentarz ze czas zmienic siedziska i chyba nawet tego samego dnia to wykonalam:tak:. Moge pozniej fotki zrobic tego XL apple jesli chcecie.

reklama
gratulacje !!!:-)

:rofl2: teraz się modlę żeby wózeczek był ok. Zdjęcia sprzedająca robiła pod moje zamówienie.. całe mnóśtwo, z wielkich zbliżeń. odpowiedziała na milion podchwytliwych pytań :sorry: ufam, że uczciwa osoba...
jeszcze gondolka, chyba poczekam, nie będę się rzucać na tę za 350.. adaptery i fotelik.. ale stelaż był najtrudniejszy...
trzymajcie za mnie kciuki :-D

Gawit - super :-)

bo na moich zdjeciach jest tylko sulhpur :-) to duze siedzisko zamontowalam zaraz po tym spacerku na fotcce numer dwa bo maly az wyplywal z tego orginalnego siedziska zreszta gie-oska zrobila komentarz ze czas zmienic siedziska i chyba nawet tego samego dnia to wykonalam:tak:. Moge pozniej fotki zrobic tego XL apple jesli chcecie.
Zrób zrób tylko razem z synkiem żebyśmy miały porównanie:)

IZA GRATULUJE :-D:-D:-D sliczny zakup!!!! ja tez bym mu zaufala :-)
No i tyle dodatkow :szok: szok, SUPER!!!
a adapery moze beda miec od razu przy gondolce jak bedziesz kupowac. do fotelika i gondoli wchodza takie same!!!

Zrób zrób tylko razem z synkiem żebyśmy miały porównanie:)

przylaczam sie do prosby :-)

reklama
Do góry