reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

a adapery moze beda miec od razu przy gondolce jak bedziesz kupowac. do fotelika i gondoli wchodza takie same!!!
o!! no to dobrze, że się nie rzucilam od razu na adaptery, bo za kilka godzin końzy się aukcja na takie za 67 zł i już chciałam je kupować, a być może niepotrzebnie :tak: dzieki!

a to że ta pierwsza jest do speedy to nic??? będzie pasować? widziałam ją, ale sądziłąm że się nie nada :eek: no ale w niej nie ma pokrywy....
druga ma nie taki kolorek ;-) dzięki :-)

reklama
o!! no to dobrze, że się nie rzucilam od razu na adaptery, bo za kilka godzin końzy się aukcja na takie za 67 zł i już chciałam je kupować, a być może niepotrzebnie :tak: dzieki!

a to że ta pierwsza jest do speedy to nic??? będzie pasować? widziałam ją, ale sądziłąm że się nie nada :eek: no ale w niej nie ma pokrywy....
no właśnie nie wiem ja myślałam że wszystkie quinny pasują, ale jak nie ma przykrywy to się nie opłaca bo głównie w zimie będziesz jeździć

Nio z adapterami sie wstrzymaj :tak:;-)

To nic ze pisze ze to do speedy, pewnie ten ktos ma wozeczek speedy i dlatego tak napisal. Napewno bedzie pasowac ale fajtycznie bez pokrywy bez sensu.... a co do drugiej gondoli to mozesz sie przeciez zdecydowac na inny kolorek bo i tak spacerowki nie bedzie przy gondoli wiec mozna smialo kupic inny kolorek. No chyba ze ten poprostu Ci sie nie podoba ;-)

gratulacje:-)
:rofl2: teraz się modlę żeby wózeczek był ok. Zdjęcia sprzedająca robiła pod moje zamówienie.. całe mnóśtwo, z wielkich zbliżeń. odpowiedziała na milion podchwytliwych pytań :sorry: ufam, że uczciwa osoba...
jeszcze gondolka, chyba poczekam, nie będę się rzucać na tę za 350.. adaptery i fotelik.. ale stelaż był najtrudniejszy...
trzymajcie za mnie kciuki :-D

Gawit - super :-)
napewno wozek bedzie ok skoro sprzedawca odpowiadal na wszystkie twoje pytania i zdjecia zdrobil jakie chcesz:-)

adaptery powinny byc przy gondoli i wszystkie gondole pasuja do buzza ta caprri za 250zl tez:-)Ty chcesz koniecznie kolor capri gondolki??i mysle ze spokojnie do 300zl mozna kupic gondole na allegro!!

a ja sie zastanawiam dla kogo wozek kupilam??oto moja corka i wozek dla jej brata...oczywiscie moj tatusko nie wytrzymal i poszli przetestowac do parku wozio:-)

No chyba ze ten poprostu Ci sie nie podoba ;-)

po capri to już nigdy żaden inny niebieski mi się nie spodoba :zawstydzona/y:

gie-ośka - ja jestem z natury strasznie monochromatyczna. Moje mieszkanie jest tego najlepszym dowodem.. na dole wszystkie brązy i wszystkie wanilie są w tym samym odcieniu, hehe

Ostatnia edycja:
dziewczyny buzz przyszedł jest piękny najpiękniejszy etc etc:):):):):) idę się pobawić potem wam porobię zdjęcia i wrzucę:):):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry