reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Tez bylam tam zapisana ale dziewczyny tam sa jakies nie teges:no:niemila atmosfera,zeby dostac sie do watku zamknietego to musisz naprawde dobrze lizac dupe:tak:ale mimo to zycze zeby bylo ci tam milo;-)
ja tylko podczytywałam.. ale nawet jesli urodze w styczniu - a wszystko na to wskazuje to zostaję z Wami :)
a cooo!
siedze gdzie mi dobrze ;)

łeee, ja się zapisałam ale nijak mnie tam nie ciągnie :) tu wrosłam i nawet jak się rozpakuję w styczniu to Wam się będe chwalić :D

a atmosfera taka bo może więcej młodych dziewczyn ?;) zauwazyłam

Mea- miłego wypadu. U nas dziś pogoda nie bardzo zachęcająca do wychodzenia gdziekolwiek. Ha, udało mi się nawet zdjęcie dodać- jak się okazuje za dużo wczoraj kombinowałam i dlatemu nie wychodziło;-)
Mleczko na karmel w garnuszku a mi się tak chce czegoś słodkiego.... Chyba idę do sklepu na snikersa:-)

Ostatecznie kupiłam twixa ale po 2 gryzach już mi nie smakował. Ostatnio pije za to litrami sok grapefruitowy- nigdy nie wiem jak to sie pisze;-) Ja tez do 4 m. c. nie mogłam patrzec na słodkie a teraz mam takie nagłe zachcianki czasem

reklama
Do góry