reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no to ja tez zaczne myslec o pojsciu do lozka bo cos u mnie szaleja z pradem ... juz drugi raz nas wysadzili w ciemnosc !! dobrze ze laptopa mam to sie nie wysypuje wszystko :)

reklama
hej, witam sie wczesnym rankiem,
nie mialam netu 3 dni:wściekła/y:
wczoraj zaliczylam wizyte u lekarki na szczescie szyjka stoi i rozwarcie sie nie robi..ufff kamien spadl mi z serca...teraz tylko konsultacje bo szukaja szpitala...
a co gorza wrocilam od lekarza i ni stad ni z owad zlapala mnie jakas grypa zoladkowa....
nie wiedzialam ktora strona sie nastawic bo kibla...
cala noc wymiotowania nawet wody nie trawilam...
i myslalam ze dzis bedzie juz lepiej a tu chyba zaczyna sie od nowa...:wściekła/y:

ja sie witam po sniadaniu ... zaraz zabieram sie za male sprzatanko a potem jedziemy na dzialke przygotowac ja troche do zimy !! nie weim co ja bym tam miala robic /raczej niewiele/ ae mezus chce zebym jechala mu toche poasystowac no i tesciowa tez chce jechac niestety ... wiec pewnie wroce zla ...

Ja rowniez witam sie z rana :)
Maz pojechal umowic mnie do fryzjera ,bo oczywiscie nie dosc ze gruba jestem i brzydka to wlosy tez mam bombowe ,dol od rana !
Biedny nie mial zamiaru wysluchiwac jak marudze i pojechal umowic mnie na gwałt do fryza co by mi humor poprawic ...ta jasna jak koncepcji zadnej na fryza i gorzej jak wyjde niezadowolona - a babie w ciazy ciezko dogodzic ahhaahh !

Sasiady juz chata przystrojona ...no patrzcie chodzilismy razem do jednej klasy w podstawowce ,pozniej oni dalej w jednej klasie w szkole sredniej ,a dzis biora slub ..:)

Chociaz sie nawpierdzielam !!!!!!!!! Bo o tancach moge zapomiec ,czasami sie zabujam z wolnego z Jarkiem a tak to co mi pozostalo ??? Jesc !
Wogole to co kupilam na wesele juz calkiem mi sie nie podoba ....i marudze ze po ...**uj sie ludzie chajtaja jak ja ciezarna ahahhah !

To tak opitymistycznie z rana :)

Dzień Dobry.. :)
Mea to powodzenia zyczę i cierpliwości :-D
Aska cicho tam bądź .. będziesz najładniejsza boś ciężarna.. : )
a wiadomo że kobieta nigdy taka piekna nie jest jak w ciąży :p
mój luby chrapie jak koń jakiś.. musiałam wstać bo się na mnie położył tym swoim cielskiem grubaśnym :-D
idę do teściowej na jakąś herbatkę :-D

reklama
dziewczyny powiedzcie mi czy mozna wziac cos w stylu urinaru abo czego na oczyszczenie pecherza??
kurde wyniki moczu mialam dobre, ale dzis przy tym zatruciu cos piecze..;/

Do góry