Katik
...jestem mamą...
wiesz co, wybacz, bo pewnie jak sie obudzilas to Ci do smiechu nie bylo,a drugi sen, to że urodziłam dzidzię i miała taki dziwnie szeroki nos i zaraz pomyślałam ze to przez o picie alkoholu zanim wiedziałamwiem że to głupi sen i poruszanie zakazanego tematu
ale musiałam to opisać, bo podobno wtedy się nie sprawdzi :-)
ale jak napisalas, ze to pewnie od alkoholu, tak parsknelam smiechem

Wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!
ja tez niskocisnieniowiec... z 3 kaw dziennie jeszcze pol roku temu doszlam do jednej, slabiutkiej... moze to tez dlatego ta glowa tak czesto mnie lupie?....katik - kurcze mnie jak glowa boli to mi pol paracetamolu nie pomoze, wzielam caly (ale na dwa razy tak co godzine) a i tak mnie glowa jeszcze bolala, tylko po tej kawie mi przeszlo, dzwonilam dzis do mojej gin i powiedziala mi ze jestesm niskocisnieniowiec (to zreszta wiem) i powinnam kawke pic codziennie i wogole duzo pic - a ja rzeczywiscie za malo pije...
Katik a Ty podstępny ludkutak to sobie wykombinowałaś -ładnie:-)
nie poskutkowalo, nie wyszedl z pokoju do wieczora... chyba przegielam z tym czepianiem sie go :--
-(
Aniez a nie możesz prowokacji zastosować? do szuflady -najlepiej górnej włożyć jakieś rzeczy z sex szopu -pejcz, wibrator, skórzanego coś itp i ja uchylić jeszcze na dodatekalbo gazetki jakieś pikantne -no chociaż zdjecia z netu podrukuj zbereźne hahaha jak jej oczy dęba staną to uwierz mi bedzie się bała koejną szufladę otworzyć
wyobraź ją sobie z tymi zdjęciami w rękach
hahaha, ale sie usmialam![]()
Noooo.... pomysl chyba zgapie. Bo jakbym miala (odpukac) upodobnic sie do mojej tesciowej to.........Na fali obiecałam wczoraj synkowi, że ja sobie niedługo spiszę, czego mam jako przyszła niedoszła teściowa nie robić. I dam mu tę listę w prezencie ślubnym, z adnotacją, że jak się rozpędzę, to ma mi ją odczytać![]()
30-40 deko? Matko, nie doluj... ja juz mam +3Dziewczyny, ile Wy już przytyłyście? Wiem, ze już pytałam, ale przeszło bez odpowiedzi.Ja jakieś 30-40 deko

Witaj Evcik !!!!!moje drogie bardzo mi miło dołączyć do grona Kwietniówek - maluszek jest spodziewany na 16.04.2010
już się nie możemy doczekać
pozdrawiam ciepło
Czesc Alcazar !!!!Witajcie dziewczyny! Czy moge sie przylaczyc? Termin mam na 1 kwietnia![]()
Czuję motylki !!!!!!!!
Ruchy to raczej jeszcze nie są, ale wspaniale znowu czuć to uczucie!!!!
ja wczoraj poczułam motylko, któy mialam wrażenie że zaczął frunąć z boku brzusia a skończył na środkujejku ale byłam szczęśliwa
dziś ciasza.....może go później posmyram, żeby się poruszał :-):-):-)
ja tez chce, ja tez chce