reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

dudziakowa dawno się nie odzywała- tzn. jej siostra, w jej imieniu, a jestem ciekawa jak się Ona czuje po porodzie, jak Jej synek, a i na foteczki czekam, z resztą nie ja jedna:-)
dudziakowa pisała kilka dni temu na wątku gratulacje...:tak:
a teraz chyba nie ma dla nas czau ;-) wiadomo... cieszy się Swoim maleństwem:-D

reklama
Heloł Kobiety!!!
A ja dziś spałam w miarę ok, poza tym że budzi mnie ból bioder już każdej nocy:zawstydzona/y:...
A dziś wyjeżdżam z męzulem w góry do piątku posiedzieć sobie na ławeczce :cool2::sorry:. Bo chodzić raczej nie będziemy zbyt wiele:-p...
Trzymajcie mi się tutaj i bez żadnych numerów proszę!!!:cool2:
Ja też chcę !!!! A nie moglibyście jechać przez Poznań i zabrać mnie ze sobą ? ;-)

taak, wszedzie cisza, a ja zaczelam nadrabiac zaleglosci na bb ;-) no i w koncu zainteresowalam sie regulaminem :shocked2: ale sie szybko zorientowalam, ze trzeba to przeczytac :eek: normalnie wstyd :zawstydzona/y:

a wogole to czemu pisze, ze dodalam post o 15:39, a jest 17:39 ?? :-D:-D

taak, wszedzie cisza, a ja zaczelam nadrabiac zaleglosci na bb ;-) no i w koncu zainteresowalam sie regulaminem :shocked2: ale sie szybko zorientowalam, ze trzeba to przeczytac :eek: normalnie wstyd :zawstydzona/y:

a wogole to czemu pisze, ze dodalam post o 15:39, a jest 17:39 ?? :-D:-D
u mnie jest że dodałaś o 16.39:-D ale to ja mam chyba pokazane na mój irlandzki czas tak myślę....;-)bo zawsze mam czas moich postów zgodny z czasem na laptopie i w komórce

bura dobrze że z wami wszystko oki :)) dobrze że się odezwałaś i staraj się robić to jak najczęśćiej żebyśmy nie musiały się zastanawiać czy już urodziłaś czy nie :))

klaudzia ty lepiej leż i odpoczywaj bo to może nie być nic dobrego :(( ja bym się przestraszyła sjoro po nospie nie przeszło. Mam nadzieje że już nigdy nie powróci :))

kasiula ja kupiłam jedno takie body ale większe będzie na lato :)) i strasznie szybko się rozeszły te bodziaki. Całkiem fajne są :))

Juz pisalam, ze dziwnie mi sie dzisiaj dzieje w brzuchu. No i okazuje sie, ze mi normalnie opadl :shocked2:i nie tylko ja to zauwazylam :shocked2: mam sie bac czy jeszcze nie??

Mi sie dzisiaj dziwne rzeczy dzieja z brzuszkiem. Nie dosc, ze od rana stawia mi sie macica jak smok (tzn brzuch robi sie twardy jak kamien i az mnie to boli), to mala malo sie rusza, a za to jak zacznie to tak jakby chciala mi dziure w brzuchu zrobic, no i do tego nieprzyjemne uczucie w podbrzuszu, cos jak delikatne skurcze :eek:

Mi tez jakoś dzisiaj brzusio robił się taki twardy, najbardziej to przyuważyłam, jak szłam na spacer i do sklepu..od chodzenia??:eek:
Nogi na szczęście mi nie puchną, bo noszę pończochy uciskowe (z powodu przebytej zakrzepicy)..

reklama
Bac? Ja bym sie cieszyla...w koncu moglabym oddychac......

:-D no racja :-D
z tymze przeczytalam (po jaka cholere czytam te glupoty), ze brzuch mocno obniza sie na maksymalnie 2 tygodnie przed porodem. A ja mam na suwaczku jeszcze 34 dni !!!! I do tego nie moge siedziec, chyba ze rozkraczona jak zaba, bo brzuch mi strasznie wadzi o uda :-D

Do góry