reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mea zaskoczenie co? żeśmy się spotkały? :-D
byłam z mama więc temu se nie pogadałyśmy..
wczoraj nie miałam siły pisać.. bo wróciłam póxnoooo ;/
dzisiaj se Wam wkleje i się pochwalę co już ściagnełam od mamusi z ubranek :-D
jeszcze mamy tylko z Bartkiem kolor pościeli wybrac i ona pójdzie łóżeczko zamawiać :-D
ale żem jest happy :-D

reklama
Mea zaskoczenie co? żeśmy się spotkały? :-D
byłam z mama więc temu se nie pogadałyśmy..
wczoraj nie miałam siły pisać.. bo wróciłam póxnoooo ;/
dzisiaj se Wam wkleje i się pochwalę co już ściagnełam od mamusi z ubranek :-D
jeszcze mamy tylko z Bartkiem kolor pościeli wybrac i ona pójdzie łóżeczko zamawiać :-D
ale żem jest happy :-D

hehe mi pere sekund zajelo zeby cie skojarzyc wiec szacuneczek :D
ale najlepszy byl moj mezus :) pyta sie kto to jest ?? ja mowie "ze to kumpela z forum to co ma termin tak jak ja na sylwka" a on sie obrocil zmierzyc cie wzrokiem i sru na zewnatrz "nie pierdziel ze ona ma taki termin jak ty bo ona ma polowe tego brzucha co ty!!"

no to chwal sie laska co pokupowalas albo posciagalas od mamy :D

anka a widzialas cene ox-forda w markusi ?? 715 zl !! tylko taki kolor jak tam stal ... ja chyba sobie zamowie jednak bostona na dmuchanych metalexach i chyba blekitnego albo szarego ... jeszcze nei zdecydowalismy jaki ma miec kolorek ...

tez bym sie zabrala za sprzatanie ale musze lezec...
najgorsze jest to ze wstaje razem z mezem o 6:30 i ten dzien mi sie tak dluzy...
a nowe ubranka tez trzeba wyprac zanim sie dziecku zalozy??

I ja wstaję wcześnie:-( a później zaspana chodzę:-(
a ubranka tak, wszystko tzreba prać- pieluszki, kocyki, pościel:tak:

Uff, jak ja się cieszę, że mam wszystko poprane, mój M poszalał ostatnio i nakupił cały stos zabawek dla dziecka, musze przyznać, że większością to się sam tatus musi jednak pobawić :eek:

reklama
Do góry