reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witajcie,

W dniu 1 października o godzinie 11:50 przyszły na świat moje córeczki.
Amelia waga 850g długa 35cm i Anastazja waga 1250g długa 37cm.

Zdjęcia na zamkniętym.

Teraz muszę troche odpoczac, ale odezwe sie pozniej. pozdrawiam was.

gratulacje dla wszystkich Pań i szczesliwego taty !!! otwarlas nasz grudniowy woreczek kochana !!!!!!

Witam Was i ja moje drogie,

JUTKA AZ SIE PORYCZALAM MYSLALAM ZE to JA BEDE PIERWSZA. BOZIU GRATULUJE I MAM NADZIEJE ZE DOJDZIECIE DO SIEBIE SZYBCIUTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mea dziekuje za pamiec.Podczytuje Was calu czas ale jestem taka slaba ze nawet nie mam sily pisac. U mnie chlopaki w 28tc wazyli 1260 i 1200 wiec oki teraz mam w piatek wizyte i juz nie moge sie doczekac.Tak zle czuje sie od okolo 28tc i juz od wtedy zaczelam gromadzic wyprawke i szykowac wszystko na przyjscie dzieciaczkow.Jednak na ostatniej wizycie lekarz powiedzial ze szyjka co prawda krotka ale w normie ok 4 cm i nie ma rozwarcia wiec oki.Jednak ja na nic nie mam sily i i tak leze i nic nie robie.W weekend byla moja mama wszystko poprane poprasowane i teraz szykuje juz torbe do szpitala bo nic nie wiadomo.
Tak wiec mimo ze sie nie udzielam caly czas jestem z Wami.

Marta jak napisalas ze cos nie tak z twoim jednym\ maluchem to tez beczalam wogole to znow mam okres ciaglego beczenia.Ale tak sie ciesze ze wsio ok.
Widze ze chyba teraz po Jutce czas na mnie:)Byle jeszcze wytrzymac co najmniej 4 tyg

no nareszcie jestes !!!! popieram apel aski - zostawcie dane jakies na zamknietym /zwlaszcza telefon/ bo trzeba miec do was jakis namiar :)

reklama
Do góry