reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

Mayo mam to samo... nie chcę żeby mi skurcze przechodziły-wręcz przeciwnie.

Dentico...no to niezła laska Ci rośnie jak nogi długaśne... Będą się faceci zabijać o nią.

Eli32 łączę się "w czekaniu" razem z Tobą.

reklama
Fajnie Dentico, że wszystko jest w porządku.
u mnie mała też miała długasne nogi;-)
Na dwa miesiące przed terminem jej nogi wskazwały na 38 tydzień ;-)
Ale już zwolniła tempo i na poprzednim usg juz tylko o 4 dni były "starsze" ;-)
I dobrze bo w co ja bym to dziecko ubrała?:-)

Amelkowa trzymam kciuki zeby wszystkie wiadomosci byly po twojej mysli:tak:;-)
Mnie dzisiaj odwiedzila polozna. Maly przystopowal ze wzrostem (ma podobno 41cm od glowki do pupki),tetno 140/min i niby sie troche obnizyl do kanalu..Wazne ze ma sie dobrze:tak:ale moglby juz sie mocniej zabrac do wyprowadzki..;-):-)
Bardzo podobalo jej sie lozeczko i posciel ale.. musze sciagnac ochraniacz (a przynajmniej jak ona bedzie przychodzic) bo wg niej bedzie dziecku za goraco,kazala schowac posciel (mozna uzywac od 12 miesiaca zycia!)- ma byc tylko materac,kocyk(najlepiej azurowy..) i baldachim (moze zostac..). Massakra jakas..ale dostosowac sie musze..:-(
Termin za 5 dni,jesli nic sie nie ruszy 14/10 mam jechac na badania do szpitala,jesli dalej bedzie "echo" to ok 25/10 beda wywolywac porod..ale jak wszyscy mam nadzieje ze do 14/10 juz bede "po"..trzymajcie kciuki dziewczynki:tak::-):tak:
http://babystrology.com/tickers/bab...nt=Maja&year=2009&month=10&day=11&babycount=1

reklama
Melduje się po wizycie. Porodu ani widu ani słychu :-(Jego zdaniem to przenoszę ...
Jak się nic nie ruszy, to 23 października położy mnie do szpitala. Eh...

Do góry