K
Kinga85
Gość
jestem i ja teraz 
o czym rozmawiacie ?
o czym rozmawiacie ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o biżuterii ha hajestem i ja teraz
o czym rozmawiacie ?![]()
no wezme wezme ale nie wszystko na raz.ja to co chwile nowe pomysly mam i chyba jak pojawi sie dziecko to zbankrutuje...wlasciwie juz mam pudlo rzeczy dla malucha...potem przestalam kupowac bo sie wkorzylam ale jak sie dowiem ze jestem w ciazy to znow zaczne.bo taka mase rzeczy potrzebaJa jestem troche Tv ogladam, Eijf als smaakt naar meer bestel dan meer;-) sama dzis troche ogladalam;-)
No ja wlasnie w prezencie dostalam wczoraj od mojego.tzn sama mialam sie wybrac do swarovskiego i znalezc cos na wesele w pieatek.uczynilam to natychmiast a zdjecia gdzies chyba przedwczoraj wklejalama ja troszkę z mężykiem się potuliłam;-) narazie jeszcze dni niepłodne ale trzeba się rozgrzać przed maratonem:-)
o biżuteri taa?ja tam uwielbiam srebro oo! hehe tak wtrące żeby nie było ;-)
Ty Kinia tam działaj na całego bo jak następnym razem przylecę do Polski to wproszę się na kawkę i fajnie byłoby zobaczyć już rodzeństwo Filipkaa ja troszkę z mężykiem się potuliłam;-) narazie jeszcze dni niepłodne ale trzeba się rozgrzać przed maratonem:-)
no wezme wezme ale nie wszystko na raz.ja to co chwile nowe pomysly mam i chyba jak pojawi sie dziecko to zbankrutuje...wlasciwie juz mam pudlo rzeczy dla malucha...potem przestalam kupowac bo sie wkorzylam ale jak sie dowiem ze jestem w ciazy to znow zaczne.bo taka mase rzeczy potrzeba
a ty Noukie co tam fajnego widzialas?wiesz o co mnie chodzi nie?takie charms np.z ti sento czy swarovski(choc ten ma troche dziecinne...co niektore)
oj to musze zobaczyc!Ja w sumie mam kilka kompletow ale takich na imprezy.na codzien nie rozstaje sie z lansuszkiem z serduszkiem ale pora wybrac cos nowego.slodki jest z tinkerbellMam nawet jedna z kolekcji CDior i jest serduszko i sloneczko tylko ze nie bardzo je lubie nosic bo dostalam od exi dalej nie uzupelnialam ale moze zaczne
a koczyki ogladalam swarovskiego sliczne czarne kalie z malutkim krysztalkiem w srodku;-)
No ja wlasnie w prezencie dostalam wczoraj od mojego.tzn sama mialam sie wybrac do swarovskiego i znalezc cos na wesele w pieatek.uczynilam to natychmiast a zdjecia gdzies chyba przedwczoraj wklejalamNo i jak zwykle znalazlam wiecej rzeczy ktore bym chciala...
co do przytulanek to ja tez dosyc szybko zaczynam(z tym ze czestotliwosc mniejsza niz w czasie plodnym) bo boje sie by owu nie przegapic.kiedys pojawila sie wczesniej niz przypuszczalam bo zazwyczaj mam 15dc a wtedy byla juz 11!