malwina-wszystko wskazuje na to ze w przeciagu kilku dni bedziesz miala owu.Co do wieku to nie bede sie za bardzo wymadrzac.osobiscie nie wyobrazam sobie byc mama w tak mlodym wieku ale przeciez i tak zrobisz jak chcesz.Fajnie ze macie choc wlasne mieszkanie i oboje prace choc przygotowanie psychiczne tez jest wazne.Jestes na to gotowa?Na to by byc odpowiedzialna za czujes zycie 24 godziny na dobe?z drugiej strony mam kolezanke w pracy ktora tez urodzila dziecko w wieku 18 lat(co na holandie jest naprawde niewiarygodne).dzis ma 30 lat,dwoje dzieci plus dziecko jej faceta i jest bardzo szczesliwa ze zdecydowala sie tak wczesnie.Nie jest wprawdzie z ojcem dziecka ale kim ja jestem by decydowac kto kiedy jest na to gotowy?wazne by nie skrzywdzic dziecka.co do temperatury to dobrze ci kusska mowi.Ta popoludniowa absolutnie o niczym nie swiadczy.
Sukienka nr 1 jest ladna ale musisz pomyslec o czyms cieplym
jestem na to gotowa żeby czuwac 24godzin na dobe
a co do sukienki to sobie wypatrzyłam jeszcze do tego takie ładne bolerko cos podobnego do futerka ale takie ciepłe na teraz
Sukienka nr 1 jest ladna ale musisz pomyslec o czyms cieplym
jestem na to gotowa żeby czuwac 24godzin na dobe
a co do sukienki to sobie wypatrzyłam jeszcze do tego takie ładne bolerko cos podobnego do futerka ale takie ciepłe na teraz
:-(
sa wrecz piekne. ja na razie nie moge miec zwierzatek ze wzglaedu na wynajmowane mieszkanie. od poczatku marzylismy ze jak sie urodzi Maja to kupimy tez szczeniaczka zeby razem rosli ale plan spalil na panewce. moze jak kupimy w koncu wlasny dom to wtedy.. mysle jednak ze jak juz bedziemy kupowac to kota.