Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety ja ci w tym nie pomogę musisz poczekać na ekspertkiDziewczyny mam pytanko chcialam w tym miesiacu testy zamowic nigdy nie kupowalam, raz w zyciu predictorczym sie roznia plytkowe od kasetkowych?
Wiesiołek bierze się od 1dc, najlepiej ok 2000mg dziennie.
Jagódka ja za Ciebie trzymam kciuki, z tego co pisałaś masz owu na tym leku więc szanse na ciążę jak najbardziej są!
a u mnie dziś skok tempki i to o 0,3 stopnia, jestem w szoku, nigdy nie miałam tak porypanego cyklu. ale to tylko potwierdza starą prawdę że to że zawsze cykle wyglądały w jakiś sposób nie znaczy ze bieżący będzie wyglądał tak samo- każdy może byc inny. w każdym razie miałam 5 dni śluzu płodnego, 4 dni suche i dziś skok tempkiniestety nawet jesli skok sie utrzyma to cykl raczej stracony, bo mojego nie bylo przez te 4 dni przed skokiem, dopiero wczoraj był seks.
Nie ukrywam, że najbardziej mnie cieszy, że nie każe mi czekać tylko wziął sie do roboty - mam nadzieję, ze za dużo to jej też nie będzie miał i że zaskoczymy w tym cyklu w trakcie monitorowania!Agniesiar fajnie ze sie odezwalas, zastanawialam sie jak tam wizyta super, ze lekarz wzial sie od razu do rzeczy, trzymam kciuki;-)