reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wiedzialam ze bez nas nie wytrzymasz!wspolczuje ci cholernie!!!!Mam nadzieje ze juz wkrotce o tym zapomnisz i znow bedziesz tu na biezaco:)jeszcze troszke.
aha i przerwy warto sobie robic.
moze jakies witaminki poprawe koncentracji?
no właśnie w tych moich przerwach podczytuję co u was, bo jakbym nie zaglądała do piątku to 100 stron bym miała do przerobienia jak nic! :-)
na poprawę koncentracji mówisz? nigdy nie stosowałam wspomagaczy, ale myślę że teraz to i tak już nic nie może mnie uratować, w każdym razie mam tran w kapsułkach hehe mąż mi powiedział ,że jak mam obronić to obronie, jak się nie uda to podejdę po poprawki w styczniu i nic się nie stanie z tego powodu, muszę przyznać ,że pomogły mi te słowa, bo mi tak strasznie zależy i chciałam udowodnić ,że potrafię a tu się okazuję że nikomu nie muszę niczego udowadniać i końca swiata nie bedzie jak podejdę w razie czego do obrony jeszcze raz

reklama
z tym ze co mc to slyszymy...moze i sie uda ale mogloby sie to JUZ wydarzyc.

Noukie-czekam na te kartke i ide spac

Nie ma takiego efektu w scanie:zawstydzona/y: duzo lepsza jest w rzeczywistosci, skladana na trzy;-) no i ja chcialam zeby tam wszystkie zwierzatka byly czyli ptaszki kotki kaszuszki itp:-)

Noukie-nie martw sie danych w ogole nie widac:) Widze bardzo slodka,dziecieca a wiec "moja" pewnie wydaje ci sie bardzo "strak" i "modern",ale ja taka juz jestem.Czyli te wykorzystujesz jeszcze raz?W tym sie roznimy bo ja za kazdym razem cos nowego chce:)

noukie
nie martw się o dane, takim małym druczkiem na tej karteczce nadziobane ,że ja właściwie poza obrazkami nic nie widzę :-D

eijf
po tym co powiedział to jakoś lepiej się czuję i faktycznie już się tak nie boję jak wczoraj :-)
tylko teraz w kwestii starań to u mnie jak na razie porażka , mąż chory a ja od tej nauki nie przytomna... dobrze ,że to jeszcze nie okres płodny

Noukie-nie martw sie danych w ogole nie widac:) Widze bardzo slodka,dziecieca a wiec "moja" pewnie wydaje ci sie bardzo "strak" i "modern",ale ja taka juz jestem.Czyli te wykorzystujesz jeszcze raz?W tym sie roznimy bo ja za kazdym razem cos nowego chce:)

Chyba ze mnie zaczarujesz innymi pomyslami:-D jutro misie wrzuce jakie robilismy i kazdy w szpitalu dostawal jak przyszedl z wizyta;-)

noukie
nie martw się o dane, takim małym druczkiem na tej karteczce nadziobane ,że ja właściwie poza obrazkami nic nie widzę :-D

Dane to dane a internet wielki:sorry2: ale glowny pomysl widac:-D

dobra dziewczyny ja uciekam.mimo mi sie stuka ale jutro znow musze wczesnie wstac(jeszcze dwa dni!) i znow bede 'plakac".Nie to zebym chora chciala byc (szczegolnie jak sie staram) ale czasemw odpowiednim momencie nie mialabym nic przeciwko drobnemu przeziebieniu by moc posiedziec tydzien w domu...

Chyba ze mnie zaczarujesz innymi pomyslami:-D jutro misie wrzuce jakie robilismy i kazdy w szpitalu dostawal jak przyszedl z wizyta;-)

Dane to dane a internet wielki:sorry2: ale glowny pomysl widac:-D
ok czekam na misie.pokaze ci inna kartke tej znajomej.ja lubie takie proste ale ta jest inna ze tak powiem choc one wszystjie sa dosyc nowoczesne i "strak"

reklama
dobra dziewczyny ja uciekam.mimo mi sie stuka ale jutro znow musze wczesnie wstac(jeszcze dwa dni!) i znow bede 'plakac".Nie to zebym chora chciala byc (szczegolnie jak sie staram) ale czasemw odpowiednim momencie nie mialabym nic przeciwko drobnemu przeziebieniu by moc posiedziec tydzien w domu...

Ja tez zmykam kobietki:-) do juterka kolorowych snow;-)

Do góry