Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ok czekam na misie.pokaze ci inna kartke tej znajomej.ja lubie takie proste ale ta jest inna ze tak powiem choc one wszystjie sa dosyc nowoczesne i "strak"
noukie
zawsze możesz już usunąć tę fotkę z forum , dziewczyny widziały więc nie widzę problemu:-)
ja też zmykam , idę jeszcze z godzinke poczytać... o rety rety na samą myśl mi nie dobrze...
ps, jeszcze mi pies czkawki dostał, ha ha jak skacze o kurde

Jagódka ja za Ciebie trzymam kciuki, z tego co pisałaś masz owu na tym leku więc szanse na ciążę jak najbardziej są!
No jestem. Wyczekałam sie u gin, był poślizg aż godziny, ale jestem zadowolona!
a ja dziewczyny naogladalam sie wczoraj bizuteri i "smakuje na wiecej" jak to holandrzy mowia.

szok normalnie!!Malwina ale dlaczego mamy się cieszyc że nie będziesz się teraz starać o dziecko... My Ci pisałyśmy tylko swoje zdanie i tyle... Nam nie robisz tym na złość...
Mam nadzieję że z Jego mamą wszystko będzie dobrze... Trzymam kciuki!
Witam was dziewczyny na pewno się ucieszycie z tego co napisze właśnie teraz.
Chciałam was powiadomić ze staranek o dziecko nie będzie teraz wczoraj mój nie wrócił do domu bo pojechał do rodziców bo jego mama miała zawał i dla mnie to już nie ma sensu żeby się starać już nie chce mi się żyć bo to życie nie ma dla mnie sensu.
Jeszcze od wczoraj jest mi nie dobrze wymiotuje i wogóle a gorączki nie mam nie wiem co się ze mną dzieje....:-
-
-
-(
Hej. A jak się dzisiaj czujesz ?? Wszystko ok ??