biedroneczka1980
Fanka BB :)
W dodatku kolejna kolezanka w pracy w ciaze zaszla i to prawie ze od razu od rozpoczeciu staranek po 3 miesiecznej przerwie po poronieniu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja kazdego tygodnia dowiaduje sie o kolejnej ciazy!!kiedy dowiem sie o swojej?W dodatku kolejna kolezanka w pracy w ciaze zaszla i to prawie ze od razu od rozpoczeciu staranek po 3 miesiecznej przerwie po poronieniu
wiedzialam ze bez nas nie wytrzymasz!wspolczuje ci cholernie!!!!Mam nadzieje ze juz wkrotce o tym zapomnisz i znow bedziesz tu na biezacocześć dziewczyny, przeczytałam pobieżnie co tam u was , musiałam się na chwilę oderwać od tych notatek, bo jak tak dalej pójdzie to mnie w wariatkowie zamkną !
już nie mam siły... czytam i czytam od rana do nocy, ciagle mam wrażenie że im więcej tego czytam tym bardziej nic nie wiem... litery od godziny 14 zlewają mi się w jedną wielką plamę... mówie wam źle się to dla mnie skończy ! raaaaaaaattttuuuuuuuuuuuunnnnnkkkkkkuuuu !!!!
Trzymam kciuki by jak najwczesniej. Tylko jak tu wytrzymac. Czlowiek juz po serii roznych badan powoli ma doscja kazdego tygodnia dowiaduje sie o kolejnej ciazy!!kiedy dowiem sie o swojej?
ja niby trafiam w owu bo wspomagam sie testami,raz nawet gin potwierdzil i tez nicTrzymam kciuki by jak najwczesniej. Tylko jak tu wytrzymac. Czlowiek juz po serii roznych badan powoli ma dosc
3 cykle na monitoringu i nic:-(, ostatni juz myslalam ze sie udalo bo jeszce testy owu wspomagaly i tez nic masakra
ty tak jak ja 4d.c. ? Głowa do góry uda się w koncuNo niestety:-(, przebrzydla @ przyszla o 2 dni za wczesnie nawet:-(
Teraz kolejny cykl przede mna![]()

, a w listopadzie moze z nowa energia wejde w kolejne starankaz tym ze co mc to slyszymy...moze i sie uda ale mogloby sie to JUZ wydarzyc.ty tak jak ja 4d.c. ? Głowa do góry uda się w koncu![]()