reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
A ja właśnie NIC A NIC! W goóle nie czułam ciąży...dopóki mi brzusio nie zaczął rosnąć, ale i to było późno...pierwsze miesiące przeszły bezobjawowo, a ta moja bidula teraz cierpi, bo rzyga jak kot i naprawdę wygląda fatalnie:-( A teraz w pracy siedzi...

Moja mama dowiedziała się tego samego dnia którego test zrobiłam bo zobaczyła, że pipetki z testu zapomniałam wyrzucic a byłam akurat u Artura jak wróciła z pracy. Zadzwoniła do mnie czy jestem w ciąży a ja na to, że tak a ona "ja pierd..le" ale tego samego dnia już się cieszyła:-D
moja podejrzewała od początku..
bo ona ma coś takiego że zawsze wie że ktoś jest w ciąży.
ale ja na początku jakoś nie miałam odwagi sie przyznac..
a jak się odwazylam to mi powiedziala
'przeciez juz dawno to wiedzialam tylko czekalam az sie przyznasz' :-D

moja podejrzewała od początku..
bo ona ma coś takiego że zawsze wie że ktoś jest w ciąży.
ale ja na początku jakoś nie miałam odwagi sie przyznac..
a jak się odwazylam to mi powiedziala
'przeciez juz dawno to wiedzialam tylko czekalam az sie przyznasz' :-D
No widzisz:-) moja wiedział, że 3 tyg spoźniał mi się okres ale często tak miałam i tylko wystarczyło potwierdzić. Do dziś pamiętam uśmiech Artura jak zobaczył Małego na pierwszym USG .A mały wierzgał nieźle:-D:-D
Potem USG u nowego lekarza gdy ciągle gadał jaka to duma, że pierwszy syn hah a ostatnio , że nosek i ma za nim hah. Po takim czyms coraz bardziej uświadamiam sobie jak kocham mojego blondasa:happy:

No widzisz:-) moja wiedział, że 3 tyg spoźniał mi się okres ale często tak miałam i tylko wystarczyło potwierdzić. Do dziś pamiętam uśmiech Artura jak zobaczył Małego na pierwszym USG .A mały wierzgał nieźle:-D:-D
Potem USG u nowego lekarza gdy ciągle gadał jaka to duma, że pierwszy syn hah a ostatnio , że nosek i ma za nim hah. Po takim czyms coraz bardziej uświadamiam sobie jak kocham mojego blondasa:happy:
hah chobym o moim słyszała..
ja to zawsze za nim bylam taka glupia że hej...
hahaha ale ostatnio wspominalismy nasza pierwsza randke :-D jak to pojechalismy do restauracji takiej fajnej na pizze ( w tej samej restauracji ostatnio puscilam pawia na zapach pizzy hahaha) no i tak siedzielismy .. on nagle zbladl i mowi ze zaraz wroci.. od razu sie kapnelam o co chodzi .. kasy zapomniał hahahahah duren jeden zima mróz lód na drodze a ten popindalał z czyzowic do domu i spowrotem bo się bał że mu uciekne :-D
do dzisiaj mi dziekuje ze go nie wystawilam hahahaha
jakbym mogla.. jak później tak uroczo mnie przepraszał.. całował po rękach.. wlkepiony we mnie jak w jakis swięty obrazek.. no aż mi się lezka kreci w oku.. teraz to jak on tak całuje ten mój brzuch rozmawia z dzidzią to nie raz mi łezki polecą... ot taka wrazliwa baba jestem :)

hah chobym o moim słyszała..
ja to zawsze za nim bylam taka glupia że hej...
hahaha ale ostatnio wspominalismy nasza pierwsza randke :-D jak to pojechalismy do restauracji takiej fajnej na pizze ( w tej samej restauracji ostatnio puscilam pawia na zapach pizzy hahaha) no i tak siedzielismy .. on nagle zbladl i mowi ze zaraz wroci.. od razu sie kapnelam o co chodzi .. kasy zapomniał hahahahah duren jeden zima mróz lód na drodze a ten popindalał z czyzowic do domu i spowrotem bo się bał że mu uciekne :-D
do dzisiaj mi dziekuje ze go nie wystawilam hahahaha
jakbym mogla.. jak później tak uroczo mnie przepraszał.. całował po rękach.. wlkepiony we mnie jak w jakis swięty obrazek.. no aż mi się lezka kreci w oku.. teraz to jak on tak całuje ten mój brzuch rozmawia z dzidzią to nie raz mi łezki polecą... ot taka wrazliwa baba jestem :)
Heh to też niezły:-D a teraz mi się przypomniało jak położył głowę na mój brzuch wieczorem a mały zaczął kopać aż Arturowi głowa podskakiwała:-D nigdy nie zapomnę tej dumy na twarzy i tekstu jaki silny już za tata haha:cool2:

a ja myslalam ze tyko ja mam rozowowstret :)
ale marudzisz na prosiaka ????????????? no wez no ...
Hehe, swojego czasu błekitnego też nie lubiłam. Bo prosiaczek to taki zawsze nijaki był;-) Ale w sumie dla noespodzianki to może i dobrze- marudze mało intensywnie- jak bedziesz coś tam robic to przy okazji mozesz coś zmienić, jak zostanie to tez płakać nie będeę.
A wiecie co- mój mówi mi dziś że miał straszny sen- ze się urodziło bobo a co najstraszniejsze.... ze była to dziewczynka. Ale miałam z niego ubaw:-)

a mojemu wszystkei czulosci przeszly w 15 tyg ciazy, jak stala sie zagrozona...tlumaczy sie ze sie boi i ze nie mozemy....
:-(
lekarz kazal brzucha nie glaskac to na mnie krzyczy jak glaszcze...

reklama
Heh to też niezły:-D a teraz mi się przypomniało jak położył głowę na mój brzuch wieczorem a mały zaczął kopać aż Arturowi głowa podskakiwała:-D nigdy nie zapomnę tej dumy na twarzy i tekstu jaki silny już za tata haha:cool2:
Bartek raz tak jakos dał głowe ze w oko oberwał..
na co ja z powaga do niego
'lec do lodówki po mięso bo Ci się sliwa zrobi' hahahahah
on to w ogóle jak ja już nie mogę wytrzymać z tych kopniaków .. kladzie sie .. i mówi do dzidzi
'kochanie mamusia juz jest troche obkopana badx grzecznym dzidziusiem i daj mamusi juz dzisiaj spokój' :-D
booooziu jak ja go kocham ! ..

Do góry