reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam was dziewczyny...

No u mnie troszkę smutno...tempka spadła do 36.7 ale małpy jeszcze nie ma.. a ja bym chciała mieć to już za sobą....i zacząć cykl od nowa...smutno mi i już przestałam wierzyć w cuda... cuda są nie dla mnie:-(
Kochana cuda się zdarzają ale najlepiej stąpać twardo po ziemi i zamiast się łudzić to do dzieła w następnym cyklu i na całego bez planowania płci :tak: :tak: :tak:

reklama
Witam was dziewczyny...

No u mnie troszkę smutno...tempka spadła do 36.7 ale małpy jeszcze nie ma.. a ja bym chciała mieć to już za sobą....i zacząć cykl od nowa...smutno mi i już przestałam wierzyć w cuda... cuda są nie dla mnie:-(

Kochana przykro mi ...wierz mi wiem co przezywasz....i wiem ze nie ma słów na pocieszenie ...swoje niestety trzeba wypłakac , żeby sie lepiej zrobiło...
a potem znów wstac na nogi i walczyć o swoje marzenia...
ja co cykl przezywam takie wahania , że jak ktoś czyta to co ja wypisuje to pewnie nie raz mówił ..." wex ty sie kobieto zdecyduj" ...no ale to nie wszystko takie proste ...
zyczę ci siły do znoszenia porażek i wiary , że sie uda ....

Bershka ...teraz dopiero przeczytałam i mysle , że niestety cos w tym jest...choc to są bardzo indywidualne sprawy...ja jednak wierze , że jedynym i najlepszym sposobem na wszystkie problemy w małżeństwie jest szczera rozmowa ...a to wbrew pozorom najtrudniejsze ..........
mielismy kiedys z M powazny kryzys ....pojechalismy na rekolekcje dla małżenstw....2 dni zmieniły całe nasze zycie i nasze małżeństwo ....nauczylismy sie jak ze soba rozmowiac , a poniewaz my oboje jestesmy zbyt impulsywni to za rada osób tam będących piszemy do siebie listy ....to świetny sposób ...bo nie ma przekrzykiwania , przerywania i trzaskania drzwiami....trzeba tylko kochac i chciec :):)

ale nie wiem czy to w ogóle na temat to co napisałam hehehe:-D:-D:-D:-D:-D

Witam was dziewczyny...

Też mi sie ostatnio wydawalo ze cuda zdarzają sie innym - nie mnie! Dzisiaj musze zaprzeczyc.............Cuda sie zdarzają ale czasem na Cud trzeba troszke poczekac!!!! Główka do góry

Bershka- mysle ze duzo w tym prawdy!!!!!!
Przy pierwszym dziecku czlowiek jest "głupi" i dlatego czasem wyobrażenia rozbiegaja sie z rzeczywistoscią!
Mimo iz dzieci kocha sie nad zycie to jakby nie bylo jest to wyzwanie dla związku!!!!

hej dziewczyny!!ja zaraz znowu lece na ktg ale dzis sie juz znacznie lepiej czuje:-)

Czarodziejka gratuluje synka:-)

dziewczyny co to jest ta CZERNICA??i z czego to jest zrobione??

Buziaki dla wszystkich dziewczyn i milego dnia zycze:-)

reklama
Czernina lub czarnina to specyficznie polska zupa, której podstawowymi składnikami są rosół i krew z kaczki lub kury, królika,
GOD !!!!!!!!! :eek: No to rzeczywiscie niezbyt przyjemne danie :laugh2:

Mnie cud się przydarzył i dlatego w niego tak wierzę

Aniu to w takim razie bezsensu żebyście pracowali dzisiaj skoro pacjentów nie będzie :confused2:

Gosiu cieszę się, ze dzisiaj już lepiej się czujesz, masz prawo czuć się już kiepsko bo to końcówka ciąży jakby nie było. Za 2 tyg możesz już rodzić spokojnie. Choć po moich doświadczeniach wyznaję inny termin :-);-)

Zgadzam się co do opinii o artykule, po pierwszym dziecku człowiek dostaje kopa w doopkę, inaczej sobie wyobrażał przez 9 m-cy nowe życie a inne zastał. Ale dla pocieszenia...przy drugim już taka sytuacja nie ma już miejsca :tak::-):happy:

Do góry