Natalineczka555
kocham kochać :)
ja tam mam obiadek ze wczoraj wiec mam wolne, tylko chalupke troche ogarne

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie też odkurzanie czeka bo tyle paprochów na dywanie![]()
a ja musze zaktywowac system i niestety nie znam kodu aktywacji (czyt mam pirata)
szukalam na necie roznych kodow ale zaden nie pasuje
tak wiec mysle ze od nowa trzeba bedzie wgrywac system![]()
dzieki, juz szukamU mnie Damianoo sciagnal z piratebay jak sie nie myle i jest wgrany xp i chodzii rewelka)
WitajDzień dobry WSZYSTKIM!!!!:-)
Oj Bidulek musiało go bolec:-(no i ja tez witam...
noc byla nawet ale rano ciezko bylo wstac a wstalismy przed 7
ja juz po kawce...
ale dzisiaj mi maly narobil...
puscil autko i chcial przed nim uciec i tam sie pylnal ze sie poslizgnal na swojej skarpetce i odarl sobie plecy o rog takiego drewnianegfo podestu na klime - masakra juz z samego rana byl ryk - slad jest i bedzie przez dluzszy czas![]()
Fajnie ze do nas zajrzałaścześć kochane, długo mnie nie było
w pracy zarzucili mnie robotą (nawet się cieszę) i przez dwa dni nie wiedziałam w co mam ręce włożyćdzisiaj już się nieco ogarnełam ale jeszcze dużo przede mną papierów leży
nie poczytałam, przyznaję się bez bicia i nie nadrobię niestety
witam nowe mamusie bo tyle zdążyłam zauważyć
miałam małe problemy domowe, tzn nie w moim domu ale chodzi o kontakty z moją matką które wróciły do punktu wyjścia czyli sprzed przeprowadzki:--
-
-
-(no cóż niektórzy ludzie nigdy się nie zmienią
pozdrawiam
wpisalam z 10 kodow ale nic mi to nie dalo![]()
cześć kochane, długo mnie nie było
w pracy zarzucili mnie robotą (nawet się cieszę) i przez dwa dni nie wiedziałam w co mam ręce włożyćdzisiaj już się nieco ogarnełam ale jeszcze dużo przede mną papierów leży
nie poczytałam, przyznaję się bez bicia i nie nadrobię niestety
witam nowe mamusie bo tyle zdążyłam zauważyć
miałam małe problemy domowe, tzn nie w moim domu ale chodzi o kontakty z moją matką które wróciły do punktu wyjścia czyli sprzed przeprowadzki:--
-
-
-(no cóż niektórzy ludzie nigdy się nie zmienią
pozdrawiam
wpisalam z 10 kodow ale nic mi to nie dalo![]()