reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry WSZYSTKIM!!!!:-)
Witaj
no i ja tez witam...

noc byla nawet ale rano ciezko bylo wstac a wstalismy przed 7 :confused2:
ja juz po kawce...
ale dzisiaj mi maly narobil...
puscil autko i chcial przed nim uciec i tam sie pylnal ze sie poslizgnal na swojej skarpetce i odarl sobie plecy o rog takiego drewnianegfo podestu na klime - masakra juz z samego rana byl ryk - slad jest i bedzie przez dluzszy czas :confused2:
Oj Bidulek musiało go bolec:-(

No nadrobiłam a sie nie przywitałam tak ze Witam czwartkowo unas wieje jak cholera ale jest ciepło teraz przyszłysmy z Martynką ze sklepu Kupiłam gazete Mamo to ja bo podobno miało byc w niej body albo koszulka z długim rekawem przychodze do domu patrze a tam koszulka fakt ale z krudkim rekawem :wściekła/y:a to cygany:tak::-D:-D
A Kamilek jeszcze spi ja sie zaraz przebieram i ide co robic dzisiaj w planie mam koszenie i marchewke trzeba wykopac z ogródka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć kochane, długo mnie nie było:eek::eek::eek:
w pracy zarzucili mnie robotą (nawet się cieszę) i przez dwa dni nie wiedziałam w co mam ręce włożyć:szok::szok::szok::szok::szok:dzisiaj już się nieco ogarnełam ale jeszcze dużo przede mną papierów leży:eek:
nie poczytałam, przyznaję się bez bicia i nie nadrobię niestety:no:
witam nowe mamusie bo tyle zdążyłam zauważyć:-D:-D:-D:-D
miałam małe problemy domowe, tzn nie w moim domu ale chodzi o kontakty z moją matką które wróciły do punktu wyjścia czyli sprzed przeprowadzki:-:)-:)-:)-:)-(no cóż niektórzy ludzie nigdy się nie zmienią:no:

pozdrawiam

w pracy zarzucili mnie robotą (nawet się cieszę) i przez dwa dni nie wiedziałam w co mam ręce włożyć:szok::szok::szok::szok::szok:dzisiaj już się nieco ogarnełam ale jeszcze dużo przede mną papierów leży:eek:
miałam małe problemy domowe, tzn nie w moim domu ale chodzi o kontakty z moją matką które wróciły do punktu wyjścia czyli sprzed przeprowadzki:-:)-:)-:)-:)-(no cóż niektórzy ludzie nigdy się nie zmienią:no:

pozdrawiam
Fajnie ze do nas zajrzałaś:tak:

wpisalam z 10 kodow ale nic mi to nie dalo:no::no::no::no::no:

Damianoo sciaga torentty z thepiratebay czy jakos tak a pozniej Jak daje na sciaganie to automatycznie wlacza nam sie program bitconnect Musialabys sobie sciagnajc jakis program do torentow ... I pozniej mi przykladowo sie sciaga w tym programie i instaluje sie np na kompie czy gdzie tam sobie zaznaczysz Pozniej nagranie na plyte ... czyuszcze sobie pulpit i pliki zostawiam na partycji to czego niechce usuwac i jest i zaczynam instalacje nowego systemu :))

reklama
Ja już chałupkę ogarnęłam więc teraz czas iśc do tego przedszkola.:tak::tak::tak:
Maja wreszcie dała sobie wsadzić wacik do bolącego uszka, mam nadzieję że coś pomoże

pozdrawiam

Może jeszcze zrozumie, tylko potrzebuje więcej czasu:sorry::sorry:

wpisalam z 10 kodow ale nic mi to nie dalo:no::no::no::no::no:

Próbuj dalej, za którymś razem musi się udać:tak::tak::tak:

Do góry