reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

witam sie!!
Kopciuszku super, ze wsio ok!! Mea przystrzyz owce i szybko d lekarza bo my sie tu martwic bedziemy:-)) Martusia-Arabie trzymam kciuki aby ci to szybko minelo i juz zadne cholerstwo sie nie przyplatalo!!!
A ja mam takiego dola, ze masakra!! normalnie takiego, ze nawet mi sie na moja tesciowa nie chce narzekac!!
Moj M zminil prace i jest nia tak zaapsorbowany, ze ja mu juz tylko potrzebna jestem aby cieply obiadek podac pod nos.... po obiadku poopowiada jak bylo w pracy, potem siada do kompa a ja ide zaplakana spac i tak co wieczor ostatnio....................
wspolczuje bidulko...
ale wiem cos o tym, bo moj maz ostatnio zachowuje sie jakby wogole ni e byl gotowy na dziecko...rok temu byl odpowiedzialniejszy...
teraz mam wrazenie ze ucieka przed nami..
jak tak bedzie to ja tez uciekne do mamy;-)

reklama
No ale on tez powinien zrozumiec, ze mi tez jest ciezko!! Nigdy nie siedzialam tyle w domu i to jeszcze sama.... A on tylko sie pyta czy u mamy bylam albo czy z nia gadalam(wtedy czuje sie usprawiedliiony) ale ile razy dziennie moge do mamy latac;-) A tak wogole to zle w nocy spalam i zle sie czuje, a chcialam sobie juz posprzatac na weekend:-(

Czesc dziewczynki ale jestescie dzis tworcze od rana zanim sie dokopalam do ostatniej strony to chyba z pol godziny zlecialo:) Ja dzis sie wyspalam malutka razem ze mna.
Super Kopciuszku ze u Ciebie wszystko ok ja do gina za tydzien i po weekendzie znow badania musze robic i ta cholerna glukoze powtorzyc przez laborantke nie chce mi sie;/
Mea trzymam kciuki ale jakos o Ciebie to ja sie nie martwie hihi
Marciu bidulku dobrze ze lekarz Cie obejrzal bo do neurologa sie dostac to nielada wyczyn na pewno szybko wrocisz do normy;)
Allitka nie doluj sie kochana wiesz jak to z facetami jak zmienią prace i jak ta praca im sie jeszcze w dodatku spodoba to non stop o tym gadaja i nie zauwazaja ze nas zaniedbuja na pewno mu przejdzie za pare dni nie placz bidulko tylko mu powiedz co Cie gryzie bo facet to tylko facet on pewnie nie wie o co chodzi a jak mu wyjasnisz to sie obudzi. trzymam kciuki.

wspolczuje bidulko...
ale wiem cos o tym, bo moj maz ostatnio zachowuje sie jakby wogole ni e byl gotowy na dziecko...rok temu byl odpowiedzialniejszy...
teraz mam wrazenie ze ucieka przed nami..
jak tak bedzie to ja tez uciekne do mamy;-)

a moze to tylko wasze zle odczucia moze facetom jest tez zle tak z drugiej strony oni nie moga czuc malenstwa tak jak my na codzien musza chodzic do pracy moze im tez jest ciezko wracaja zmeczeni bo jutro znowu do pracy i tak caly czas niechce ich usprawiedliwac ale sprobujmy sie wczuc w ich role ;-)

[/FONThttp://www.suwaczki.com/]

reklama
Do góry