reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
widzę kilka dni mnie nie było... a tu juz się dzieje....;-)

Kaśka trzymaj się oby poród był bezbolesny a dzidziuś śliczny i zdrowiutki..
czekamy z niecierpliwością:tak:

u mnie już ok... byliśmy na wycieczce z D no i wogóle... odpoczęliśmy sobie troszkę

klaudzia kup sobie w aptece maść clinometrazolum o stężeniu 1%towym .. 2 razy dziennie smaruj do 10 dni najdłużej....

A wizyta u pol. gina- badanie + USG= 100funtow.... jedyne 500 zlotych :szok:

A ty jak sie Gosiu czujesz? tez bidulko przeszlas ostatnio... :(

nom troche kosztuje ale chyba warto aby byc spokojna??a ja Klaudia czuje sie o niebo lepiej...ginka dala mi Magnez B6 3razy dzinnie i jest duza poprawa:-)nastepne ktg mam za tydz w piatek!!

u mnie już ok... byliśmy na wycieczce z D no i wogóle... odpoczęliśmy sobie troszkę

klaudzia kup sobie w aptece maść clinometrazolum o stężeniu 1%towym .. 2 razy dziennie smaruj do 10 dni najdłużej....

zastanawialam sie gdzie sie podziewalas hehe :)

a co to za masc? no i nei wiem ile tubek musialabym kupic jak swedzi mnie cale cialo??? :szok: no i czy oni tu maja cos takiego?

no nieźle sie cenią!!! :szok: ale na pewno na brak chętnych nie narzekają

pewnie nie narzekaja... jak jednyna przychodnia w srodkowej anglii, jeden ginekolog i przyjmuje tylko raz w tyg to pewnie setki chetnych...

nom troche kosztuje ale chyba warto aby byc spokojna??a ja Klaudia czuje sie o niebo lepiej...ginka dala mi Magnez B6 3razy dzinnie i jest duza poprawa:-)nastepne ktg mam za tydz w piatek!!

Ciesze sie bardzo :tak::tak:;-)

No to Kasia nam sie lada chwila wypakuje......mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok....

Ja dzis czuje sie beznadziejnie....ale psychicznie, mam dola strasznego i beczalam cale rano w zwiazku z tym zasranym macierzynskim....dopiero dzis dostalam papiery potrzebne do wyslania i je wyslalam teraz tylko czekac kiedy zaczna mi placic co moze potrwac.....i do tego czasu nie bede miala zadnej kasy...dzis ide do gazety zeby opisali moja wspaniala historie i zeby wszyscy wiedzieli jak sluzba zdrowia traktuje tutaj swoich pracownikow.....bo nic innego juz w zasadzie nie moge zrobic....

u mnie z samopoczuciem ok.... zrobiliśmy sobie z D kilka dni odpoczynku od wszystkiego...
pojechaliśmy na zakupki, później do parku narodowego w ie - przepięknie tam jest.. można odpocząć posiedzieć na ławeczce powdychać świerze powietrze:-D
trochę czasu spędziliśmy z sobą..
a ja czuję się lepiej.... tylko wczoraj mnie strasznie brzuszek zaczął boleć i myślałam że nie dam rady.....:-( ale po godzinie gdzieś przeszło i poszłam spać:tak:

A mnie muli na spanie i dzisiaj mam wielka ochote w dzien sie zdrzemnac(jak malo kiedy) a nie mam warunkow bo sasiedzi robia remont i wlasnych mysli nie slysze...Pocieszam sie tym, ze lepiej teraz niz za miesiac jak maluszek ma sie pojawic na swiecie...ale kto wie co bedzie za miesiac, jak to w bloku-pewnie inny sasiad zacznie...choc zimowa pora raczej ludzie tak nie remontuja..

Wiewióra dzięki za pocieszenie.
Koniecznie powtórzę badania !!!!

Wyczytałam, że kwas foliowy pomaga na płytki krwi.
A czy my możemy teraz brac kwas foliowy dodatkowo ????

reklama
Wiewióra dzięki za pocieszenie.
Koniecznie powtórzę badania !!!!

Wyczytałam, że kwas foliowy pomaga na płytki krwi.
A czy my możemy teraz brac kwas foliowy dodatkowo ????
Moja gin kazala mi wrecz caly czas przyjmowac kwas foliowy bo on wlasnie podnosi hemoglobine-tzn wplywa na przyswajalnosc np zelaza:tak::tak::tak:
Dostalam od niej ochrzan jakis czas temu jak nie bralam.
Teraz nie biore nic, ale wyniki mam ok.

Do góry