reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej dziewczyny ,widzę ,ze chorowitek pełno ,zdrówka zyczę
moja Klaudia wczoraj w nocy pól nocy wymiotowała i płakała z bólu,cały dzień wczoraj była na kanapce z masłem ,ale noc juz przesspałai poszła dziś do szkoły.Niestety po obiedzie znowu zwymiotowała i brzuch ją rozbolał ,jakieś wirusisko ją męczy:crazy:,a jakiej lini nabrała:szok:

dowikluś to weź sobie cos zapobiegawczo albo chociaż czosnek jedz ja teraz robie wieczorem nam po kanapce z czosnkiem bo jakoś trzeba sie uodparniać chociaż ja to coś czosnek nie bardzo mogę bo mnie potem wątroba boli ale jedna kanapka z zabkiem czosnku wskazana a jakie potem mamy rześkie oddechy:-D:-D:-D:-D
julka przyszła mi zakomunikowac że uśpiła antka:szok:u siebie na łozku przykryła go kocykiem i spi:szok:
Ja to sobie piłam mleko z czosnkiem i miodem.No taka córcia to skarb:tak:
witam Was.
Zostawiłam coś w rowie.
Pozdrawiam.:-)
Zaraz poczytam
Hello wszystkim!!! Ja dopiero teraz bo caly dzien spedzilam w mieście, w urzędach(US, ZUS).:szok:

Co u WAS????:-)
Witaj no to js powiem co u mnie Kamilka meczy gorączka juz drugi dzien bidulek teraz sam zasną na łóżku no ale jest taki słaby troche obiadu zjadł i rano butle wypił i tyle a i jeszcze zjadł takiego wafelka ryzowego męczy go ten ząbek jak cholera cały dzien dzisiaj na rączkach

Witaj no to js powiem co u mnie Kamilka meczy gorączka juz drugi dzien bidulek teraz sam zasną na łóżku no ale jest taki słaby troche obiadu zjadł i rano butle wypił i tyle a i jeszcze zjadł takiego wafelka ryzowego męczy go ten ząbek jak cholera cały dzien dzisiaj na rączkach

Hejcia to rzeczywiście. Pogoda paskudna!Najgorszy taki okres!!! U mnie odpukać narazie wszystko oki.:-) Tylko od czasu do czasu jakies kichniecie! Ale dzisiaj jak mnie kilka godz nie bylo to dal w kość babci!!!Zły dzień miał,albo był zły na mnie że mnie nie ma i babci sie dostało!:-(

No jestem nie wiem jak na długo Kamil z Martyną sie bawią ide ich pilnować.
A Kamilek nadal ma gorączke 38.5 kresek dałam mu czopek bo nie chce panadolu pic.A nie wiecie czasem czy jak sie ma gorączke to normalne ze sie ma rece i nogi zimne bo juz sama nie wiem

reklama
Do góry