anaconda27
styczniówka2006
A ja jadłam też kanapkę z czosnkiem jak mnie przeziębienie brało

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to sobie piłam mleko z czosnkiem i miodem.No taka córcia to skarbdowikluś to weź sobie cos zapobiegawczo albo chociaż czosnek jedz ja teraz robie wieczorem nam po kanapce z czosnkiem bo jakoś trzeba sie uodparniać chociaż ja to coś czosnek nie bardzo mogę bo mnie potem wątroba boli ale jedna kanapka z zabkiem czosnku wskazana a jakie potem mamy rześkie oddechy
julka przyszła mi zakomunikowac że uśpiła antkau siebie na łozku przykryła go kocykiem i spi
![]()
Zaraz poczytamwitam Was.
Zostawiłam coś w rowie.
Pozdrawiam.:-)
Witaj no to js powiem co u mnie Kamilka meczy gorączka juz drugi dzien bidulek teraz sam zasną na łóżku no ale jest taki słaby troche obiadu zjadł i rano butle wypił i tyle a i jeszcze zjadł takiego wafelka ryzowego męczy go ten ząbek jak cholera cały dzien dzisiaj na rączkachHello wszystkim!!! Ja dopiero teraz bo caly dzien spedzilam w mieście, w urzędach(US, ZUS).
Co u WAS????:-)
Witaj no to js powiem co u mnie Kamilka meczy gorączka juz drugi dzien bidulek teraz sam zasną na łóżku no ale jest taki słaby troche obiadu zjadł i rano butle wypił i tyle a i jeszcze zjadł takiego wafelka ryzowego męczy go ten ząbek jak cholera cały dzien dzisiaj na rączkach
hejka ja dzis jakos zle sie czuje glowa mnie bolii i bolii mala tez jakas taka jest niespoojna Najwidoczniej przez pogode![]()
Martynka tezWpadam bo Oliwka wieczorynkę ogląda![]()