witam jako pierwsz!!!!!!!!!!!!!!!!

spac nie moge przez te walki na glowie

bylam wczoraj u fryzjerki i mi wlosy zakrecila i wygladam ja ufo

Weronika tak ie wczoraj smiesznie przygladala mojej glowie.ale wcale sie nie dziwie:-)
wlosy oczywsce zakrecone na piwo,zeby sie lepiej trzymaly,starym babcinym sposobem,a kosztowalo mnie to czekolade:-)
nie zajrzalam wczoraj do was bo musialam sie do porzadku doprpwadzic,oolic tu i tam,zrobic paznokcie i sie zeszlo.jeszcze chyba nigdytak sobie ladnie nie umalowalam pazurkow

jestem z siebie duma
wyjzedzamy o 15 bo slub o 16,no ale trzeba do siory jechac popatrzec jak sie ubiera:-)albo jej pomoc pewnie tez.
garaz na poprawiny gotowy:-)
musze tylko odkurzyc roche i zrobic rosol zeby dziewczyny mialy co jesc no i na jutro na kaca zanim na poprawiny pojdziemy.
swojemu m kupilam KC24 ,nie zasluguje,ale mniej sie upije chociaz.
za okem -1

ale jest pogoda i trzymajcie kciuki zeby sie utrymala

najwazniejsze zeby nie padalo.
z dziewczynami sasiadka jednam zostanie,mam nadziee ze mala nie bedzie mocno plakac w nocy bo dzis niestety plakala.chyba zeby,albo glod bo wciagnela o 5kasze i spi dalje
wczoraj Weronika sobie palec w dzrwiach przytrzasnela,sama nie wiem jak.nie do odsc ze siny to jeszcze skore zdarla z opuszka

ANABUBKA
Koniecznie pokaz nam sie we fryzurce

we fryzyrce sie moze pokaze ale nie w papilotach bo wygladma jka ufo

Agnes taki plus ze jak nie mozesz jesc to nie tyjesz

a pic sprobuj przez slomke moze sie uda
wspolczuje Ci kochana.moze to nie opryszczka?a moze wez sobie wapno albo jakis zyrtec
hej laski
jestem dopiero dziś i od razu sorry nie nadrobie napewno;(
nasz dostawca neta miał jakąś gigant awarie i nie mieliśmy neta.
u mnie po staremu prócz fali jakiegos fatum zlew w kuchni sie zapchał i do tego cieknie,zlew w łazience cieknie,i do tego komp świruje strzałka lata gdzie chce

antek spał dzis tylko do 3 w nocy potem soię obudził i zasnoł dopiero jakieś 20 minut temu więc jestem zła zmęczona a do tego mam kupe roboty i pokłóciłam się z pietruchą bo zlewy zapchały sie wczoraj a on nie miał czasu zrobić ja mam gary niby zmywać pod prysznicem......... w duszy to mam nie zmywam jutro jestem cały dzień w pracy więc niech naprawia zlewy i zmywa wszystkie gary
oj Malin Malin,a my tu juz poszukiwania zarzdzilysmy!
mi tez sie ostatnio zlew przypchal i trzeba bylo syfon odkrecic i czyscic ale a takiej brudnej roboty sie nie imam,mam od tego ludzi

Witajcie dziewczyny!
ale wy szybko piszecie od rana już tyle stron ;-).
anaconda27 ja używałam tego nasivinu jak mały miał katar, trzymało go tydzień, ale nam pediatra powiedziała, że nie wolno tego za długo stosować.
agunia-In ja słyszałam, że to przedszkole to podobno jedno z lepszych w Lublinie.
u nas dzisiaj tylko 10 stopni:-(.
miłego dnia życzę
uciekam bo mi mały marudzi, może nadrobię z czytanie później

.
my zawsze duzo piszemy,chyba ze za okznem pogoda i upal

/nasivin,otrivin i inne krople do nosa mozna uzywac gora 5 dnii najlepiej nie za czesto bo to wysza sluzowke i katar zamiast przejsc to sie moze gorszy zrobic.euphorbium mozna uzywac dluzje tak jak i soli morskiej i innych.
ja mala jak ma katar na noc stopki,pleci i klatke piersiowa nacierac zwylym spisrytusem kamforowym(uwaga moze uczyulac), i kropie jej na pizamke i poduszke i lzej sie jej oddycha.no i oczywiscie masc majerankowa pod nos.i jak sie da to duzo na swizym powietrzu,wtedy ktara szybciej mija
Kiedyś mąż powiedział do mnie że:"Najcięższa praca jest lżejsza od wychowywania dziecka" BARDZO GO ZA TE SŁOWA KOCHAM !!!!!! ;*
kolejna ma chlopa z wenus zamiast z marsa:-)
dobrze zrobilas.pogielo ich calkiemnajlpeie by bylo isc do dermatologa zeby to obejrzal bo ci rodzinni to.......